Όλα όσα θέλατε ποτέ να ξέρετε για τις εγγυήσεις RV

Εγγυήσεις RV: Ποιος, τι, πότε

Μήπως μια επέκταση της εγγύησης RV έχει νόημα; Σήμερα, μπορεί να φανεί ότι υπάρχουν εκτεταμένες εγγυήσεις για σχεδόν τα πάντα, από είδη τόσο μικρά όσο οι φρυγανιέρες, μέχρι το τέλος των RV. Ο συγγραφέας του ταξιδιού RV Travel Jeff Shelton από τις Χονδρικές Εγγυήσεις παρέχει μια άποψη για το γιατί μια επέκταση εγγύησης RV θα μπορούσε να είναι μια καλή ιδέα - και τι να προσέξετε πριν κάνετε μια αγορά.

Τα σχέδια επέκτασης εγγύησης RV αποτελούν δημοφιλές θέμα συζήτησης μεταξύ των ταξιδιωτών, αλλά μπορεί να είναι εκπληκτικά δύσκολο να ανακαλύψετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτές τις πολιτικές.

Ο ιστός γεμίζει με μια σειρά από ιστορίες φρίκης, θετικές μαρτυρίες και θερμές απόψεις, καθιστώντας πρακτικά αδύνατο να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας στις ίδιες τις συμβάσεις. Πριν αποφασίσετε αν μια εγγύηση RV είναι μια αξιόλογη επένδυση για εσάς, θα πρέπει να απαντήσετε ποιος, τι και πότε πίσω από αυτές τις έντονες συζητήσεις.

Τι είναι η εγγύηση RV;

Τώρα που γνωρίζουμε το "ποιος" για να αγοράσει από, πρέπει να ανακαλύψουμε "τι" ακριβώς μια RV εγγύηση κάνει; Οι εγγυήσεις RV ή οι συμβάσεις παραχώρησης υπηρεσιών RV επέκτασης παρέχουν κάλυψη για μηχανικές βλάβες στο ρυμουλκούμενο ή μηχανοκίνητο RV σας. Αυτές οι πολιτικές θα λάβουν μέρος για να πληρώσουν τα έξοδα επισκευής RV για μηχανικά εξαρτήματα που κυμαίνονται από τον κινητήρα ντίζελ έως τις ολίσθησης, το σύστημα οριζοντίωσης, το σύστημα ζεστού νερού, τις μονάδες κλιματισμού, το ψυγείο και πολλά άλλα.

Υπάρχουν αρκετά διαφορετικά επίπεδα κάλυψης για τα RVers, αλλά οι πιο κοινές επιλογές είναι:

Είναι επίσης σημαντικό να καταλάβετε τι δεν είναι εγγύηση RV.

Μια εκτεταμένη εγγύηση RV δεν είναι ασφαλιστήριο συμβόλαιο και θα αποκλείει συγκεκριμένα όλες τις υλικές ζημίες και ζημίες που σχετίζονται με τη σύγκρουση. Οι εγγυήσεις RV δεν σχεδιάζονται επίσης για να καλύψουν την τακτική συντήρησή σας και δεν θα πληρώνουν για τις αλλαγές λαδιού, τις περιστροφές των ελαστικών, τον καθαρισμό του ψυγείου ή οποιονδήποτε άλλο κατασκευαστή που απαιτεί εργασίες συντήρησης. Οι εγγυήσεις RV αποκλείουν ειδικά αισθητικές βλάβες, όπως παράθυρα , έπιπλα, υλικά τεντών, δάπεδα και ταπετσαρίες.

