Τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού στο κόσμο

Ίσως να πιστεύετε ότι ο τίτλος του μεγαλύτερου θαλάσσιου πάρκου εσωτερικού χώρου στον κόσμο θα είναι ένας κινούμενος στόχος, καθώς οι προγραμματιστές δημιουργούν πάντα εσωτερικά πάρκα νερού που είναι μεγαλύτερα και καλύτερα από αυτά που ήρθαν πριν. Αλλά εκπληκτικά, υπάρχει ένας χώρος που παραμένει μακριά και μακριά μεγαλύτερος από όλους τους άλλους.

Τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού στη Βόρεια Αμερική

Αν ψάχνετε για τη μητέρα όλων των υδάτινων πάρκων, δεν θα το βρείτε στη Βόρεια Αμερική.

Ο τεράστιος υδάτινος κόσμος του Καναδά, που βρίσκεται στο West Edmonton Mall της Αλμπέρτα, είναι το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στην ηπειρωτική Ευρώπη.

Αυτό είναι περισσότερο από 50.000 τετραγωνικά πόδια μεγαλύτερο από το Kalahari Resort στο Sandusky, Ohio, το οποίο στα 173.000 τετραγωνικά πόδια είναι το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού πάρκο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ελέγξτε τιμές στο Kalahari Resort

Και τα δύο αυτά βορειοαμερικάνικα εσωτερικά πάρκα νερού είναι απολύτως μαμούθ, αλλά μάλλον απολιθώνονται από τον μεγαλύτερο στον κόσμο.

Τα μεγαλύτερα εσωτερικά πάρκα νερού στην Ασία

Πίσω στη δεκαετία του 1990, το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στον κόσμο ήταν το Ocean Dome, ένας χώρος με πολυνησιακό θέμα 323.000 τετραγωνικών ποδιών που ήταν μέρος του Sheraton Seagaia Resort στην Ιαπωνία. Το Ocean Dome χαρακτήρισε μια γιγαντιαία εσωτερική παραλία, φοίνικες, μηχανικά παπαγάλοι, αρκετά μεγάλα κύματα για surfers, ένα ηφαίστειο που ξέσπασε με φλόγες και η μεγαλύτερη αναδιπλούμενη οροφή στον κόσμο, η οποία παρείχε μόνιμα μπλε ουρανό ακόμη και σε μια βροχερή μέρα.

Η θερμοκρασία του αέρα ήταν πάντα σε περίπου 86 μοίρες. Το Ocean Dome έκλεισε το 2007.

Το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στον κόσμο

Drumroll, παρακαλώ. Για να επισκεφθείτε το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στον κόσμο, θα πρέπει να ταξιδέψετε στη Γερμανία. Η εκτόξευση όλων των άλλων τεράστιων εσωτερικών πάρκων νερού έξω από το νερό, όπως λέμε, είναι το Tropical Islands Resort , που βρίσκεται κοντά στο Βερολίνο, του οποίου ο εσωτερικός χώρος που μοιάζει με τροπικό δάσος εκτείνεται σε ένα τεράστιο 710.000 τετραγωνικά πόδια.

Ο θόλος των τροπικών νήσων είναι αρκετά μεγάλος ώστε να χωρέσει το άγαλμα της ελευθερίας στο σηκωτά και ο Πύργος του Άιφελ που βρίσκεται στο πλάι του. Είναι το μέγεθος οκτώ γηπέδων ποδοσφαίρου, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 7.000 επισκέπτες κάθε φορά και διαθέτει μια ποικιλία από αξιοθέατα, εστιατόρια και καταλύματα, καθώς και ένα πάρκο νερού με εσωτερική παραλία και βόλτες με το νερό.

Το Tropical Waters Water Park διαθέτει:

Άλλα αξιοθέατα στο Tropical Islands Resort περιλαμβάνουν:

Ελέγξτε τιμές στο Tropical Islands Resort

- Επεξεργασμένο από την Suzanne Rowan Kelleher