Πώς να βρείτε τα πρόσφατα στοιχεία πωλήσεων για Real Estate της Νέας Υόρκης

Πωλήσεις ακινήτων κατοικιών, συνεργατών και καταλυμάτων σε όλες τις πέντε συνοικίες

Τα πρόσφατα δεδομένα πωλήσεων για την ακίνητη περιουσία της Νέας Υόρκης δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη για τους κυνηγούς στο σπίτι. Υπάρχει ποιότητα, έγκαιρα δεδομένα ακινήτων εκεί έξω στο διαδίκτυο τόσο δωρεάν όσο και για μια τιμή. Ναι, υπάρχουν ακόμη και πρόσφατα δεδομένα πωλήσεων για συνεργάτες στη Νέα Υόρκη.

Γιατί η Real Estate Comps;

Αυτό που πραγματικά προσπαθείτε να ανακαλύψετε με τα πρόσφατα δεδομένα πωλήσεων είναι το επιτόκιο της αγοράς σε μια γειτονιά. Είναι το σπίτι που θέλετε να αγοράσετε υπερτιμημένο ή μια μεγάλη συμφωνία;

Από τα πρόσφατα δεδομένα πωλήσεων, αναζητήστε comps, ή συγκρίσιμα στοιχεία πωλήσεων, συνδυάζοντας τύπους κτιρίων στην ίδια γειτονιά - condos με condos, διώροφα σπίτια με διώροφα σπίτια. Προσπαθήστε να πάρετε μια αίσθηση της πηγαίνοντας τιμή ανά τετραγωνικό πόδι ανά τύπο κτιρίου (τιμή πώλησης διαιρούμενο με το τετραγωνικό μήκος του χώρου κατοικιών). Στην ιδανική περίπτωση, οι ιδιότητες με παρόμοιες παροχές έχουν σημασία, αλλά το πραγματικό όνομα του παιχνιδιού είναι η τοποθεσία.

Πρέπει πραγματικά να γνωρίζετε comps; Θα μπορούσατε να εμπιστευθείτε το έντερο ή τον κτηματομεσίτη, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να ανακαλύψετε λίγες πληροφορίες; Λίγες ώρες εργασίας θα μπορούσαν να σας εξοικονομήσουν 10.000 δολάρια όταν είστε έτοιμοι να κάνετε μια προσφορά για το νέο σας σπίτι.

Μια καλύτερη κατανόηση της τοπικής αγοράς θα μπορούσε επίσης να σας βγάλει από την ιδιοκτησία εξ ολοκλήρου. Ή σας συμβουλεύω σε μια ιδιοκτησία που έχει αναπηδήσει επανειλημμένα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό ή καλό, αλλά μπορεί να ρίξει φως στα ελαττώματα μιας ιδιοκτησίας προτού είναι πολύ αργά.

Αγαπημένοι ιστότοποι για τις πρόσφατες πωλήσεις της NYC

Κυλιόμενη ενημέρωση πωλήσεων [NYC.gov - Τμήμα Οικονομικών της NYC]
Το μητρικό πλοίο όλων των πρόσφατων πληροφοριών για τις πωλήσεις της Νέας Υόρκης, τα δημόσια αρχεία του Τμήματος Οικονομικών της πόλης για τα στοιχεία πωλήσεων ακινήτων το 2003. Το πρόβλημα είναι η μορφή. Μπορείτε να κατεβάσετε ανά δήμο και έτος - για παράδειγμα, Queens το 2006 - και σε Excel ή PDF.

Είναι ένα μεγάλο αρχείο που διαρκεί ακόμα και σε μια γρήγορη σύνδεση.

Μόλις γίνει λήψη, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Excel ή στο Adobe Acrobat ανά γειτονιά, διεύθυνση, τιμή πώλησης, ημερομηνία πώλησης, τετραγωνικό μήκος, έτος κατασκευής ή τύπο κτιρίου. Ορισμένα δεδομένα λείπουν ή είναι ασυμβίβαστα, αλλά μπορείτε να εμπιστευτείτε τα περισσότερα από αυτά για να είναι σταθερό γεγονός. Είναι υπέροχο για να φτιάχνετε κάθε αριθμό, αλλά χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια να αντιμετωπίσετε τα μεγάλα αρχεία και να τραβήξετε δεδομένα για περαιτέρω εξερεύνηση.

Τα στοιχεία που κυκλοφορεί από τη NYC Finance διαρκούν περίπου ένα μήνα πίσω από τον πραγματικό χρόνο.

Πληρώστε τοποθεσίες με λεπτομερή NYC Πρόσφατες Πληροφορίες Πώλησης
Το PropertyShark είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα ακίνητα, όλα σε ένα σημείο. Σας δίνουν τη θέση, το μέγεθος και την τιμή της πρόσφατης πώλησης, καθώς και το όνομα του πωλητή, το φόρο και το καθεστώς του ενεχύρου, αναφορές στο τοπικό περιβάλλον (όπως τοξικότητα) και ίσως ακόμη και πληροφορίες φωτογραφίας και πώλησης από παλαιότερες εποχές. Πιο σημαντικό, το PropertyShark κάνει τη σύγκριση μήλων με μήλα πολύ πιο εύκολη.

