Ταξίδια Blog Posts Σχετικά με το Σαν Χοσέ & Silicon Valley

Είμαι ταξιδιωτικός blogger. Κάλεσα να ξεκινήσω αυτόν τον ιστότοπο σχετικά με το Silicon Valley λόγω του προσωπικού μου ιστολογίου ταξιδιού. Μου αρέσει το πώς οι bloggers μοιράζονται μεγάλες, όμορφες φωτογραφίες, δοκιμάζουν ταξιδιωτικές συμβουλές και εμπνέουν εμπειρίες από όλο τον κόσμο. Αγαπώ πραγματικά όταν οι bloggers γράφουν για το σπίτι μου.

Εδώ είναι μια στρογγυλή-up του ταξιδιού blog αναρτήσεις που υπογραμμίζουν την ιδιόμορφη ομορφιά της Silicon Valley και τις επιλογές τους για τα καλύτερα πράγματα να κάνουμε στη χερσόνησο και South Bay.

Θα ενημερώσω αυτήν την ανάρτηση καθώς βρίσκω περισσότερες ιστορίες για να μοιραστώ.

Σαν Χοσέ Αγάπη

Jamie από το blog Minnesota Κορίτσι στον κόσμο , μοιράστηκε αρκετές θέσεις σχετικά με το Σαν Χοσέ: 8 τρόποι να απολαύσετε το κέντρο της πόλης Σαν Χοσέ, 4 ιστορικά θέατρα στο κέντρο του Σαν Χοσέ, και να περάσετε μια μέρα εξερευνώντας τα Μουσεία του Σαν Χοσέ. Η Mary, από την Along Comes Mary , μοιράστηκε αυτές τις αναρτήσεις: Σαββατοκύριακο απόδραση: Σαν Χοσέ, και Χωρίς γλουτένη στο Σαν Χοσέ, μια σειρά δύο τμημάτων που αναδεικνύει φαγητό χωρίς γλουτένη στο Σαν Χοσέ. Έχω μοιραστεί αυτές τις αναρτήσεις στον ιστότοπό μου, Ever In Transit, πέντε λόγοι που αγαπώ το Σαν Χοσέ και πώς θα περάσω μια τέλεια μέρα στο Σαν Χοσέ.

Πού να σταματήσετε στον αυτοκινητόδρομο 1 από το Σαν Φρανσίσκο στη Σάντα Κρουζ

Ο Josh, από το blog της California Through My Lens , μοιράστηκε αρκετές θέσεις που τονίζουν τις αγαπημένες στάσεις από το Pacifica στο Pescadero: Downtown Half Moon Bay, διαδρομή Diablo Slide, Harley Farms, γυάλινη γέφυρα Half Moon Bay, It's Italia, Chowder House του Sam και La Nebbia Οινοποιείο.

Το Shari, από το Pack the Passports, μοιράστηκε ένα δρομολόγιο ημερήσιας εκδρομής από το Σαν Φρανσίσκο, που περιλαμβάνει στάσεις στο Pacifica, το Half Moon Bay και το Pescadero. Το Meaghan από το Ταξιδεύοντας Εννέα στο Fiver μοιράστηκε μια διαδρομή από το Σαν Φρανσίσκο προς το Monterey, συμπεριλαμβανομένων των στάσεων στο κόλπο Half Moon και τα βουνά Santa Cruz. Η Laurence και η Jessica από την Independent Travel Cats μοιράστηκαν συμβουλές για το σχεδιασμό ενός ταξιδιού στην Καλιφόρνια με κάποιες προτάσεις για τον κόλπο Half Moon.

Αγαπημένα μονοπάτια πεζοπορίας στη Silicon Valley

Το Domonique, από το ιστολόγιο The Simple Proof , μοιράστηκε ιστορίες και φωτογραφίες από πεζοπορία στο Wunderlich County Park στο Woodside, το The Trail Dish στο Palo Alto, το Windy Hill Open Space Preserve και το Fitzgerald Marine Reservoir στο Half Moon Bay. Ο Angel, από το blog Anywhere at Home , μοιράστηκε φωτογραφίες από τις αγαπημένες του πεζοπορίες στο Big Basin Redwoods State Park και στο Castle Rock State Park.

Μυστήριο, Ιστορία και CurioOddyssey - Ταξιδεύοντας με τον Sweeney

Ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε στη Σάντα Κλάρα και τις επαρχίες του Σαν Ματέο.

Glimpses μιας χρυσής εποχής στο Filoli - Ταξιδεύοντας με Sweeney

Φωτογραφίες από μια επίσκεψη στο Filoli House & Gardens.

Ρωτήστε ένα τοπικό: Travis Katz - GarrickRamirez.com

Μια συνέντευξη με τον διευθύνοντα σύμβουλο του Gogobot, Travis Katz, με τον Menlo Park που ξεκίνησε με τα ταξίδια του για τα αγαπημένα του πράγματα για να δει και να κάνει στο Silicon Valley.

Πέντε αγαπημένα μου πράγματα να κάνω στο Παλό Άλτο - Πάντα σε διαμετακόμιση

Πέντε τρόποι να περάσετε μια μέρα στο Παλό Άλτο της Καλιφόρνιας.

Ανακαλύψτε το μυστήριο του Μυστικού Σπιτιού του Winchester στο San Jose, CA - Donna Hup

Η ιστορία του πιο περίεργου τοπικού αξιοθέατου του Σαν Χοσέ.

Η περιοδεία φαναριών Winchester Mystery House - Οπουδήποτε στο σπίτι

Ο πιο spookiest τρόπος για να δείτε spookiest σπίτι Σαν Χοσέ.

Υπάρχει ένα τέτοιο πράγμα ως πάρα πολύ σκόρδο - ποτέ σε διαμετακόμιση

Μια ιστορία για την επίσκεψή μου στο παγκοσμίου φήμης Φεστιβάλ Gilroy Garlic - και τα επακόλουθα.

Όταν 2 γίνει 1: Μαθήματα που διδάχτηκαν Ταξιδεύοντας μόνοι στην Καλιφόρνια - 20 χρόνια ως εκ τούτου

Μια υπέροχη ιστορία για την απομάκρυνση από τη ρουτίνα της εκστρατείας σας σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στη Σίλικον Βάλεϊ.