Συχνές Ερωτήσεις Σχετικά με την Ουάσιγκτον, DC

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επισκεφθείτε την πρωτεύουσα του έθνους

Σχεδιάζοντας ένα ταξίδι στην πρωτεύουσα του έθνους; Ακολουθούν οι απαντήσεις σε πολλές από τις ερωτήσεις που έχετε.

Επισκέπτομαι την Ουάσινγκτον, DC για λίγες μέρες, τι πρέπει να είμαι βέβαιος να δω;

Οι περισσότεροι άνθρωποι που επισκέπτονται το DC ξοδεύουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στο National Mall. Για μια σύντομη επίσκεψη θα συνιστούσα να κάνετε μια περιήγηση στα εθνικά μνημεία, επιλέγοντας μερικά από τα μουσεία του Smithsonian για να εξερευνήσετε και να επισκεφθείτε το Κτήριο Capitol των ΗΠΑ (κρατήστε εκ των προτέρων μια περιοδεία).

Εάν το επιτρέπει ο χρόνος, εξερευνήστε το Εθνικό Νεκροταφείο του Arlington , το Georgetown, τον Dupont Circle και / ή τον Adams Morgan . Διαβάστε επίσης, Top 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Ουάσιγκτον, DC . και 5 καλύτερα Μουσεία στην Ουάσιγκτον, DC.

Πρέπει να πάω σε μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Washington, DC;

Οι περιηγήσεις στα αξιοθέατα είναι εξαιρετικές αν βρείτε τη σωστή περιήγηση που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Αν θέλετε να δείτε μια μεγάλη πόλη σε σύντομο χρονικό διάστημα, τότε μια ξενάγηση με λεωφορείο ή τρόλεϊ θα σας καθοδηγήσει στα δημοφιλή αξιοθέατα. Για οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένους ή άτομα με ειδικές ανάγκες, μια περιοδεία μπορεί να διευκολύνει την κυκλοφορία στην πόλη. Οι εξειδικευμένες εκδρομές όπως το ποδήλατο και οι εκδρομές Segway μπορούν να σας προσφέρουν ψυχαγωγική διασκέδαση για τους νέους και τους δραστήριους. Πεζοπορικές εκδρομές είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ιστορικά αξιοθέατα και γειτονιές.

Περισσότερες πληροφορίες: Καλύτερες περιηγήσεις στην Ουάσινγκτον, DC

Ποια αξιοθέατα απαιτούν εισιτήρια;

Πολλά από τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ουάσιγκτον, DC είναι ανοικτά για το κοινό και δεν απαιτούν εισιτήρια.

Ορισμένα από τα δημοφιλή αξιοθέατα επιτρέπουν στους επισκέπτες να αποφεύγουν να περιμένουν στη σειρά με προ-κράτηση εισιτηρίων για ένα μικρό ποσό. Τα αξιοθέατα που απαιτούν εισιτήρια περιλαμβάνουν τα εξής:

Πόσο χρόνο χρειάζομαι για να επισκεφτώ το Smithsonian και πού πρέπει να ξεκινήσω;

Το Smithsonian Institution είναι ένα μουσείο και ερευνητικό συγκρότημα, αποτελούμενο από 19 μουσεία και γκαλερί και το Εθνικό Ζωολογικό Πάρκο. Δεν μπορείτε να τα δείτε όλα με τη μία. Θα πρέπει να επιλέξετε το μουσείο (τα μουσεία) που σας ενδιαφέρει περισσότερο και να περάσετε μερικές ώρες τη φορά. Η είσοδος είναι δωρεάν, έτσι μπορείτε να έρθετε και να φύγετε όπως θέλετε. Τα περισσότερα από τα μουσεία βρίσκονται σε μια ακτίνα περίπου ενός μιλίου, οπότε πρέπει να σχεδιάσετε μπροστά και να φοράτε άνετα παπούτσια για περπάτημα. Το Smithsonian Visitor Centre βρίσκεται στο Κάστρο στο 1000 Jefferson Drive SW, Ουάσινγκτον, DC Αυτό είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε και να επιλέξετε χάρτες και ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: Το Smithsonian - Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να περιηγηθώ στον Λευκό Οίκο;

Οι δημόσιες εκδρομές του Λευκού Οίκου περιορίζονται σε ομάδες 10 ή περισσότερων και πρέπει να ζητηθούν μέσω του μέλους του Κογκρέσου. Αυτές οι ξεναγήσεις είναι διαθέσιμες από τις 7:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. από Τρίτη έως Σάββατο και προγραμματίζονται με βάση την αρχή της πρώτης άφιξης, που εξυπηρετείται πρώτος περίπου ένα μήνα νωρίτερα.



