Ένα προφίλ του Uptown Minneapolis

Πάρτε το χαμηλό-κάτω στη μοντέρνα γειτονιά Uptown

Αν ψάχνετε για μοντέρνα καταστήματα, νυχτερινή ζωή και υπαίθρια αναψυχή, προσθέστε τη γειτονιά Uptown της Minneapolis στη λίστα που πρέπει να δείτε κατά την επίσκεψή σας στις πόλεις Twin City. Περίπου ένα μίλι νότια από το κέντρο της Μινεάπολη , το Uptown είναι ο τόπος όπου οι μόνιμοι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και παίζουν. Εδώ θα βρείτε μεγάλη συγκέντρωση κομψών κατοικιών, καταστημάτων, μπαρ και εστιατορίων. Η γειτονιά συνορεύει με την όμορφη λίμνη Calhoun, που χρησιμοποιείται από δρομείς, ποδηλάτες και ταιριάζει, όμορφους ανθρώπους εν γένει.

Τοποθεσία

Το Uptown δεν είναι μια επίσημη γειτονιά της Μινεάπολη, μάλλον είναι το όνομα που χρησιμοποιείται για το μοντέρνο τμήμα της πόλης με κέντρο γύρω από τη διασταύρωση της λεωφόρου Hennepin και της λίμνης Street. Τα σύνορα του Uptown δεν ορίζονται, αλλά συνήθως συμφωνούνται να είναι η λίμνη Calhoun στα δυτικά και η Dupont Avenue προς τα ανατολικά. Τα βόρεια και τα νότια σύνορα είναι αμφισβητήσιμα, αλλά το Uptown proper είναι συνήθως μεταξύ της 31ης Λεωφόρου προς τα νότια και κάπου γύρω από την 26η οδό προς τα βόρεια.

Το Uptown μπορεί επίσης να αναφέρεται σε μια πολύ μεγαλύτερη περιοχή. Πολλοί άνθρωποι θα συμπεριλάμβαναν επίσης αρκετές επιπλέον μπλοκ στο νότο, ανατολικά και βόρεια.

Ιστορία

Οι λίμνες της Uptown Minneapolis είναι δημοφιλείς για αναψυχή από τη δεκαετία του 1880. Το Uptown ως κατοικημένη περιοχή αναπτύχθηκε αρχικά στις αρχές του 20ού αιώνα. Μεγάλα σπίτια και διαμερίσματα κοντά στη λίμνη χτίστηκαν για τους μετακινούμενους, χρησιμοποιώντας το νέο σύστημα τραμ.

Το 1928, το Θέατρο Lagoon, τώρα το θέατρο Uptown, άνοιξε στη γωνία των λεωφόρων Hennepin και Lagoon.

Η περιοχή έγινε σύντομα μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή και επέζησε από μια πυρκαγιά του 1938 που κατέστρεψε το αρχικό Θέατρο της Λιμνοθάλασσας, την οικονομική ύφεση, το έγκλημα και τη φθορά της γειτονιάς για να γίνει και πάλι μια από τις πιο μοντέρνες περιοχές της Μινεάπολη.

Ζώντας στο Uptown Minneapolis

Τα διαμερίσματα είναι άφθονα στο Uptown Minneapolis με κομψά κτίρια μεσαίου μεγέθους της δεκαετίας του 1920, κομψά μοντέρνα κτίρια και φθηνότερα, λιγότερο κομψά κτίρια του μεσαίου αιώνα και της δεκαετίας του 1970.

Τα μονοκατοικιακά σπίτια, συνήθως μεγαλύτερα σπίτια, χτίστηκαν στα πρώτα και τα μέσα του εικοστού αιώνα.

Διαμέρισμα ενοίκια είναι λογικές λόγω της μεγάλης προσφοράς, αλλά η αγορά ενός σπιτιού στο Uptown είναι πιο ακριβό από τη μέση τιμή κατοικίας στην πόλη της Μινεάπολη.

