Ο οδηγός σας για το οδικό ταξίδι Appalachian Trail

Ένα ταξίδι 6 ωρών για RVers που θέλουν να εξερευνήσουν το Appalachian Trail

Υπάρχει ένα οδικό ταξίδι που σας περιμένει, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στις ΗΠΑ. Το μόνο ερώτημα είναι πού θέλετε να πάτε; Πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν το Appalachian Trail λόγω της σκληρής δουλειάς και πολλών μιλίων που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί αυτή η τρομακτική πεζοπορία, ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε το AT, αλλά δεν περνούν εβδομάδες σε μια σκηνή, το κάνετε ακριβώς στο RV σας! Εξίσου σίγουρο είναι ότι το ΑΤ υπάρχει ως ίχνος, αλλά υπάρχει και ως άριστο οδικό ταξίδι.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο ταξίδι Appalachian Trail Road συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων θέσεων για να σταματήσετε, να μείνετε και μερικές άλλες συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το ταξίδι σας.

Σχετικά με το οδικό ταξίδι Appalachian Trail

Για το οδικό μας ταξίδι στο AT δεν θα χτυπήσουμε ολόκληρο το μονοπάτι, αλλά ξεκινάμε λίγο πιο νότια κάνοντας το βόρειο άκρο του Mt. Ουάσινγκτον στο βόρειο Νιου Χάμσαϊρ πριν τελειώσει στο νότιο άκρο της Ατλάντα της Γεωργίας. Θα περάσετε μέσα από τα πυκνά δάση, τους λόφους και μια μικρή αστική μητρόπολη. Αυτό είναι σίγουρα ένα οδικό ταξίδι για υπαίθριους-minded RVers και όσους αγαπούν τα κλασικά δισκάρια γραφικά drives. Ας ρίξουμε μια σε βάθος ματιά στο ταξίδι.

Βόρειο Τέρμινγκ: Σέλμπερ, Νιου Χάμσαϊρ

Πού να μείνετε στο Shelburne: Campground Timberland

Ξεκινάτε το ταξίδι σας στα όμορφα Λευκά Όρη του Νιου Χάμσαϊρ στο Timberland Campground στο Shelburne. Το Timberland είναι φιλικό προς το περιβάλλον με ανοιχτούς σκιασμένους ιστότοπους και κάθε μία από αυτές τις τοποθεσίες έρχεται με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας, συμπεριλαμβανομένων και των 30 και 50 ενισχυτών.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να πάρετε καλωδιακά και δορυφορικά hookups σε μερικές περιοχές και ένα τραπέζι πικ-νικ και πυρκαγιά σε όλες τις περιοχές. Το Timberland διαθέτει επίσης ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίου για τη χρήση σας. Άλλες εγκαταστάσεις διασκέδασης στο Timberland περιλαμβάνουν ένα γενικό κατάστημα, παιδική χαρά πειρατικών πλοίων, θερμαινόμενη πισίνα και ενοικίαση καγιάκ για να αναφέρουμε μόνο μερικά.

Τι να κάνετε στο Shelburne

Η περιοχή των Λευκών Ορέων είναι ιδανική για λάτρεις του εξωτερικού χώρου. Μπορείτε να δοκιμάσετε πεζοπορία στην κορυφή του κοντινού Mt. Ουάσινγκτον ή αν δεν είστε επάνω για την πεζοπορία, απλά πάρτε το Cog Σιδηροδρόμων στη σύνοδο κορυφής. Τα Λευκά Όρη είναι επίσης καλά για ποδηλασία στο βουνό, καγιάκ, rafting στο λευκό νερό, geocaching και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες. Τα παιδιά θα απολαύσουν πιθανώς τα τοπικά θεματικά πάρκα, όπως το Story Land ή το ουράνιο πάρκο της φάλαινας. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνουμε στο Timberland Campground και στο Shelburne.

Πρώτη στάση: Lanesborough, MA

Πού να μείνετε στο Lanesborough: Hidden Valley Campground

Το Hidden Valley Campground βρίσκεται στη δυτική Μασαχουσέτη και διαθέτει πολλές ανέσεις και παροχές για το οδικό σας ταξίδι. Όλοι οι ιστότοποι είναι σκιασμένοι, ιδιωτικοί και έρχονται με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας. Μπορείτε να καθαρίσετε τόσο εσείς όσο και τα ρούχα σας στο ντους και τις εγκαταστάσεις πλυντηρίων αφού απολαύσετε κάποιες από τις ανέσεις του κατασκηνώματος, όπως ζωντανή ψυχαγωγία, αίθουσα rec, πετάλια, πιάτα potluck και πολλά άλλα.

