Οθόνη για το πράσινο 2017 στην Ουάσιγκτον DC

Δωρεάν υπαίθριες ταινίες στο National Mall

Η οθόνη για το πράσινο είναι μια αγαπημένη καλοκαιρινή παράδοση της Ουάσινγκτον, που έτρεξε για 17 χρόνια και παρουσιάζει δωρεάν υπαίθριες ταινίες σε μια γιγαντιαία οθόνη στο National Mall. Η εκδήλωση ακυρώθηκε το 2016, καθώς το Home Box Office (HBO) της Time Warner, το καλωδιακό και δορυφορικό δίκτυο, ανακοίνωσε ότι δεν θα υποστηρίζει πλέον το φεστιβάλ κινηματογράφου. Με τη μακρά δημοτικότητά της, οι κάτοικοι της DC ελπίζουν ότι μια άλλη εταιρεία θα παρέμβει ως χορηγός για να συνεχίσει την εκδήλωση να προχωρήσει.

Το 2009, η HBO ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τη χορηγία της και η τοπική κοινότητα συσπειρώθηκε για να σώσει την οθόνη στο πράσινο. Μια τεράστια εκστρατεία ήταν επιτυχημένη και η Comcast και η Trust για το National Mall ένωσαν τις δυνάμεις τους με το HBO για να διατηρήσουν την εκδήλωση να τρέχει για επτά ακόμη χρόνια.

Τα τελευταία χρόνια, τα φεστιβάλ εξωτερικού κινηματογράφου έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και υπάρχουν σήμερα περισσότερες από δώδεκα κοινότητες που φιλοξενούν παρόμοια γεγονότα. Ωστόσο, το National Mall έχει μια ευρύτερη έκκληση προς τους επισκέπτες και τους κατοίκους σε ολόκληρη την περιοχή και δεν υπάρχει τίποτα σαν να βλέπετε μια ταινία κάτω από το φως του φεγγαριού με πανοραμική θέα στα εικονικά αξιοθέατα της Washington DC.

Οθόνη στο πράσινο 2017

Ας ελπίσουμε ότι η εκδήλωση θα επιστρέψει το 2017 με νέο χορηγό. Όταν ανακοινωθούν, οι λεπτομέρειες θα ενημερωθούν εδώ.

Ημερομηνίες: Να ανακοινωθεί

Παρακολούθηση των λεπτομερειών: Οι ταινίες αρχίζουν το σούρουπο, γύρω στις 8:30 - 9:00 μ.μ. Οι άνθρωποι αρχίζουν να διεκδικούν τις κηλίδες τους στο γκαζόν ήδη από τις 5 μ.μ. Φέρτε μια κουβέρτα και ένα πικ-νικ ή αγοράζοντας σνακ από πωλητές δρόμων.

Πρόγραμμα ταινιών

Θα ανακοινωθεί

Τοποθεσία

National Mall , ΒΔ Ουάσιγκτον. Πιο συγκεκριμένες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν.

Μεταφορά και στάθμευση

Ο καλύτερος τρόπος να φτάσετε στο National Mall είναι με το μετρό. Οι πλησιέστεροι σταθμοί είναι το Archives / Navy Memorial, το Smithsonian και το L'Enfant Plaza. Ο δημόσιος χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτό το τμήμα της πόλης.

Ο σταθμός στάθμευσης στο δρόμο στην Ουάσινγκτον, DC περιορίζεται κατά τη διάρκεια της ώρας αιχμής βράδυ. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη στάθμευση κοντά στο National Mall. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το μετρό κλείνει την κανονική του ώρα τα μεσάνυχτα και θα πρέπει να προγραμματίσετε το ταξίδι σας ανάλογα.

Οθόνη για τις Πράσινες Ταινίες

Οι ταινίες που παρουσιάστηκαν συμπεριέλαβαν κλασσικά και Hollywood Blockbusters. Ακολουθεί μια λίστα με μερικές από τις προηγούμενες ταινίες που εμφανίζονται.

2015 - Βορράς από Βορειοδυτικά, Η Περιπέτεια Ποσειδών, Σετ Γραφείων, Επιστροφή στο Μέλλον

2014 - το καράτε παιδί, εραστής έρχονται πίσω, το κλειδί Largo, ιστορία ενός στρατιώτη

2013 - ET η εξωγήινων, η Norma Rae, η Willy Wonka & το εργοστάσιο σοκολάτας, η Tootsie

2012 - Butch Cassidy και το Sundance Kid, συνέβη μία νύχτα, από εδώ στην αιωνιότητα, Psycho

2011 - Στη Θερμοκρασία της Νύχτας, Ένας Φεύγει πάνω από τον Κούκο του Φωτός, Οι Κύριοι Προτιμούν Blondes, Cool Luke Luke

2010 - Goldfinger, το κορίτσι αντίο, 12 θυμωμένοι άντρες, Bonnie και Clyde

2009 - Κοντά συναντήσεις του Τρίτου Τραγουδιού, Απόγευμα Σκύλου, Από την Προκυμαία, Επαναστάτης Χωρίς Αιτία

2008 - Δρ. Όχι, Ο υποψήφιος, Αρσενικό και Παλιά δαντέλα, Το διαμέρισμα, Σούπερμαν

Περισσότερες υπαίθριες ταινίες στην περιοχή Washington DC

Δωρεάν ταινίες παρουσιάζονται όλο το καλοκαίρι σε γειτονιές όπως Georgetown, NoMa, Capitol Riverfront, Crystal City, National Harbour, Rosslyn, Bethesda και πολλά άλλα.

Για όλες τις λεπτομέρειες, δείτε έναν οδηγό για ταινίες εξωτερικού χώρου στην Ουάσιγκτον, στη Μέριλαντ και στη Βόρεια Βιρτζίνια.