Εστιατόριο και ανασκόπηση μουσείων του Gadsby's Tavern: Αλεξάνδρεια

Η ταβέρνα του Gadsby στην Παλιά Πόλη Η Αλεξάνδρεια είναι ένα εστιατόριο νωρίς σε αμερικανικό στιλ και ένα μουσείο αντικειμένων του 18ου αιώνα. Τα κτήρια χαρακτηρίζονται από εξαιρετική γεωργιανή αρχιτεκτονική, διατηρούνται και αποκαθίστανται σε αποικιακή εμφάνιση. Η ταβέρνα του Gadsby πήρε το όνομά του από τον Άγγλο John Gadsby, ο οποίος χειρίστηκε την ταβέρνα από το 1796 έως το 1808, όταν ήταν το κέντρο της οικονομικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής της Αλεξάνδρειας.

Ο Γιώργος και η Μάρθα Ουάσιγκτον, ο Τόμας Τζέφερσον και ο Ιωάννης Αδάμς είχαν προσωρινά σπίτια εδώ κατά τον 18ο αιώνα.

Η κατώτατη γραμμή

Το φαγητό στην Ταβέρνα του Gadsby στην Παλιά Πόλη της Αλεξάνδρειας είναι μια μοναδική εμπειρία. Το φαγητό είναι εξαιρετικό και η ατμόσφαιρα αποπνέει γοητεία του 18ου αιώνα. Διασκέδαση παρέχεται και το προσωπικό κοστούμι παρέχει φιλική εξυπηρέτηση. Η ταβέρνα του Gadsby φιλοξενεί ειδικές εκδηλώσεις καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους για να μας θυμίζει αποικιακούς χρόνους. Μεταξύ αυτών των εορτασμών είναι οι εκδρομές με κεριά, οι μέρες των παιδιών, οι μπάλες πολιτικού πολέμου, οι χορευτικές τάξεις, τα τσάγια με την Martha Washington και το ετήσιο γλέντι και η γιορτή George Washington. Το μουσείο προσφέρει ξεναγήσεις 30 λεπτών.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - Gadsby Tavern εστιατόριο αναθεώρηση

Η ταβέρνα του Gadsby στην Παλιά Πόλη Η Αλεξάνδρεια είναι ένα ιστορικό ορόσημο που χρονολογείται από τον 18ο αιώνα. Η ταβέρνα ήταν γνωστή από τους George Washington Thomas Jefferson, John Adams, James Madison και James Monroe. Το εστιατόριο έχει αποκατασταθεί για να διατηρήσει την εμφάνιση του πριν από περισσότερα από 200 χρόνια.

Οι διακομιστές είναι ντυμένοι με κοστούμια αποικιακής περιόδου, άνδρες με γόνατο στο γόνατο και γυναίκες που φορούν κασκόλ. Ρομαντικοί μουσικοί επισκέπτονται το τραπέζι σας δίνοντάς σας εξατομικευμένη προσοχή. Η ταβέρνα του Gadsby διατηρεί την κομψότητα του και το μενού δημιουργήθηκε για να προσελκύσει τον σύγχρονο ουρανίσκο.

Τα ορεκτικά περιλαμβάνουν είδη όπως το ψητό Brie en Croute γεμιστό με βατόμουρα και τα πεκάν με σμέουρα βατόμουρο ή το μπισκότο Puff Martha - ζαμπόν Βιρτζίνια, σκωτσέζικο καπνιστό σολομό και τυρόπηγμα καβουρντίδων Chesapeake με σάλτσα άνηθρου και πικρή πιπεριά.

Μερικά από τα κύρια μαθήματα είναι τα αυθεντικά αποικιακά πιάτα της εποχής, όπως το Pye των Gentleman's, το Filet Mignon με το Cedar-Grilled Filet, το βραστό ψωμί Hereford Prime Rib με τη χυλοπίτες Yorkshire και το αγαπημένο τζορτζ Ουάσιγκτον, ένα παϊδάκι με τσουκνίδα με καπνιστό μπέικον.

Δεδομένου ότι αυτά τα πιάτα είναι ρεαλιστικά αρκετά βαρύ ναύλο, ο σεφ ετοιμάζει επίσης κάποια ελαφρύτερα πιάτα όπως το Pecan-Crusted Mahi-Mahi Meuniere και το Jumbo Lump Crabcakes.

Το λευκό Μπαλόνι Σοκολάτας είναι φευγαλέα νόστιμο! Άλλα δελεαστικά επιδόρπια είναι το μελόψωμο με τη γλύκα κανέλας, το αγγλικό τριφύλλι και το ροδάκι με μπανάνες.

Αναθεώρηση Δεκεμβρίου 2005 - Οι τιμές υπόκεινται σε αλλαγές