Επισκεφτείτε τη Νέα Ορλεάνη τον Ιανουάριο

Η διασκέδαση αφθονεί καθώς η πόλη καλωσορίζει την εποχή του Mardi Gras

Ο Ιανουάριος βρίσκει τη Νέα Ορλεάνη να μεταβαίνει από τα Χριστούγεννα στην εποχή του Mardi Gras και η πόλη συνεχίζει το γλέντι της με μια γεμάτη ιστορία διασκέδασης. Η καρναβαλική εποχή που οδηγεί στο Mardi Gras στις 13 Φεβρουαρίου ξεκινάει επίσημα τη Δωδέκατη νύχτα στις 6 Ιανουαρίου. Την ημέρα αυτή, οι New Orleans τρώνε τις πρώτες φέτες τους από το πασίγνωστο κέικ βασιλιάδων, κατεβαίνουν τους κόκκινους και τους πράσινους εορτασμούς τους και τις αντικαθιστούν με μοβ, , και τα πράσινα, και ξεκινήστε τους εορτασμούς που κάνουν την πόλη διάσημη σε όλο τον κόσμο.

Συμβουλές συσκευασίας

Με μέσο όρο ύψους 62 F και μέση χαμηλή τιμή 43 F, ο Ιανουάριος στο NOLA αισθάνεται ψυχρότερος από ότι η θερμοκρασία μπορεί να υποδεικνύει. Η ψυχρή υγρασία φουσκώνει στα οστά σας και μπορεί να είναι δύσκολο να ταρακουνήσει. Έτσι φέρτε ζεστά ρούχα: μακρύ παντελόνι, παλτό μεσαίου βάρους και πουλόβερ ή hoodies για στρώματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε καλά ένα καπέλο, φουλάρι και γάντια.

Σίγουρα χρειάζεστε καλά παπούτσια για περπάτημα και αν σκοπεύετε να δειπνήσετε το βράδυ στο Palazzo Commander ή σε ένα άλλο από τα πιο εκλεπτυσμένα εστιατόρια της παλιάς γραμμής της πόλης, φέρετε ένα ντυμένο ρούχο (μπουφάν για άντρες).

Ιανουάριος 2018 Στιγμιότυπα γεγονότων

Allstate Sugar Bowl Classic Αυτό το μεγάλο γεγονός ποδοσφαίρου κολλεγίων λαμβάνει χώρα την 1η Ιανουαρίου κάθε έτους στο Superdome της Mercedes-Benz και τις δύο ομάδες εθνικών διαμετρημάτων εναντίον του άλλου σε ένα παιχνίδι πάντα συναρπαστικό.

Η Joan of Arc Parade, που περνάει από τη γαλλική συνοικία, αυτή η μεσαιωνική θεματική βραδιού krewe εορτάζει ετησίως τη γαλλική κληρονομιά της Νέας Ορλεάνης στις 6 Ιανουαρίου, τα γενέθλια του διάσημου Αγίου.

Η παρέλαση τελειώνει με μια τελετή κοπής κέικ βασιλιά, η οποία σηματοδοτεί το πρώτο δάγκωμα της εποχής για τους αφοσιωμένους ντόπιους που το τρώνε μόνο κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού.

Phunny Phorty Phellows Ενώ η Krewe de Jeanne d'Arc παρελαύνει μέσα από τη γαλλική συνοικία, αυτή η μασκαρισμένη και αχαλίνωτη krewe αναλαμβάνει μια χούφτα τραίνων του St. Charles στις 6 Ιανουαρίου, οδηγώντας το τέντωμα της διαδρομής από το Carrollton προς τη γαλλική συνοικία για να ανακοινώσει την έναρξη της καρναβαλικής περιόδου.

Ο Wizard World Comic-Con ο Jason Momoa, ο Nichelle Nicols και ο Stan Lee είναι μόνο μερικοί από τους μεγάλους οπαδούς που μπορούν να συναντηθούν σε αυτή τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο New Orleans Eernest N. Morial Center στις 5, 6 και 7 Ιανουαρίου. νωρίς το βράδυ της επίδειξης και η γειτνίαση του με την φιλική προς τα πάρτι γαλλική συνοικία (απλά φερμουάρ στο ποτάμι Riverfront) κάνουν για τις δύο μέρες και νύχτες της διασκέδασης.

Μάχη της επέτειος της Νέας Ορλεάνης Κάθε χρόνο, οι ειδικοί της ιστορίας σε κοστούμια εποχής επαναλαμβάνουν τη νίκη του Ανδρέα Τζάκσον στη μάχη της Νέας Ορλεάνης στο Battlefield του Χαλμετ. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν εκδηλώσεις με ζωντανή ιστορία, εκδρομές στην περιοχή, διαδηλώσεις τεχνών, μουσική και χορό περιόδου, και περισσότερα από τις 5 έως τις 8 Ιανουαρίου.

Οι Parrotheads Pardi-Gras αγκαλιάζουν τη γαλλική συνοικία 11 έως 14 Ιανουαρίου για τον εορτασμό του Σαββατοκύριακου Jimmy Buffett και όλα τα τροπικά πράγματα . Με ζωντανή μουσική, παρελάσεις και φαγητό και ποτό, καθώς και περισσότερες μπλούζες και μπλουζάκια της Χαβάης από ό, τι γνωρίζατε, υπήρξε πραγματικά η σκηνή.

Ο Δρ Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, ημέρα νεολαίας τη Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου και το προηγούμενο Σαββατοκύριακο γεμίζει με συναυλίες πομπών, ευαγγελίων και τζαζ σε εκκλησίες και αίθουσες εκδηλώσεων σε όλη την πόλη, τουλάχιστον μία ή δύο παρελάσεις και περισσότερες εκδηλώσεις υπηρεσιών από εσάς μπορεί να μετρήσει.

Οι ντόπιοι συνήθως καλωσορίζουν τους επισκέπτες και αυτές οι εκδηλώσεις (ειδικά οι υπηρεσίες που προσανατολίζονται προς την υπηρεσία) μπορούν να προσφέρουν στους τουρίστες έναν τρόπο να συνδεθούν πραγματικά με την πόλη, οπότε κρατήστε τα μάτια σας καθώς η ημερομηνία προσεγγίζει περισσότερο τους τρόπους με τους οποίους θα μπείτε.

Krewe du Vieux / Krewe Delusion Αυτά τα δύο satirical krewes συνεργάζονται για την πρώτη μεγάλη παρέλαση της σεζόν Καρναβάλι, μια αποφασιστικά R-rated υπόθεση που κυλά μέσα από τη γαλλική συνοικία στις 27 Ιανουαρίου. Είναι μια τοπική παρέλαση αλλά και έκρηξη για τους επισκέπτες .