Ένα από τα μεγαλύτερα waterparks του κόσμου είναι σε αυτό το εμπορικό κέντρο

World Waterpark στο Δυτικό Έντμοντον

Πολύ πριν ο Wisconsin Dells εγκαινιάσει το νέο κύμα των θέρετρων εσωτερικού πάρκου , οι λαοί απολάμβαναν τις διαφάνειες και τα αξιοθέατα του World Waterpark στο West Edmonton Mall - ακόμα και κατά τους διαβόητους άγριους χειμώνες της Alberta. Πολλά νεότερα θέρετρα πάρκων νερού κάνουν διάφορους ισχυρισμούς ότι είναι το μεγαλύτερο . Αλλά σε περίπου 200.000 τετραγωνικά πόδια, το καναδικό πρωτότυπο εξακολουθεί να είναι το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στη Βόρεια Αμερική.

Η σπηλαιώδης World Waterpark προσφέρει μια δέσμη διαφανειών και βόλτες για να ικανοποιήσει τους επισκέπτες όλων των ηλικιών και τα επίπεδα ανεκτικότητας. Ισχυρίζεται ότι διαθέτει την μεγαλύτερη πισίνα εσωτερικού κύματος στον κόσμο. Άλλα αξιοθέατα περιλαμβάνουν τη διαφάνεια ταχύτητας Sky Screamer, τον ποταμό δράσης Raging Rapids και το Sun Runner, μια διαφάνεια σωλήνα που μπορεί να φιλοξενήσει μεμονωμένους επιβάτες και μέχρι τις κορυφαίες τρείς επιβατικές σχεδίες. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι το Tropical Typhoon, μια βόλτα "λεκάνης τουαλέτας", η οποία στέλνει λαούς που περιστρέφονται γύρω από την περίμετρο ενός μπολ και στη συνέχεια τα ξεπλένει σε μια πισίνα.

Το τσουνάμι είναι μια προκλητική έλξη surfing του FlowRider . Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε το συνεχές κύμα του σε ένα σκάφος boogie, αλλά παίρνει τους περισσότερους αρχάριους για λίγο για να το κρεμάσει. Το πρωί του Σαββάτου, το World Waterpark προσφέρει μαθήματα σερφ (σε stand-up surfboards).

Το Caribbean Cove είναι σχεδιασμένο για μικρά παιδιά. Η διαδραστική δομή του νερού περιλαμβάνει μικρές διαφάνειες, σκάλες αναρρίχησης, ψεκαστήρες και ένα τεράστιο κάδο απορριμμάτων νερού.

Η διαφάνεια της Caribbean Cruiser έχει σχεδιαστεί για τους γονείς και τους κακούς να οδηγούν μαζί. Το πάρκο προσφέρει επίσης την πισίνα Dolphin Kiddie.

Το World Waterpark είναι μακράν το μεγαλύτερο εσωτερικό πάρκο νερού στον Καναδά. Υπάρχουν όμως και άλλοι στη χώρα, όπως το Adventure Bay στο Windsor, το Οντάριο, το Fallsview Indoor Waterpark στο Niagara Falls, το Οντάριο και το Great Wolf Lodge Niagara Falls στο Οντάριο.

Πολιτική εισόδου, Χρονοδιάγραμμα λειτουργίας, Διαμονή και Τοποθεσία

Το εσωτερικό πάρκο νερού είναι ανοικτό στο ευρύ κοινό. Εκπτωτικές τιμές που προσφέρονται για παιδιά κάτω των 48 ιντσών και ηλικιωμένους άνω των 55 ετών. Το πάρκο προσφέρει επίσης εκπτώσεις όπως η αξία της εβδομάδας περνάει. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα του World Waterpark για περισσότερες πληροφορίες.

Ως εσωτερική, κλιματιζόμενη εγκατάσταση, το World Waterpark είναι ανοιχτό επτά ημέρες την εβδομάδα, όλο το χρόνο. Σε αντίθεση με τα περισσότερα άλλα εσωτερικά πάρκα νερού (όπως τα θέρετρα Great Wolf Lodge ), δεν είναι μέρος ενός ξενοδοχείου. Ωστόσο, υπάρχουν δύο ξενοδοχεία που βρίσκονται στο West Edmonton Mall, το ξενοδοχείο Fantasyland και το West Edmonton Mall Inn.

Το πάρκο νερού βρίσκεται στο West Edmonton Mall στην οδό 8882-170 στο Edmonton, Alberta, Καναδάς. Οδηγίες: Από το Calgary, Alberta (Νότια): Highway 2N, η οποία μετατρέπεται σε Gateway Boulevard. Αριστερά στο Whitemud Drive. Ακριβώς επάνω 170 οδός Ν. Αριστερά επάνω 87 Avenue W. Το εμπορικό κέντρο είναι στα δεξιά. Οι επισκέπτες από έξω από την περιοχή θα μπορούσαν να πετάξουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Έντμοντον.

Τι να φάτε;

Το πάρκο προσφέρει δύο θέσεις φαγητού. Το Beachview Bar και το Coconut Grove προσφέρουν παρόμοια μενού και διαθέτουν γρήγορες τσιμπήματα όπως hamburgs, πίτσα και corndogs. Το West Edmonton Mall διαθέτει πολλά εστιατόρια σε διάφορα σημεία τιμών.

Άλλα χαρακτηριστικά στο Mall

Το West Edmonton Mall περιλαμβάνει επίσης το εσωτερικό πάρκο ψυχαγωγίας, το Galaxyland, το εσωτερικό μίνι γκολφ, το παγοδρόμιο, το μπόουλινγκ, το ενυδρείο και άλλα αξιοθέατα. Φυσικά, υπάρχουν και πολλά καταστήματα.