Μπαρμπάντος για νεόνυμφους

Όταν ο παίκτης του γκολφ Tiger Woods ήθελε να παντρευτεί τη φίλη Elin Nordegren πέρα ​​από τα αδιάκριτα μάτια των παπαράτσι το 2004, το ζευγάρι έτρεξε σε ένα πολυτελές γιοτ προοριζόμενο για το άψογο θέρετρο Sandy Lane του Μπαρμπάντος . Το ζευγάρι διασημοτήτων τραβούσε τις στάσεις για μια παραθαλάσσια τελετή στο ηλιοβασίλεμα και μια ρεσεψιόν που περιείχε θεαματικά πυροτεχνήματα και μια παράσταση του Hootie και του Blowfish στο γήπεδο γκολφ Green Monkey του θέρετρου.

Για το Woods και άλλα ζευγάρια, το Μπαρμπάντος προσφέρει ένα γοητευτικό μίγμα κοσμοπολίτικου πολιτισμού και χαμηλού κλειδιού οικειότητας. Το νησί έχει μερικά από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της ανατολικής Καραϊβικής και τα πιο διάσημα εστιατόρια, αλλά παραμένει αρκετά μακριά από την πεπατημένη διαδρομή για να προσφέρει πραγματική μυστικότητα στους νεόνυμφους, κυρίως σε μεμονωμένα σημεία απόδρασης όπως η επεκτατική καραβόπανο, .

Η Melba Wood, ιδιοκτήτρια των γάμων στο Μπαρμπάντος, σχεδίασε πρόσφατα μια γαμήλια τελετή στην κορυφή του λόφου με θέα τον κόλπο του Bottom, ακολουθούμενη από μια τοστ σαμπάνιας στην παραλία. "Το χρώμα του ωκεανού είναι απλά απίστευτο", λέει ο ντόπιος "Bajan". "Είχα αρκετά ζευγάρια να παντρευτούν εκεί ... ή μπορείτε απλά να περάσετε μια μέρα στην παραλία."

Οι άνθρωποι του Bajan έχουν τη φήμη για τη φιλικότητα που είναι γεμάτη με βρετανική πολυπλοκότητα (η πρώην αποικία αποκαλείται "Μικρή Αγγλία"), και οι δύο αντικατοπτρίζονται στην υπηρεσία σε θέρετρα όπως η Sandy Lane, το The Colony Club, ο Crystal Cove και το The House από τα οποία προσφέρεται ιδιαίτερη υποδοχή στους νεόνυμφους.

Για παράδειγμα, το προσωπικό της Sandy Lane μπορεί να γεμίσει το δωμάτιό σας με τα αγαπημένα σας λουλούδια. τα προσαρμοσμένα γεύματα μπορούν να οργανωθούν στη βεράντα της σουίτας σας ή στην παραλία και το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης εκδρομές με νησιά με αυτοκίνητο Bentley ή ελικόπτερο.

Τα ζευγάρια που μένουν στο καταπράσινο Colony Club, που βρίσκεται στην πατρίδα του St. James στη δυτική ακτή των Μπαρμπάντος, ευνοούν τα πολυτελή δωμάτια δίπλα στην πισίνα, με γαλλικές πόρτες που ανοίγουν στον περίφημο χώρο της πισίνας και στις λιμνοθάλασσες κολύμβησης γλυκού νερού.

Με μόλις 33 κομψές και κομψές παραθαλάσσιες σουίτες, το The House είναι ένα οικείο καταφύγιο της δυτικής ακτής που ειδικεύεται στην κομψότητα της ξυπόλητου. τα ιδιωτικά δείπνα της παραλίας μπορούν να συνδυαστούν με θαλάσσια βόλτα με ιππασία και διαθέτουν υπέροχη κουζίνα που παρασκευάζεται από το εστιατόριο του Daphne. Αδελφική περιουσία Το Tamarind Cove Hotel είναι αγαπητό για τους τροπικούς κήπους του, ενώ το Crystal Cove έχει το πιο μοναδικό σκηνικό του Μπαρμπάντος: το κολυμβητικό μπαρ, το κολυμπισμένο με καταρράκτες Cave Bar.

Οι θαλάσσιες χελώνες και τα ιπτάμενα ψάρια θα είναι οι μοναδικοί σύντροφοί σας (εκτός από τον καπετάνιο) σε ιδιωτική κρουαζιέρα καταμαράν, που θα περάσουν από κρυστάλλινα νερά σε μια εκδρομή με αναπνευστήρα ή μια ιδιωτική παραλία για μαυρίσματος και τροπικά ποτά. Οι εκδρομές Jeep προσφέρουν μια περιπετειώδη ματιά στα τραχιά δάση των Μπαρμπάντος, ενώ τα ιστορικά σπίτια με φυτείες όπως το Sunsbury House παρέχουν μια πιο ήρεμη εκτροπή (καθώς και ένα μεγάλο σκηνικό για φωτογραφίες γάμου ή μήνα του μέλιτος).

Στο τέλος της ημέρας, ζευγάρια αρκετά τυχεροί για να εξασφαλίσουν μια κράτηση στο εστιατόριο The Cliff δειπνήσουν από το φως των φλογών φαναριών και τρεμοπαίζει κεριά, απολαμβάνοντας γκουρμέ κουζίνα συμπληρώνεται από μια αξιόλογη λίστα κρασιών. Το Cliff φιλοξενεί επίσης γάμους, δεξιώσεις και ιδιωτικά γεύματα. άλλα μαγειρικά φαγητά περιλαμβάνουν το εστιατόριο Carambola στο St.

Ο Τζέιμς και η Βραδιά του Μπριτζτάουν.

Η Τίγρη και η Έλιν αγόρασαν το Sandy Lane 112 δωματίων για τον γάμο προορισμού τους, αλλά το ζευγάρι του Σικάγου Φέρα και ο Άντριου Σμιθ πήραν μια διαφορετική προσέγγιση στους γάμους τους τον Μάρτιο του 2005 στα Μπαρμπάντος, ενοικιάζοντας το ιδιωτικό Cove Spring House για την τελετή, τη δεξίωση και το μήνα του μέλιτος .

Περίπου 50 άτομα παρέμειναν στη βίλα - ένα από τα πολυτελή σπίτια πολυτελείας που ήταν διαθέσιμα στο Μπαρμπάντος - και απολάμβαναν έναν οργανωμένο καταυλισμό για κολύμβηση με αναπνευστήρα, ένα πρόγευμα δείπνου με ψάρι και εξωτερικό καραόκε στο The Tides και μια εβδομάδα περιποίησης από το εξυπηρετικό προσωπικό της βίλας.

"Ήταν μια άψογη εξυπηρέτηση, αλλά πολύ χαλαρή" λέει η Fera, η οποία εξηγεί: "Όταν πηγαίνετε σε ένα θέρετρο, θα καταλήξετε να παντρευτείτε σε έναν πολύ κοινό χώρο. Θέλαμε ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να μείνουμε και να πάρουμε μέρος μετά. " Στο Μπαρμπάντος, το πάρτι είναι πάντα εκεί όταν το θέλετε, αλλά οι νεόνυμφοι που αναζητούν τις πρώτες ώρες ηρεμίας μαζί θα βρουν πολλά νησιά μοναξιάς σε αυτό το καραϊβικό κόσμημα.

Δείτε τιμές και κριτικές στο Μπαρμπάντος στο TripAdvisor