Οι κατοικοι

Το Uptown Minneapolis θεωρείται ως το σπίτι για κυρίως νεαρούς επαγγελματίες και φοιτητές που σχεδιάζονται για τη νυχτερινή ζωή και τα μοντέρνα καταστήματα. Υπάρχουν σίγουρα πολλά hipsters εδώ, αλλά ζευγάρια και παλαιότεροι επαγγελματίες όπως το Uptown, επίσης, λόγω της εγγύτητάς του στις λίμνες, walkability και ελκυστική στέγαση. Οι οικογένειες επίσης ζουν εδώ για παροχές όπως η βιβλιοθήκη Uptown, τα τοπικά σχολεία και οι λίμνες και το πάρκο.

Νυχτερινή ζωή

Η νυχτερινή ζωή του Uptown Minneapolis επικεντρώνεται στη διασταύρωση της λεωφόρου Hennepin και της οδού Lake Street. Μπαρ όπως το Chino Latino και το Uptown Bar προσελκύουν όλους τους όμορφους ανθρώπους, ενώ εστιατόρια όπως το Barbbet, το Chiang Mai Thai και το Namaste Cafe προσφέρουν αμερικανική και διεθνή κουζίνα.

Καταστήματα και καταστήματα

Hipsters που ψωνίζουν σε αλυσίδες καταστημάτων θα βρουν δύο συνδετήρες στο Uptown: American Apparel και Urban Outfitters. Η διασταύρωση Hennepin-Lake έχει επίσης κομψά καταστήματα οικιακής χρήσης, καταστήματα μόδας και ομορφιάς και ιαματικά λουτρά. Στη Λίμνη Street, ο λιανικός λιανοπωλητής Lund's διαθέτει ένα σούπερ μάρκετ.

Αναψυχή

Οι λίμνες της Minneapolis έχουν χρησιμοποιηθεί για αναψυχή για πάνω από έναν αιώνα. Uptown's Lake Calhoun είναι όπου οι επισκέπτες πηγαίνουν για μια βόλτα μετά το δείπνο και όπου οι κάτοικοι πηγαίνουν για την καθημερινή τους 6 ώρες jog. Η λίμνη Calhoun έχει επίσης δύο παραλίες και το πάρκο γύρω από τη λίμνη είναι το αγαπημένο των ηλιοθεραπευτών. Το καλοκαίρι, η λίμνη Calhoun είναι δημοφιλής για windsurfing και καγιάκ. Το χειμώνα, οι χιονιστές χρησιμοποιούν αλεξίπτωτα για το snowboard κατά μήκος της λίμνης.

Για οικογένειες στο Uptown Minneapolis

Πολλές οικογένειες ζουν στην περιοχή Uptown . Μόλις λίγοι δρόμοι από την εμπορική περιοχή, οι δρόμοι είναι πολύ πιο ήσυχοι και πολλές επαγγελματικές οικογένειες ζουν στα μεγαλύτερα σπίτια της γειτονιάς.

Το παιχνίδι στην παραλία και στη λίμνη είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για τα τοπικά παιδιά, όπως και η φιλική προς την οικογένεια βιβλιοθήκη Uptown, με τα γιγάντια ασημένια γράμματα έξω.

Δεν υπάρχει σχολείο εδώ, αλλά κοντά στο σχολείο Jefferson, Whitter και Lyndale.

Μεταφορά

Η δημοτικότητα του Uptown, η εμπορική περιοχή, η υψηλή πυκνότητα του πληθυσμού και η κυκλοφοριακή συμφόρηση που προκαλούν οι λίμνες, σημαίνει ότι η κίνηση στην περιοχή μπορεί να είναι κακή. Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να είναι πονοκέφαλος για τους μη μόνιμους κατοίκους, επειδή πολλοί δρόμοι προορίζονται για αυτοκίνητα κατοίκων του Uptown, και μεγάλο μέρος των υπόλοιπων δρόμων είναι χώρος στάθμευσης. Μόλις βγείτε από το Uptown, οι μεγάλοι αυτοκινητόδρομοι των δύο πόλεων, I-35W και I-94, είναι κοντά.

Το καλοκαίρι, η ποδηλασία είναι ο προτιμώμενος τρόπος μεταφοράς για πολλούς κατοίκους του Uptown. Το Midtown Greenway τρέχει από το Seward μέσω του Midtown έως το Uptown και στη συνέχεια συνδέεται με πολλά άλλα ποδήλατα και μονοπάτια.