Τρεις επιφάνειες ξενοδοχείου που πιθανότατα δεν θέλετε να αγγίζετε

Τα γυαλιά, τα απομακρυσμένα και τα κλινοσκεπάσματα μπορεί να μην είναι τα καθαρότερα

Δεν είναι μυστικό ότι τα δωμάτια του ξενοδοχείου μπορεί να μην είναι τόσο καθαρά όσο απεικονίζονται να είναι. Αντ 'αυτού, πολλά δωμάτια του ξενοδοχείου - ακόμα και τα υψηλότερα σε τιμές - μπορεί να σέρνουν με μικρόβια και βακτηρίδια. Αυτό που κάνει την ιδέα αυτή πιο δυσοίωνη είναι ότι, αντίθετα με τους κροκοδείκτες , αυτές οι απειλές μπορεί να είναι γύρω από τα δωμάτια του ξενοδοχείου μας χωρίς την άμεση γνώση μας.

Ανεξάρτητα από τις απειλές που κρύβονται στα δωμάτια του ξενοδοχείου, υπάρχουν τρόποι που οι ταξιδιώτες μπορούν να προστατευθούν ενώ μένουν σε ένα ξενοδοχείο.

Με λίγο προγραμματισμό, οι ταξιδιώτες μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο να αρρωστήσουν ενώ βρίσκονται στο δρόμο από τις ακάθαρτες επιφάνειες που περιμένουν σε κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Εδώ είναι τρεις επιφάνειες ξενοδοχείων οι ταξιδιώτες μπορεί να θέλουν να σκεφτούν δύο φορές πριν αγγίξουν.

Γυαλικά για τα δωμάτια του ξενοδοχείου: Αποφύγετε όλα τα έξοδα

Ένα συνηθισμένο από πολλά δωμάτια του ξενοδοχείου, τα γυάλινα σκεύη μπορούν συχνά να βρεθούν είτε στο μπάνιο ενός δωματίου του ξενοδοχείου είτε κάπου κοντά. Επιπλέον, το κάλυμμα χαρτιού στην κορυφή της γυάλινης επιφάνειας μπορεί να υπονομεύσει τους ταξιδιώτες σε μια αίσθηση ασφάλειας, πιστεύοντας ότι τα γυαλιά μπορεί να έχουν καθαριστεί πριν από την άφιξή τους.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει απαραίτητα για κάθε ξενοδοχείο. Μια υπηρέτρια ενός ξενοδοχείου δήλωσε στο The Huffington Post ότι ενώ τα γυάλινα σκεύη διακόπτονται με κάθε check out, τα γυάλινα σκεύη περνούν από ένα βιομηχανικό πλυντήριο πιάτων που μπορεί να μην κάνει πάντα τη δουλειά. Άλλες καμαριέρες του ξενοδοχείου παραδέχθηκαν ότι δεν άλλαξαν τα γυάλινα σκεύη κάθε φορά που καθαρίζουν ένα δωμάτιο ή απλώς το έτρεχαν κάτω από το νερό και τα αντικατέστησαν για τον επόμενο επισκέπτη.

Ανεξάρτητα από το τι πραγματικά συμβαίνει με τα γυάλινα σκεύη πριν από την άφιξή σας, πολλοί καταλαβαίνω ταξιδιώτες κάνουν ένα σημείο να αποφύγουν τη χρήση τους εξ ολοκλήρου. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ποτήρι για να φτιάξετε τοστ ή να απολαύσετε με άλλο τρόπο ένα ποτό, δοκιμάστε να ζητήσετε ένα φρέσκο ​​από την κουζίνα ή να προμηθευτείτε το δικό σας.

Ξενοδοχείο Τηλεχειριστήρια: Δεν είναι η καθαρότερη επιφάνεια

Μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα τηλεχειριστήριο του ξενοδοχείου μπορεί να μην είναι η καθαρότερη επιφάνεια διαθέσιμη σε οποιοδήποτε συγκεκριμένο δωμάτιο ξενοδοχείου.

Σκεφτείτε όλες τις φορές που έρχομαι καθημερινά σε επαφή με τους τηλεχειριστές μας στο σπίτι - στη συνέχεια πολλαπλασιάστε το με τον μέσο αριθμό των επισκεπτών που διαμένουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε έτους.