Τι να κάνετε στο Lanesborough

Η επόμενη στάση μας έρχεται για έναν κύριο λόγο, τα υπέροχα Berkshires της δυτικής Μασαχουσέτης. Περάστε τις ημέρες σας εξερευνώντας την υπέροχη εξοχή με το ποδήλατο ή το πόδι. Μερικά από τα δημοφιλέστερα αξιοθέατα στο Berkshires περιλαμβάνουν το Bousquet Mountain, το Canoe Meadows Wildlife Sanctuary και τη λίμνη Onota.

Υπάρχουν επίσης γευσιγνωσίες κρασιού στο Balderdash Cellars, παρουσιάζει στο The Colonial Theatre και Barrington Stage Company, ενώ το Μουσείο Berkshire θα σας διδάξει μερικά νέα πράγματα.

Δεύτερη στάση: East Stroudsburg, Πενσυλβάνια

Πού να μείνετε στο East Stroudsburg: Camp Vista Mountain Vista

Όπως και οι πρώτες σας στάσεις, το Mountain Vista Campground είναι ένα δασώδες πάρκο που περιβάλλεται από διασκέδαση. Θα έχετε τις βασικές σας ανέσεις, όπως πλήρεις συνδέσεις κοινής ωφέλειας μαζί με πλυντήρια και ντουζιέρες για να ξεκινήσετε. Οι ανέσεις και εγκαταστάσεις διασκέδασης στο Mountain Vista φαίνονται απεριόριστες. Έχετε την επιλογή σας για εξόρυξη πολύτιμων λίθων, παγωτό, bocce, μπάσκετ, παιδική χαρά και γήπεδο τένις για εκκίνηση. Το Mountain Vista είναι ένα εξαιρετικό κάμπινγκ αν έχετε μικρά παιδιά.

Τι να κάνετε στην Ανατολική Stroudsburg

Το Mountain Vista Campground και το East Stroudsburg, Pennslyvania είναι μέρη για υπαίθριες δραστηριότητες λόγω τόσο των βουνών Pocono όσο και του Delaware Water Gap που τρέχει κοντά, αφήνοντάς σας με τόνους υπαίθρια διασκέδαση.

Τα καυτά σημεία περιλαμβάνουν την περιοχή αναψυχής Delaware Water Gap, το ίδιο το Appalachian Trail και το Bushkill Falls. Ο τοπικός χώρος περιλαμβάνει πολλά να κάνετε εκτός από υπαίθριες δραστηριότητες, έχετε υπαίθριες αγορές, καζίνο, οινοποιεία και ακόμη και αλεξίπτωτο για μια γεύση. Ενδέχεται να βρεθείτε σε αυτή τη στάση για αρκετές ημέρες πριν προχωρήσετε.

Pit Stop: Ουάσιγκτον, DC για να δείτε το Καπιτώλιο του έθνους.

Τρίτη στάση: Νέα αγορά Βιρτζίνια, Βιρτζίνια

Πού να μείνετε στη Νέα Αγορά: Endless Caverns Resort

Υπάρχουν μερικά ωραία μέρη για να μείνετε στην περιοχή, αλλά το Endless Caverns Resort είναι από τα καλύτερα. Παίρνετε τις ανέσεις του δημιουργού σας με πλήρεις συνδέσεις χρησιμότητας και ένα πρόσφατα ανακαινισμένο λουτρό και εγκαταστάσεις πλυντηρίου για να σας κρατήσει καθαρό. Υπάρχουν κάποιες παροχές διασκέδασης στο πάρκο, όπως παιδική χαρά, πισίνα, αίθουσα εκδηλώσεων, αίθουσα παιχνιδιών, ψάρεμα αλιείας και πολλά άλλα.

Τι να κάνετε στη νέα αγορά

Οι επισκέψεις στο Endless Caverns Resort προσφέρονται με ξεναγήσεις στις πανέμορφες σπηλιές, ευχαρίστηση του πλήθους. Η περιοχή είναι γεμάτη ιστορία, καθώς και πολλά ιστορικά αξιοθέατα όπως το Μουσείο του εμφυλίου πολέμου της Βιρτζίνια, το New Market State Historical Park με πολλά άλλα αξιοθέατα πολιτικού πολέμου στο κοντινό Harrisonburg. Για να μην αναφέρω ότι βρίσκεστε στο πίσω κάστρο του Εθνικού Πάρκου Shenandoah .

Pit Stop: Blue Ridge Parkway για μια από τις πιο γραφικές κινήσεις σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τέταρτη στάση: Asheville, Βόρεια Καρολίνα

Πού να μείνετε στο Asheville: Campfire καταλύματα

Το Campfire Lodgings είναι ένα απόλυτα πανέμορφο πάρκο RV που έχει ήδη παρουσιαστεί μία φορά στον ιστότοπό μας ως μέρος των καλύτερων πάρκων RV της Βόρειας Καρολίνας και εξακολουθεί να είναι ένα φανταστικό πάρκο. Όλες οι τοποθεσίες έρχονται με την επιλογή σας 20, 30 ή 50 amp ηλεκτρικού εκτός από τα ύδατα και τα αποχετευτικά δίκτυα και έχετε την επιλογή του τόπου, όπως βουνού ή χώρους πριμοδότηση. Μπορεί να μην υπάρχουν πολλές περιττές εγκαταστάσεις, όπως arcade δωμάτια, αλλά το πάρκο διαθέτει καθαρό και φωτεινό ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίου, καθώς και ένα πάρκο σκυλιών και την επιτόπια αλιεία.

