Δωρεάν κλινικές Milwaukee

Όλοι χρειάζονται υγειονομική περίθαλψη σε κάποιο σημείο. Μην αφήνετε την έλλειψη ασφαλιστικής κάλυψης ή κάλυψης χωρίς κάλυψη να σας εμποδίζουν να αναζητήσετε τη βοήθεια που χρειάζεστε. Αυτή η λίστα με τις κλινικές ελεύθερης και κλιμακωτής κλίμακας Milwaukee θα σας παραπέμψει σε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Δωρεάν κλινικές στο Μιλγουόκι

Σάββατο Κλινική για τους Ανασφάλιστους
Προσωπικό και διευθυνόμενος από εθελοντές ιατρών-φοιτητών από το Ιατρικό Κολλέγιο του Wisconsin, με εθελοντές που παρακολουθούν ιατρεία από τοπικά νοσοκομεία και κλινικές που επιβλέπουν.

Οι συνήθεις λόγοι για επισκέψεις περιλαμβάνουν υψηλή αρτηριακή πίεση, διαβήτη, σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα, καθώς και πόνο στην πλάτη και αναπνευστικά προβλήματα.
Πού: Κέντρο οικογενειακής υγείας Columbia St. Mary's, 1121 E. North Ave., Μιλγουόκι (Ανατολική πλευρά)
Ώρες: Οι πόρτες ανοίγουν μεταξύ 7:30 και 8 π.μ. και οι ασθενείς φαίνονται σε βάση προτεραιότητας. Δεν λαμβάνονται ραντεβού και ο αριθμός των ασθενών που παρατηρούνται μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ 15 και 25, ανάλογα με τον αριθμό των διαθέσιμων εθελοντών. Λάβετε υπόψη ότι οι επισκέψεις συνήθως διαρκούν 4 ώρες λόγω του περιορισμένου αριθμού ιατρών και της διδακτικής αποστολής της κλινικής.
Επικοινωνία: (414) 588-2865 για περισσότερες πληροφορίες και για να βεβαιωθείτε ότι η κλινική είναι ανοικτή πριν επισκεφθείτε.

Aurora Walker's Point Κοινοτική Κλινική
Μια δωρεάν κλινική που παρέχει βασική ιατρική φροντίδα για τους ανασφάλιστους, ειδικά εκείνους που αντιμετωπίζουν εμπόδια όπως η γλώσσα και η μεταναστευτική κατάσταση.
Σημείωση: Άφιξη πριν από τις 8 το απόγευμα από Δευτέρα έως Πέμπτη για να δικαιούστε την κλήρωση ραντεβού της ίδιας ημέρας. Σας εγγυάται ένα ραντεβού επόμενης ημέρας αν δεν έχετε επιλέξει στο λαχείο αν είστε εκεί πριν από τις 8 π.μ. Δεδομένου ότι δεν είναι σύστημα πρώτης έδρας / πρώτης εξυπηρέτησης, ωστόσο, δεν φτάνουν νωρίτερα από τις 7:45 π.μ.


Πού: 130 W Bruce St., Suite 200, Milwaukee (Point Walker's Point)
Ώρες: 9 π.μ. έως 5 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή
Επικοινωνία: (414) 384-1400

Κλινική Στρατού Σωτηρίας
Μια δωρεάν κλινική που παρέχει βασική ιατρική φροντίδα για τους ανασφάλιστους. Medicaid και GAMP χρεώνονται ανάλογα με την περίπτωση.
Πού: 1730 N. 7th St., Milwaukee (Downtown)
Ώρες: 8:30 π.μ. - 4 μ.μ. Δευτέρα - Παρασκευή
Επικοινωνία: (414) 265-6360

Columbia St. Mary's Η οδοντιατρική κλινική St. Elizabeth Ann Seton
Δωρεάν επείγουσα οδοντιατρική κλινική για ανασφάλιστα άτομα που πληρούν τις οδηγίες για τη φτώχεια.
Πού: 1730 S. 13th St., Milwaukee (Νότια πλευρά)
Ώρες: 8 π.μ. - 4:30 μ.μ. Δευτέρα - Πέμπτη, 8 π.μ. - Μεσημέρι τις Παρασκευές
Επικοινωνία: (414) 383-3220

Μεγαλύτερη δωρεάν κλινική Milwaukee
Εγκαταστάσεις πρωτοβάθμιας περίθαλψης για άτομα χωρίς επίβλεψη. Οι ασθενείς που χρειάζονται υπηρεσίες ειδικής φροντίδας παραπέμπονται σε εθελοντή γιατρό εντός του κλινικού δικτύου.
Πού: 9330 W. Lincoln Ave. Σουίτα 10, Μιλγουόκι (Δυτικά)
Ώρες: Τρίτη και Πέμπτη το βράδυ, η εγγραφή ξεκινά στις 5 μ.μ.
Επικοινωνία: (414) 546-3733

BESTD Clinic
Μια δωρεάν κλινική που παρέχει STD διάγνωση και θεραπεία, καθώς και την πρόληψη, συμβουλευτική και δοκιμή του HIV / AIDS με τρόπο που είναι ευαίσθητος στον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου των πελατών.
Πού: 1240 E. Brady St., Milwaukee (East Side)
Ώρες: 18:00 - 20:00 Δευτέρα και Τρίτη
Επικοινωνία: (414) 272-2144