Οι φόβοι για τη συλλογή μικροβίων από τα τηλεχειριστήρια του ξενοδοχείου δεν είναι απαραιτήτως αβάσιμοι. Σύμφωνα με τον ιστοχώρο αναθεώρησης του ξενοδοχείου Oyster, ορισμένα τηλεχειριστήρια του ξενοδοχείου έχουν δοκιμάσει θετικά για μια πληθώρα βακτηρίων και μικροβίων, συμπεριλαμβανομένων (αλλά δεν περιορίζονται σε) E.coli και staph.

Όταν πρόκειται για τηλεχειριστήρια ξενοδοχείων, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο που να λαμβάνει πάρα πολλές προφυλάξεις. Πολλοί καταλαβαίνω ταξιδιώτες θα συσκευάσουν μια επιπλέον τσάντα σνακ μόνο για τα τηλεχειριστήρια τους, παρέχοντας ένα προστατευτικό φράγμα μεταξύ του γυμνού χεριού και του τηλεχειριστηρίου. Όταν φεύγουν, η σαφής τσάντα παίρνει ρίχνοντας μακριά, ποτέ δεν πρέπει να σκεφτεί ξανά. Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να προστατεύσουν τον εαυτό τους με το να οπλίζουν τον εαυτό τους με τον αντιδραστήρα των χεριών και να το χρησιμοποιούν συχνά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους.

Το Hotel Bedding δεν μπορεί να είναι τόσο ωραίο όσο θυμάστε

Για πολλούς ταξιδιώτες, ένα κρεβάτι που φτιάχνεται και είναι ευπρόσδεκτο είναι το απόλυτο σημάδι άνεσης μετά από μια κουραστική μέρα στη γη ή στον αέρα. Ωστόσο, αυτό που φαίνεται παρήγορο στο εξωτερικό δεν μπορεί κατ 'ανάγκη να είναι τόσο ευπρόσδεκτο για τον κουρασμένο ταξιδιώτη. Ένα καλοσυντηρημένο κρεβάτι μπορεί να κρύψει πολλά μυστικά, από παπαγάλους έως ακάθαρτα μαξιλάρια και άλλες ανεπιθύμητες εκπλήξεις.

Ενώ πολλά ξενοδοχεία υποχρεώνουν τα λερωμένα κλινοσκεπάσματα να αλλάζονται καθημερινά, ορισμένα ξενοδοχεία δεν επεκτείνουν την ίδια πολιτική σε παπλώματα, μαξιλάρια ή άλλα αντικείμενα. Στην συνέντευξή της στο The Huffington Post, η ανώνυμη υπηρέτρια του ξενοδοχείου ισχυρίστηκε ότι κάποια ξενοδοχεία με προϋπολογισμό δεν άλλαξαν μαξιλάρια μεταξύ check-outs.

Οι ταξιδιώτες που ανησυχούν για τις συνθήκες της αίθουσας του ξενοδοχείου έχουν κάθε λόγο να εκφράσουν την ανησυχία τους για τη διοίκηση. Οι ταξιδιώτες έχουν πάντα την επιλογή να ζητήσουν νέα υλικά για να παραδοθούν στο δωμάτιό τους, συμπεριλαμβανομένων των μαξιλαριών και άλλων αντικειμένων. Επιπλέον, οι ανησυχίες σχετικά με την ποιότητα κλινοστρωμνής πρέπει να εκφράζονται άμεσα στη διοίκηση του ξενοδοχείου. Εάν οι καταγγελίες δεν αντιμετωπιστούν επαρκώς, οι ταξιδιώτες μπορούν πάντα να κλιμακώσουν την καταγγελία τους σε μια τοπική αρχή .

Ενώ ένα δωμάτιο του ξενοδοχείου μπορεί να είναι ένας ασφαλής χώρος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, μπορεί επίσης να είναι μια εστία για τα μικρόβια και τα βακτηρίδια.

Γνωρίζοντας ποιες επιφάνειες πρέπει να αποφύγετε, οι ταξιδιώτες μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο τους στο ελάχιστο, με αποτέλεσμα μια ασφαλέστερη διαμονή μακριά από το σπίτι.