Οι επισκέπτες που δεν είναι πολίτες των ΗΠΑ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την πρεσβεία τους στο DC για εκδρομές για διεθνείς επισκέπτες, οι οποίες διοργανώνονται μέσω του γραφείου πρωτοκόλλου στο Υπουργείο Εξωτερικών. Οι εκδρομές είναι αυτοελεγχόμενες και θα διαρκούν από τις 7:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. από Τρίτη έως Σάββατο.

Περισσότερες πληροφορίες: Οδηγός επισκεπτών του Λευκού Οίκου

Πώς μπορώ να περιοδεύσω στο Καπιτώλιο;

Οι περιηγήσεις στο ιστορικό κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ είναι δωρεάν, αλλά απαιτούν εισιτήρια τα οποία διανέμονται με βάση την πρώτη προτεραιότητα. Οι ώρες είναι 8:45 π.μ. - 3:30 μμ Δευτέρα - Σάββατο. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση εκδρομών εκ των προτέρων. Ένας περιορισμένος αριθμός ημερών διανυκτέρευσης είναι διαθέσιμος στα περίπτερα περιηγήσεων στο ανατολικό και δυτικό τμήμα του καπιταλισμού και στα γραφεία πληροφοριών στο κέντρο επισκεπτών . Οι επισκέπτες μπορούν να δουν το Κογκρέσο σε δράση στις Συγκλήτριες της Γερουσίας και του Σπιτιού (όταν συνεδριάζουν) Δευτέρα-Παρασκευή 9 π.μ. - 4:30 μ.μ. Πιστοποιητικά απαιτούνται και μπορούν να ληφθούν από τα γραφεία Γερουσιαστών ή Αντιπροσώπων.

Οι διεθνείς επισκέπτες μπορούν να παραλάβουν τις εκθέσεις Gallery στο Σώμα και το Senate Appointment Desks στο ανώτερο επίπεδο του Κέντρου επισκεπτών του Capitol.

Περισσότερες πληροφορίες: Το κτήριο του Καπιτώπου των ΗΠΑ

Μπορώ να παρακολουθήσω το Ανώτατο Δικαστήριο στη σύνοδο;

Το Ανώτατο Δικαστήριο συνεδριάζει από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο και οι επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως τις 3 μ.μ. Το κάθισμα είναι περιορισμένο και παρέχεται σε βάση προτεραιότητας. Το κτίριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου λειτουργεί όλο το χρόνο από τις 9:00 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή. Οι επισκέπτες μπορούν να συμμετάσχουν σε ποικίλα εκπαιδευτικά προγράμματα, να εξερευνήσουν εκθέματα και να παρακολουθήσουν μια ταινία 25 λεπτών για το Ανώτατο Δικαστήριο. Οι διαλέξεις στην αίθουσα συνεδριάσεων δίδονται κάθε ώρα στη μισή ώρα, στις ημέρες που το Συνέδριο δεν συνεδριάζει.

Περισσότερες πληροφορίες: Το Ανώτατο Δικαστήριο

Πόσο ψηλά είναι το Μνημείο της Ουάσιγκτον

555 πόδια 5 1/8 ίντσες υψηλό. Το μνημείο της Ουάσιγκτον είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες δομές της χώρας, ένας λευκός οβελίσκος στο δυτικό άκρο του Εθνικού Λεωφόρου. Ένας ανελκυστήρας οδηγεί τους επισκέπτες στην κορυφή για να δουν μια καταπληκτική θέα της Ουάσινγκτον, συμπεριλαμβανομένων των μοναδικών προοπτικών του Μνημείου του Λίνκολν, του Λευκού Οίκου, του Μνημείου του Τόμας Τζέφερσον και του Κτιρίου του Καπιτώπου.

Περισσότερες πληροφορίες: Μνημείο της Ουάσιγκτον

Πώς πήρε το όνομα του η Ουάσινγκτον;

Σύμφωνα με τον "Νόμο περί διαμονής" που ψηφίστηκε από το Κογκρέσο το 1790, ο Πρόεδρος George Washington επέλεξε την περιοχή που αποτελεί σήμερα το μόνιμο κεφάλαιο για την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών. Το Σύνταγμα καθιέρωσε τον τόπο ως ομοσπονδιακή περιφέρεια, διαφορετική από τα κράτη, δίνοντας στο Κογκρέσο νομοθετική εξουσία για τη μόνιμη έδρα της κυβέρνησης. Αυτή η ομοσπονδιακή περιοχή ονομαζόταν για πρώτη φορά η πόλη της Ουάσιγκτον (προς τιμή του Γιώργου Ουάσιγκτον) και η πόλη γύρω της ονομάστηκε Επικράτεια της Κολούμπια (προς τιμήν του Χριστόφορου Κολόμβου). Μια πράξη του Κογκρέσου το 1871 συγχώνευσε την πόλη και την επικράτεια σε μια ενιαία οντότητα που ονομάζεται Περιφέρεια της Κολούμπια. Από τότε, η πρωτεύουσα του έθνους έχει αναφερθεί ως Ουάσινγκτον, DC, την περιφέρεια της Κολούμπια, την Ουάσινγκτον, την Επαρχία και το DC.