Τι να κάνετε στο Asheville

Όπως και στο East Stroudsburg νωρίτερα, το Asheville είναι ένα άλλο βασικό μέρος διασκέδασης για την υπαίθρια κοινότητα. Έχετε πεζοπορία, ποδηλασία, geocaching, αναρρίχηση σε βράχους, ορειβασία, καγιάκ, ράφτινγκ με άσπρο νερό και πολλά άλλα στις γύρω περιοχές άγριας φύσης. Πολλοί άνθρωποι συρρέουν επίσης στο Asheville για περιηγήσεις στο Grand Biltmore Estate and Gardens επίσης. Asheville είναι μια πόλη όπου μπορείτε να έχετε πολλή διασκέδαση μόνο περπατώντας γύρω έτσι προσπαθήστε να χτυπήσει επάνω μερικούς ντόπιους για μυστικά hot spots για φαγητό και ποτό.

Νότιο Τερμινός: Ατλάντα, Γεωργία

Πού να μείνετε στην Ατλάντα: Campground Stone Stone Park

Είστε λίγα μίλια έξω από την καρδιά της Ατλάντα, αλλά με εμπιστευθείτε, δεν θέλετε να είστε RVing στην Ατλάντα ούτως ή άλλως. Το Stone Mountain Park Campground βρίσκεται στη σκιά ενός από τα μεγαλύτερα πέτρινα γλυπτά σε όλη την Αμερική και έχει κάποιες ανέσεις για εκκίνηση. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι ιστότοπων ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στην εύρεση ενός ιστότοπου με τις τρεις μεγάλες συνδέσεις χρησιμότητας. Οι σταθμοί άνεσης διαθέτουν καινούρια και καθαρά ντους και εγκαταστάσεις πλυντηρίων και ψησταριές, τραπέζια πικ-νικ και πυροσβεστικές λουρίδες στο πάρκο για τη χρήση σας. Επιπλέον, έχετε δωρεάν Wi-Fi και καλωδιακή τηλεόραση, ένα γενικό κατάστημα, μια παιδική χαρά και πολλά άλλα.

Τι να κάνετε στην Ατλάντα

Η Ατλάντα είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, οπότε υπάρχει κάτι για όλους σχεδόν. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τα αξιοθέατα ακριβώς στο πάρκο RV αλλά συνιστούμε επίσης να φτάσετε στην καρδιά της πόλης για διασκέδαση επίσης. Μπορείτε να δείτε την αίθουσα ποδοσφαίρου κολλεγίων κολλεγίων, το 100ο Ολυμπιακό Πάρκο, τον Κόσμο της Coca-Cola ή τον Εθνικό Ιστορικό Χώρο του Martin Luther King Jr. Αυτό είναι μόνο μια γεύση της διασκέδασης της Ατλάντα και κανένα ταξίδι στην Ατλάντα δεν θα είναι πλήρες χωρίς ταξίδι στο Ενυδρείο της Γεωργίας, το μεγαλύτερο ενυδρείο στο δυτικό ημισφαίριο.

Πότε να πάτε στο οδικό ταξίδι Appalachian Trail

Εάν είστε καλά με ψυχρότερες θερμοκρασίες για μέρος του ταξιδιού σας, ο καλύτερος χρόνος για να πάτε θα ήταν κατά τη διάρκεια της πτώσης. Αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ένα ταξίδι πτώσης λόγω των λαμπρά χρώματα που θα ευθυγραμμίσει πολλές από τις διαδρομές σας, όπως στα Λευκά Όρη, το Berkshires, Blue Ridge Parkway και πολλά άλλα. Επίσης δεν τραυματίζεται ότι θα πάρετε πολύ πιο ευχάριστο καιρό στο νότιο τμήμα του ταξιδιού σας κατά τη διάρκεια της πτώσης.

Έτσι, αν το Appalachian Trail φαίνεται σαν τις ιδανικές διακοπές σας, αλλά δεν αισθάνεστε σαν να περπατάτε εκατοντάδες μίλια, μπορείτε να δοκιμάσετε το ταξίδι Appalachian Trail. Ο συνδυασμός των λαμπρότερων χρωμάτων, των κυματιστών λόφων και των γραφικών κινήσεων κάνει το ταξίδι αυτό ένα σπουδαίο αμερικανικό ταξίδι.