Έγκλημα και ασφάλεια στα Μπαρμπάντος

Πώς να μείνετε ασφαλείς και ασφαλείς σε διακοπές Μπαρμπάντος

Τα Μπαρμπάντος είναι γενικά ένα ασφαλές μέρος για ταξίδια , σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ, αλλά υπάρχουν ορισμένοι φυσικοί και κοινωνικοί κίνδυνοι που πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες. Όπως και με τα ταξίδια σε οποιονδήποτε προορισμό δεν είναι εξοικειωμένος, ξένος ή άλλος, υπάρχουν προφυλάξεις που πρέπει να ληφθούν για να εξασφαλιστεί η προσωπική ασφάλεια και να εξασφαλιστεί ένα ασφαλές ταξίδι με ελάχιστα αρνητικά αποτελέσματα. Με κάθε τρόπο, απολαύστε τις υπέροχες παραλίες του Μπαρμπάντος, το ωραίο ρούμι, τα πανέμορφα θέρετρα, το εξαιρετικό φαγητό και την έντονη νυχτερινή ζωή του St.

Lawrence Gap - αλλά μην εγκαταλείπετε όλη την προσοχή μόνο και μόνο επειδή είστε διακοπές.

Εγκλημα

Όπως και οι περισσότεροι τόποι, υπάρχει έγκλημα και ναρκωτικά στα Μπαρμπάντος. Οι ταξιδιώτες συνήθως δεν είναι θύματα βίαιων εγκλημάτων και γενικά απολαμβάνουν καλύτερη ασφάλεια από τους κατοίκους της περιοχής. τα περισσότερα ξενοδοχεία, τα θέρετρα και άλλες επιχειρήσεις που τροφοδοτούν τους τουρίστες λειτουργούν σε τοίχους ενώσεις που παρακολουθούνται από το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας.

Από την άλλη, οι επιχειρηματικές περιοχές υψηλής κυκλοφορίας που συχνάζουν συχνά από τους τουρίστες στοχεύουν σε ευκαιριακά εγκλήματα του δρόμου, όπως το τράνταγμα και η τσέπη. Και όταν συμβαίνει το έγκλημα κατά των επισκεπτών, συχνά δεν αναφέρονται από τα τοπικά ΜΜΕ από ανησυχίες για πιθανή αντίδραση σε σχέση με την πολύ σημαντική τουριστική βιομηχανία.

Πολλοί τουρίστες στα Μπαρμπάντος διαμαρτύρονται για την παρενόχλησή τους από άτομα που πωλούν ναρκωτικά, τα οποία είναι παράνομα στη χώρα. Ωστόσο, η βία που σχετίζεται με τα ναρκωτικά περιορίζεται συνήθως στους εμπόρους ναρκωτικών και τους συνεργάτες τους, ειδικά σε πιο πυκνοκατοικημένες τουριστικές περιοχές, οι οποίες τείνουν επίσης σε υψηλότερη ασφάλεια.

Σύμφωνα με τα πρότυπα της Καραϊβικής, η Βασιλική Αστυνομία των Μπαρμπάντος είναι μια επαγγελματική ομάδα, αν και ο χρόνος απόκρισης είναι βραδύτερος από τον αναμενόμενο στα αστυνομικά τμήματα των ΗΠΑ, τα φυλάκια και οι περιπολίες τείνουν να είναι βαρύτερες σε περιοχές που συχνάζουν οι τουρίστες.

Για να αποφευχθεί το έγκλημα, οι ταξιδιώτες συνιστώνται:

Οδική ασφάλεια

Οι κύριοι δρόμοι στα Μπαρμπάντος είναι γενικά επαρκείς, αλλά οι συνθήκες επιδεινώνονται αισθητά σε μικρότερους εσωτερικούς δρόμους, οι οποίοι συχνά είναι στενοί, έχουν μικρή ορατότητα και τυπικά δεν σημειώνονται με σαφήνεια εκτός από ανεπίσημα σήματα στις οδικές διασταυρώσεις.

Άλλοι κίνδυνοι

Οι τυφώνες , όπως ο τυφώνας Tomas του 2010, έπληξαν περιστασιακά τα Μπαρμπάντος. Μπορούν επίσης να συμβούν σεισμοί και η εγγύτητα του ηφαιστείου Kick 'em Jenny κοντά στη Γρενάδα θέτει τα Μπαρμπάντος υπό κάποιο κίνδυνο τσουνάμι. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το σχέδιο έκτακτης ανάγκης σε οποιαδήποτε κατοικία διαμένετε, είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, θέρετρο, ιδιωτική ενοικίαση κ.λπ.

Νοσοκομεία

Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ζητήστε βοήθεια στο Νοσοκομείο Queen Elizabeth στο Bridgetown. Για άλλες ασθένειες και τραυματισμούς , δοκιμάστε την ιατρική κλινική έκτακτης ανάγκης FMH στο St. Michael Parish ή την ιατρική κλινική Sandy Crest στο St. James.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Έκθεση Ασφάλειας και Ασφάλειας των Μπαρμπάντος που δημοσιεύεται ετησίως από το Γραφείο Διπλωματικής Ασφαλείας του Υπουργείου Εξωτερικών.