Ποια είναι η απόσταση από το ένα άκρο του National Mall στο άλλο;

Η απόσταση μεταξύ του Capitol, στο ένα άκρο του National Mall, και του Memorial Lincoln στο άλλο, είναι 2 μίλια.

Περισσότερες πληροφορίες: Στο National Mall στην Ουάσιγκτον, DC

Πού μπορώ να βρω δημόσιες τουαλέτες στο National Mall;

Υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες που βρίσκονται στο Μνημείο του Τζέφερσον , το Μνημείο FDR και το Μνημείο του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στο National Mall. Όλα τα μουσεία στο National Mall διαθέτουν επίσης δημόσιες τουαλέτες.

Είναι ασφαλής η Washington, DC;

Η Ουάσιγκτον, DC είναι εξίσου ασφαλής με οποιαδήποτε μεγάλη πόλη. Τα βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά τμήματα - όπου βρίσκονται τα περισσότερα από τα μουσεία, τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια - είναι αρκετά ασφαλή. Για να αποφύγετε προβλήματα, χρησιμοποιήστε την κοινή λογική και ασφαλίστε το πορτοφόλι ή το πορτοφόλι σας, μείνετε σε καλά φωτισμένες περιοχές και αποφύγετε τις λιγότερο διανυθείσες περιοχές αργά το βράδυ.

Πόσες ξένες πρεσβείες βρίσκονται στην Ουάσινγκτον;

178. Κάθε χώρα που διατηρεί διπλωματικές σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες έχει πρεσβεία στην πρωτεύουσα του έθνους. Πολλά από αυτά βρίσκονται κατά μήκος της λεωφόρου Μασαχουσέτης, καθώς και σε άλλους δρόμους στη συνοικία Dupont Circle .

Περισσότερες πληροφορίες: Οδηγός Πρεσβείας της Ουάσιγκτον, DC

Πότε ανθίζουν τα κερασιά;

Η ημερομηνία κατά την οποία τα άνθη κερασιού Yoshino φτάνουν στην αιχμή της άνθισής τους ποικίλλει από έτος σε έτος, ανάλογα με τον καιρό. Οι ασυνήθιστα θερμότερες και / ή δροσερές θερμοκρασίες είχαν ως αποτέλεσμα τα δέντρα να φθάνουν στην αιχμή του άνθους ήδη από τις 15 Μαρτίου (1990) και μέχρι τις 18 Απριλίου (1958). Η περίοδος ανθοφορίας μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες. Θεωρούνται ότι είναι στην αιχμή τους όταν το 70% των ανθών είναι ανοιχτό. Οι ημερομηνίες του Εθνικού Φεστιβάλ Κερασιάς καθορίζονται με βάση την μέση ημερομηνία ανθοφορίας, η οποία είναι γύρω στις 4 Απριλίου.

Περισσότερες πληροφορίες: Washington, D.C'.s Cherry Trees - Συχνές Ερωτήσεις

Ποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται για το Σαββατοκύριακο της Μνήμης;

Το Σαββατοκύριακο Memorial Day είναι μια δημοφιλής εποχή για να επισκεφθείτε τα εθνικά μνημεία και μνημεία της Ουάσιγκτον. Σημαντικές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το ετήσιο Ράλλυ Μοτοσικλέτας Rolling Thunder (250.000 μοτοσικλέτες που ταξιδεύουν στην Ουάσινγκτον σε μια διαδήλωση που επιδιώκει να βελτιώσει τα οφέλη των βετεράνων και να επιλύσουν τα θέματα POW / MIA), μια ελεύθερη συναυλία της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας στο West Lawn του Καπιτωλίου των ΗΠΑ και της Εθνικής Παρέλαση Ημέρας Μνήμης.

Περισσότερες πληροφορίες: Ημέρα Μνήμης στην Ουάσιγκτον, DC .

Τι συμβαίνει στην Ουάσινγκτον, DC στις 4 Ιουλίου;

Το τέταρτο του Ιουλίου είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για να είναι στην Ουάσινγκτον, DC Υπάρχουν γιορτές όλη την ημέρα, που οδηγούν σε μια θεαματική έκθεση πυροτεχνημάτων τη νύχτα. Σημαντικά γεγονότα περιλαμβάνουν την παρέλαση του 4ου Ιουλίου, το Φεστιβάλ Folklife Smithsonian , μια βραδινή συναυλία στο West Lawn του Καπιτωλίου των ΗΠΑ και την Πυροτεχνική Ημέρα Ανεξαρτησίας στο National Mall.

Περισσότερες πληροφορίες: 4 Ιουλίου στην Ουάσινγκτον, DC .