Χόλιγουντ τη νύχτα: Περισσότερα από μπαρ και νυχτερινά κέντρα

Αν θυμάσαι την σκηνή που ξεκινάει από την ταινία Όμορφη γυναίκα, όπου ο Έντουαρτ παίρνει την πύλη Vivian, μπορεί να έχεις εικόνα για το τι είναι το Χόλιγουντ τη νύχτα. Ενώ κάποιοι μπορεί να αποκαλούν την ταινία ένα κλασικό, δεν είναι μια κολακευτική εικόνα της περιοχής. Ευτυχώς, η σκηνή στο δρόμο που απεικονίζει τελείωσε πριν από χρόνια.

Σήμερα, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Χόλιγουντ μετά τον ήλιο. Και δεν περιλαμβάνει όλα πόσιμο και χορό.

Στην πραγματικότητα, μερικές από αυτές είναι μεγάλη διασκέδαση για μια ολόκληρη οικογένεια.

10 μεγάλα πράγματα να κάνουμε στο Χόλιγουντ τη νύχτα

  1. Πηγαίνετε στις Ταινίες σε ένα Κλασσικό Κινηματογραφικό Παλάτι: Μπορείτε να σκεφτείτε, "Πόσο βαρετό!" αλλά όχι. Βλέποντας μια ταινία σε ένα από τα μεγάλα παλάτια του κινηματογράφου του Χόλιγουντ αξίζει την τιμή της εισόδου, ανεξάρτητα από το τι εμφανίζεται στην ασημένια οθόνη. Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή των αγαπημένων σας ταινιών για να ελέγξετε το Αιγυπτιακό Θέατρο, τα Κινέζικα Grauman, - ή το Θέατρο Cinerama ή το Θέατρο Vista στην Sunset Boulevard. Και αν έχετε τα παιδιά μαζί σας, δεν μπορείτε να νικήσετε το El Capitan για να παρακολουθήσετε ταινίες Disney. Έχει επίσης μια φανταστική εμφάνιση προ-ταινίας.
  2. Πηγαίνετε στις Ταινίες στο Χόλιγουντ για πάντα: Μακριά από το να είναι νεκρό (χάρισε τη λέξη), αυτό είναι το πιο ζωντανό νεκροταφείο γύρω. Στις καλοκαιρινές νύχτες, το Cinespia προβάλλει κλασικές ταινίες στο παλιό νεκροταφείο. Δεν χρειάζονται επιφυλάξεις και η δωρεά / εισφορά είναι λογική. θα πρέπει να φτάσετε νωρίτερα, όμως. Όπως τόσο περίεργο όσο ακούγεται, είναι ένα πολύ ευχάριστο πράγμα που πρέπει να κάνουμε - ο καθένας που πήρα εκεί συμφωνεί και δεν μπορεί να σταματήσει να μιλάει γι 'αυτό.
  1. Περπατήστε στο Hollywood Blvd: Τη νύχτα, η λεωφόρος είναι φωτεινή και το αστέρι Walk of Fame λάμπει. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον οδηγό για να μάθετε τι υπάρχει . Εάν είστε τυχεροί, ίσως να τραβήξετε τον ενθουσιασμό μιας πρεμιέρας ταινιών στο κινέζικο θέατρο.
  2. Πηγαίνετε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης: Θα βρείτε κάποιες λέσχες στη λεωφόρο Hollywood. Ο οδηγός νυχτερινών διασκέψεων Hollywood του Προεδρείου του Επισκέπτη είναι ένα καλό μέρος για να αρχίσετε να ψάχνετε για ένα μέρος που ταιριάζει με το στυλ του κόμματός σας.
  1. Απολαύστε το μαγικό στο κάστρο: Το μαγικό κάστρο είναι μια επαγγελματική λέσχη μαγείας. Είναι μόλις ένα τετράγωνο μακριά από τη λεωφόρο Hollywood. Αυτός ο ιδιωτικός χώρος είναι συνήθως ανοιχτός μόνο στα μέλη του, αλλά μπορούμε να σας πούμε πώς να μπείτε .
  2. Να είστε στο κοινό στο Jimmy Kimmel Live: Είναι εύκολο και είναι δωρεάν. Πάρτε εισιτήρια στο 1 Iota.
  3. Πηγαίνετε στο κύπελλο του Χόλιγουντ: Σε μια καλοκαιρινή νύχτα, δεν υπάρχει πολύ καλύτερη. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες θέσεις, πικ-νικ και πώς να το απολαύσετε στο μέγιστο.
  4. Go Bowling: Lucky Strike Lanes στο Χόλιγουντ στο Highland δεν είναι κάτι σαν το κουρασμένο, παλιό μπόουλινγκ που έρχεται στο νου. Αντ 'αυτού, είναι ένα πολυτελές, εκσυγχρονισμένο remake.
  5. Θέατρο: Οι Pantages σκηνοθετούν τις μεγάλες παραγωγές σε στιλ Μπρόντγουεϊ. Μπορείτε επίσης να κατευθυνθείτε προς την περιοχή Arts North Hollywood Arts για νευρικά, μικρά θέατρα με έντονη και ενδιαφέρουσα παραγωγή και χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων. Και δεν μπορώ να αντισταθώ στην αναφορά του αγαπημένου μου χώρου στο Λος Άντζελες, του θεάτρου Fountain. Είναι ένας μικροσκοπικός χώρος σε ένα απίθανο σημείο που προσελκύει την εθνική προσοχή και τις παγκόσμιες πρεμιέρες των βραβευμένων θεατρικών συγγραφέων - και για καλό λόγο.
  6. Τι πρέπει να αποφύγετε: Μείνετε δυτικά της οδού Vine στο Hollywood Boulevard - ή ακόμα καλύτερα, απλά κρατήστε ανάμεσα στο Highland και το Orange ή το La Brea. Στα ανατολικά, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον επισκέπτη.

Περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Χόλιγουντ

Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Χόλιγουντ, ημέρα και νύχτα. Μπορεί επίσης να θέλετε να δείτε τα πιο δημοφιλή πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Χόλιγουντ - με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους .

Υπάρχουν πολλά να κάνουμε στο Χόλιγουντ που δεν κοστίζει ούτε ένα δεκάρα. Μπορείτε να τα βρείτε στον Οδηγό για πράγματα που κάνουν δωρεάν στο Χόλιγουντ .