Αλλά πρέπει να πληρώσετε. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες λαμβάνουν μερικές δωρεάν πληροφορίες και περισσότερους τόνους εάν αγοράσετε μια συνδρομή ($ 15- $ 20 / month).

Εφημερίδες NYC με τις πρόσφατες πληροφορίες πώλησης της NYC
Κοιτάξτε στα τμήματα ακίνητης περιουσίας του The New York Times για τις "Κατοικίες Πωλήσεων γύρω από την περιοχή" και η Νέα Υόρκη για "Just Sold!

Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις πρόσφατες πωλήσεις - στην πίσω αυλή και πέρα ​​από σας ", τα τακτικά εβδομαδιαία άρθρα που απαριθμούν μερικές πρόσφατες πωλήσεις για κάθε δήμο.

Τι είναι τακτοποιημένο σχετικά με αυτά είναι υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις ανέσεις της ιδιοκτησίας και την ιστορία ανακαίνισης που δεν μπορεί να συλλεχθεί από τα στοιχεία της NYC Finance έκθεση. Είναι δεδομένα που παρέχονται από μεσίτες ακινήτων της Νέας Υόρκης, όχι από την κυβέρνηση. Φυσικά, είναι προς το συμφέρον των χρηματιστών να βάλουν το καλύτερο τους πρόσωπο προς τα εμπρός, οπότε μην περιμένετε πολλά διορθωτικά-ανώτερα στοιχεία σε αυτά.

Blogs με τις πρόσφατες πληροφορίες πώλησης της NYC
Ορισμένα τοπικά ιστολόγια και ιστοτόποι για ακίνητα δεν καταλήγουν σε πληροφορίες σχετικά με την πρόσφατη πώληση ή τουλάχιστον αναδημοσιεύουν πληροφορίες στις οποίες έχουν πρόσβαση αλλού. Δοκιμάστε το Curbed για το Μανχάταν και οποιοδήποτε πολυτελές κτίριο και Brownstoner για το Μπρούκλιν.

Τα καλύτερα πράγματα που αυτά τα blogs μπορούν να σας δώσουν είναι τα σχόλια των αναγνωστών που ρίχνουν φως σε μια ιδιοκτησία που περιλαμβάνεται στις πρόσφατες πωλήσεις (ή είναι εντελώς ανακριβείς).

Αυτό που βρίσκετε στα blogs είναι ένα άλλο κομμάτι του παζλ, ή στη χειρότερη περίπτωση, μια καλή εκτροπή εκείνες τις ημέρες που το κυνήγι του σπιτιού σας οδηγεί καρύδια.

Τύποι οικιστικών κτιρίων NYC για πρόσφατες πωλήσεις Comps

Η Νέα Υόρκη αναγνωρίζει αυτούς τους οκτώ τύπους κατοικιών:

Υπάρχουν περισσότερες κατηγορίες για εμπορικές, ενοικιαζόμενες κατοικίες και διάφορες άλλες χρήσεις ακινήτων.

Πρόσφατες πωλήσεις των NYC Co-ops

Οι cop-ops είναι μια ειδική περίπτωση. Η Νέα Υόρκη είναι ο μοναδικός δήμος στις ΗΠΑ όπου αυτή η μορφή ιδιοκτησίας είναι καθόλου σημαντική. Στο Μανχάταν, είναι περισσότερα από τα μισά ανεξάρτητα κατοικημένα διαμερίσματα.

Οι ιδιοκτήτες του Co-op δεν κατέχουν την πράξη στα ακίνητά τους, αλλά αντίθετα, κατέχουν ένα μερίδιο της εταιρείας που κατέχει το κτίριο. Μέχρι τον Ιούλιο του 2006, οι ιδιοκτήτες των co-ops είχαν μια ωραία ασπίδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Οι πρόσφατες πληροφορίες πώλησης Co-op θεωρήθηκαν ως ιδιωτική συναλλαγή και δεν εμφανίστηκαν στα δημόσια αρχεία επειδή δεν ήταν "ακίνητη περιουσία".

Ένας νόμος το 2006 άνοιξε τις κουρτίνες και άφησε τον ήλιο στον ιδιωτικό κόσμο των co-ops. Ωστόσο, οι πρόσφατες πληροφορίες πώλησης που δημοσιεύει η πόλη ξεκινούν από τον Ιανουάριο του 2004. (Μερικοί μεσίτες και άλλοι ειδικοί διατηρούν ιδιωτικά ιστορικά αρχεία για τις πωλήσεις co-ops).

Καλή τύχη με το κυνήγι για το νέο σπίτι σας!