Μουσείο Μνημείου του Ολοκαυτώματος στην Ουάσιγκτον, DC

Τι να περιμένετε όταν επισκέπτεστε το Μουσείο του Ολοκαυτώματος

Το Μουσείο Μνημείου του Ολοκαυτώματος είναι ένα μνημείο για τα εκατομμύρια που πέθαναν κατά τη διάρκεια του ναζιστικού καθεστώτος στη Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Το μουσείο, που βρίσκεται ακριβώς έξω από το National Mall στην Ουάσιγκτον, DC, προσφέρει μια πολύ συγκινητική και εκπαιδευτική εμπειρία και υπενθυμίζει στους επισκέπτες αυτού του τρομακτικού χρόνου στην ιστορία του κόσμου μας. Η μόνιμη έκθεση παρουσιάζει μια αφηγηματική ιστορία του Ολοκαυτώματος, την εξαφάνιση 6 εκατομμυρίων Ευρωπαίων Εβραίων από τη ναζιστική Γερμανία από το 1933 έως το 1945.

Η έκθεση χρησιμοποιεί περισσότερα από 900 έργα τέχνης, 70 οθόνες βίντεο και τέσσερα θέατρα που δείχνουν ταινίες και μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων επιζώντων στρατοπέδου συγκέντρωσης των Ναζί. Οι εικόνες του θανάτου και της καταστροφής είναι γραφικές και η έκθεση αυτή ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΤΑ 11 ΕΤΩΝ.

Θυμηθείτε τα παιδιά: Η ιστορία του Δανιήλ είναι η ιστορία του Ολοκαυτώματος που είπε μέσα από τα μάτια ενός νεαρού αγοριού. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

Δεν χρειάζονται περάσματα για την είσοδο στο κτίριο του Μουσείου Μνημείων του Ολοκαυτώματος, ειδικές εκθέσεις, το διαδραστικό εκπαιδευτικό κέντρο Wexner, τη βιβλιοθήκη, το Αρχείο ή το Μουσείο Café. Ελέγξτε την επίσημη ιστοσελίδα για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με ειδικά εκθέματα, οικογενειακά προγράμματα και ειδικές εκδηλώσεις που είναι προγραμματισμένες καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους.

Τοποθεσία

100 Raoul Wallenberg Place, SW, Ουάσιγκτον, DC (202) 488-0400. Το Μουσείο βρίσκεται στο National Mall, νότια της Λεωφόρου Ανεξαρτησίας, SW, μεταξύ της 14ης οδού και του Raoul Wallenberg Place (15η οδός).

Δείτε ένα χάρτη, οδηγίες και πληροφορίες στάθμευσης για το National Mall

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι Smithsonian

Ώρες μουσείων

Ανοιχτά καθημερινά 10 π.μ. - 5:30 μ.μ. με παρατεταμένες ώρες μέχρι τις 7:50 μ.μ. την Τρίτη και την Πέμπτη, Απρίλιο έως τα μέσα Ιουνίου. Κλειστά στο Yom Kippur και στις 25 Δεκεμβρίου.

Αδεια

Για την μόνιμη έκθεση από τον Μάρτιο έως τον Αύγουστο απαιτούνται δωρεάν χρονομετρημένα περάσματα.

Οι χρονομετρημένες κάρτες διανέμονται την ίδια μέρα με βάση την αρχή που έρχεται πρώτη φορά. Μπορείτε να τα παραγγείλετε εκ των προτέρων μέσω του Etix.com ή καλώντας (800) 400-9373.

Επισκέψεις Συμβουλές

Το Ίδρυμα Jack, Joseph και Morton Mandel, ένα από τα κορυφαία φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας, έχει αναθέσει στο Μουσείο Μνήμης του Ολοκαυτώματος ΗΠΑ 10 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει την ανάπτυξη, τη ζωτικότητα και τις επιπτώσεις των μελετών του Ολοκαυτώματος στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο εξωτερικό. Το Κέντρο Μουσείων για Προηγμένες Μελετών για το Ολοκαύτωμα μετονομάστηκε σε Κέντρο για προχωρημένες μελέτες για το Ολοκαύτωμα Jack, Joseph και Morton Mandel.

Ιστοσελίδα: www.ushmm.org

Αξιοθέατα κοντά στο Μουσείο του Ολοκαυτώματος