Οδηγός για τα μπαρ και τα εστιατόρια κοντά στο Target Field στη Μινεάπολη

Πού να πάρετε ένα τσίμπημα ή το ποτό Κοντά στο Ballpark της Μινεσότα Twins

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι μπέιζμπολ της Μινεσότας Twins ; Αν θέλετε να έχετε κάποια ποτά ή να πάρετε ένα δάγκωμα πριν ή μετά το παιχνίδι, υπάρχουν μερικά μεγάλα μπαρ και εστιατόρια κοντά στο Target Field στο κέντρο της πόλης Minneapolis. Η κίνηση είναι πιθανό να είναι βαρύ πριν και μετά από παιχνίδια, γι 'αυτό προσπαθήστε να την περιμένετε ενώ χαλαρώνετε σε ένα από αυτά τα καταστήματα.

Το Target Field είναι δίπλα στην ψυχαγωγία και τη νυχτερινή ζωή στο Warehouse District και στη ζωντανή περιοχή North Loop.

Η λεωφόρος της Ουάσινγκτον έχει πολλές επιλογές, ειδικά ανατολικά του γηπέδου στη γειτονιά North Loop. Επίσης, ελέγξτε τα μέρη στις λεωφόρους First και Hennepin. Τα παρακάτω είναι μερικές μεγάλες συστάσεις.

Μπαρ και εστιατόρια στο βόρειο Loop / Ουάσινγκτον

Πίτσα : Μαύρη Καφέ Πουκάμισο έχει απλή ή υπερβολική πίτσα και ίσως το καλύτερο κρούστα στις πόλεις Twin City.

Καλό φαγητό : Το μπαρ La Grassa σερβίρει ιταλική κουζίνα που θα σας γεμίσει τόσο πολύ, ίσως να μην θέλετε ακόμη και ένα hot dog μετά. Σχεδόν.

Sports Bar : Το Loop Bar δεν είναι αθλητικό μπαρ καθαυτό, αλλά οι τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης και η ατμόσφαιρα των πάρτι σημαίνουν ότι θα είναι ένα όταν παίζουν τα δίδυμα. Κυριακή brunch σερβίρεται αν πρόκειται για ένα απόγευμα παιχνίδι. Μετά τα νυχτερινά παιχνίδια, ελέγξτε τους ζωντανούς DJ που παίζουν μουσική τις Παρασκευές και τα Σάββατα.

Bar : Το Cuzzy's Bar είναι ένα μπαρ κατάδυσης που εδώ και πολύ καιρό ήταν τοπικό φαβορί. Δείτε τα φτερά του, το burritos του πρωινού και το Bloody Marys.

Αργά τη νύχτα : Το Clubhouse Jäger ιδρύθηκε το 1906, καθιστώντας το παλαιότερο μπαρ της Μινεάπολη. Αυτό το αγαπημένο hipster έχει kitsch μπαρόκ διακόσμηση και DJs κλώση μελωδίες μετά το σκοτάδι. Διατίθενται επιλογές χορτοφαγίας και βέγκας όπως είναι το μπέικον, τα φτερά και το βόειο κρέας.

Μπαρ και εστιατόρια στην περιοχή αποθήκης, πρώτη λεωφόρος / λεωφόρος Hennepin

Πίτσα : Η Pizza Lucé κάνει μερικά πολύ καλό, βραβευμένο πίτσα.

Χωρίς επιλογές χορτοφαγίας, βέγκας και γλουτένης. Επίσης, ελέγξτε έξω ένα από τα πολλά του deli-style ή Parmigiana hoagies.

Υπέροχο φαγητό : Το 112 Eatery σερβίρει ακριβά, αλλά ωραία, μοντέρνα μαγειρική. Το φαγητό που προετοιμάζονται από τους βραβευμένους σεφ είναι το τέλειο συμπλήρωμα για τα καθίσματα κουτιών στο Target Field. Στις σπεσιαλιτέ περιλαμβάνονται οι κουνουπιδιές χορτοφάγους με αρνί.

Οικογένεια Δείπνο : Εστιατόρια και μπαρ Glueks ', ένα τοπικό ίδρυμα από το 1934, έχει αμερικανική και γερμανική κουζίνα και μπύρα, καθώς και ένα παιδικό μενού. Ειδικεύεται σε brats και έχει επιλογές χωρίς γλουτένη. Περιπλανηθείτε για ζωντανά τοπικά και εθνικά συγκροτήματα.

Sports Bar : Το City Works είναι ένα αθλητικό μπαρ που διαθέτει περισσότερες από 90 μπίρες βιοτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών παρασκευασμάτων. Τονίζει τη σύγχρονη αμερικανική τροφή που γίνεται από το μηδέν με τα εξαιρετικά συστατικά. Ελέγξτε έξω είναι συρτάρια mignon filet και νευρώσεις.

Bar : Το O'Donovan's είναι μια αυθεντική ιρλανδική παμπ και εστιατόριο κοντά στο Target Field. Είναι η πρώτη ιρλανδική παμπ και χτίστηκε στην Ιρλανδία και μεταφέρθηκε στη Μινεάπολη. Τα προτεινόμενα στοιχεία του μενού περιλαμβάνουν γεμιστές πατάτες με πατάτες Colcannon ή πατατάκια με πατάτες, ψάρι και μάρκες και στιφάδο με βόειο κρέας.

Αργά τη νύχτα : Το Loon Cafe είναι περισσότερο από ένα μπαρ. Είναι συχνά γεμάτο με αθλητές ανεμιστήρες μέχρι αργά. Προσφέρει ειδικά ποτά κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών Twins, αν δεν βρίσκεστε πραγματικά μέσα στο Target Field.

Δοκιμάστε ένα από τα βραβευμένα τσίλι.