Καλώς ήλθατε στους κήπους μπύρας της Γερμανίας

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από να πιείτε μια μεγάλη μπύρα σε έναν από τους όμορφους κήπους μπύρας της Γερμανίας. καθισμένοι σε μακρά ξύλινα τραπέζια σκιασμένα με αιωνόβιες καστανιές και απολαμβάνοντας μια ζεστή μπύρα από το ζυθοποιείο με το πιάτο της πλούσιο φαγητό.

Παράδοση και ιστορία

Οι κήποι μπύρας χρονολογούνται στις αρχές του 19ου αιώνα. Ήρθαν στη Βαυαρία ως πρακτική επέκταση των γερμανικών ζυθοποιών .
Τότε, οι ζυθοποιοί αποθηκεύουν τα βαρέλια μπύρας τους στα κελάρια, όπου ζυμώνουν αργά.

Για να διατηρήσουν τα κελάρια δροσερά και σκιερά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι ζυθοποιοί κάλυπταν το έδαφος με χαλαρά χαλίκια και φυτεύτηκαν καστανιές. Όταν ο βαυαρικός βασιλιάς Ludwig χορήγησε στους ζυθοποιούς το δικαίωμα να πουλήσουν τη μπύρα τους επί τόπου, γεννήθηκε ο κήπος μπύρας, όπως τον ξέρουμε και τον αγαπάμε.

Φαγητό και ποτό

Στην αρχή των κήπων μπίρας, υπήρχε αρκετό ποτό, αλλά τίποτα για φαγητό. Επειδή οι ζυθοποιοί δεν είχαν την άδεια να πωλούν τρόφιμα, πολλοί Γερμανοί έφεραν το δικό τους pretzel και έβλεπαν στον κήπο μπίρας.

Αυτό το έθιμο των τροφίμων BYO αντανακλάται ακόμα σε πολλούς παραδοσιακούς κήπους μπύρας στη Βαυαρία σήμερα. αν και όλα αυτά εξυπηρετούν βαυαρικές σπεσιαλιτέ, πολλοί εξακολουθούν να έχουν μια αυτοεξυπηρέτηση περιοχή όπου μπορείτε να φέρετε το δικό σας πικ-νικ.

Δείπνο 411

Παρόλο που πολλοί γερμανικοί κήποι μπύρας είναι αρκετά μεγάλοι για να στεγάζουν χιλιάδες ανθρώπους, τα κενά τραπέζια συχνά είναι δύσκολο να βρεθούν. Είναι κοινό να μοιράζεστε το τραπέζι σας με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, γι 'αυτό προσέξτε τα ελεύθερα καθίσματα και κάντε μερικούς νέους φίλους.

Μαζί με την τοπική μπύρα, που σερβίρεται σε γουδί του 1 λίτρου, οι γερμανικές σπεσιαλιτέ κήπων μπύρας περιλαμβάνουν:

Brotzeit - μια πιατέλα με κρύα κομμάτια, τυρί τεχνίτης, λουκάνικα, κουλουράκι, χρένο και αγγούρια
Obatzter - ένα απαλό, λευκό τυρί, αναμεμειγμένο με κρεμμύδια και σχοινόπρασο
Weisswurst - λευκό λουκάνικο, που συνοδεύεται από γλυκιά μουστάρδα και κουλουράκι
Kartoffelsalat - σαλάτα με πατάτες
Hendl - μισό κοτόπουλο

Οι καλύτεροι κήποι μπύρας του Μονάχου

Μπορείτε να βρείτε κήπους μπύρας σε όλη τη Γερμανία, αλλά οι πιο παραδοσιακές και γοητευτικές είναι ακόμα στη Βαυαρία. Το Μόναχο φιλοξενεί σχεδόν 200 κήπους μπύρας. ελέγξτε τους καλύτερους κήπους μπύρας του Μονάχου.

Οι λάτρεις της μπύρας, μην παραλείψετε τον πλήρη οδηγό του εραστή της μπύρας στη Γερμανία .