Ποιος προσφέρει RV Extended Εγγυήσεις;

Οι RVers έχουν δύο σημαντικές επιλογές για το πού να αγοράσουν κάλυψη: αντιπροσωπείες RV ή παρόχους παροχής εγγύησης σε απευθείας σύνδεση RV. Οι περισσότερες αντιπροσωπείες RV θα προσφέρουν εγγύηση RV σε κάποια στιγμή κατά την αγορά του οχήματος . Οι αγοραστές έχουν επίσης τη δυνατότητα να στραφούν σε έναν πάροχο σε απευθείας σύνδεση για να καλύψουν την έρευνα. Παρόλο που κάθε σύμβαση ποικίλλει, οι πάροχοι υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση θα είναι σε γενικές γραμμές σε θέση να προσφέρουν μια πολιτική για τα αυτοκινούμενα και τα ρυμουλκούμενα RV μέσα σε ηλικία 13 ετών και περίπου 100.000 μίλια. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στη διαδικασία αγοράς του RV σας για να εξασφαλίσετε κάλυψη με έναν παροχέα μέσω διαδικτύου.

Μόλις αποκτήσετε ένα απόσπασμα από μία ή και τις δύο από τις επιλογές αυτές, η πραγματική διασκέδαση αρχίζει! Πάντα να αναζητάτε το "ποιος" πίσω από την πολιτική για να διασφαλίσετε ότι αγοράζετε κάλυψη για τον οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Ξεκινήστε την έρευνά σας σε δημοφιλείς ιστότοπους υπεράσπισης των καταναλωτών, όπως το Γραφείο Καλύτερης Επιχειρήσεων, οι κριτικές Google+ ή το Λόμπι Πελατών. Αυτοί οι ιστότοποι επιτρέπουν στους πελάτες να αφήνουν ειλικρινείς κριτικές για την υπηρεσία που έλαβαν και δεν μπορούν να τροποποιηθούν ή να αφαιρεθούν από την εν λόγω εταιρεία, παρέχοντας στους αναγνώστες μια γνήσια εικόνα του πώς θα εκτελέσει ένας πάροχος εγγύησης.

Επιπλέον, ένας αξιόπιστος πάροχος εγγύησης RV θα σας επιτρέψει πάντα να βλέπετε ένα πλήρες αντίγραφο των όρων και των συνθηκών κάλυψης πριν ζητήσετε να υπογράψετε τη διακεκομμένη γραμμή. Θα πρέπει επίσης να σας εκπαιδεύσουν πλήρως σχετικά με τον τύπο πολιτικής που αγοράζετε, συμπεριλαμβανομένου του τι θα καλύψει και δεν θα καλύπτεται, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να υποβάλετε αξίωση εάν αντιμετωπίσετε μια βλάβη κατά τη διάρκεια ταξιδιών.

Πότε πρέπει να αγοράσω μια εγγύηση RV;

Η εύκολη απάντηση: Τώρα!

Τα σύγχρονα RVs είναι σύνθετα μηχανήματα, και με την προστιθέμενη τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά τους, υπάρχει υψηλότερο κόστος επισκευής.

Οι τρέχουσες στατιστικές αξίωσης και επισκευής RV δείχνουν ότι το μέσο κόστος των επισκευών RV διαρκεί $ 300 ανά ώρα μεταξύ ανταλλακτικών και εργασίας. Η κάλυψη εγγύησης RV μπορεί να προσφέρει προστασία από αυτά τα υψηλά έξοδα επισκευής, αλλά πρέπει να εξασφαλίσετε την κάλυψη πριν από την εμφάνιση ενός προβλήματος.

Ένας άλλος λόγος για να αγοράσετε το συντομότερο δυνατόν έγκειται στην πιθανότητα διακοπής της δραστηριότητάς σας. Με κάθε περασμένο έτος και το μίλι οδήγησε, η πιθανότητα του οχήματος σας να υποστεί μια σημαντική καταστροφή αυξάνεται. Στην πραγματικότητα, 3 στους 10 RVs θα υποστούν μια μηχανική βλάβη μόλις στο 2 ο έτος τους στο δρόμο. Αυτό πέφτει σε 8 από τα 10 RVs από το 5ο έτος και σχεδόν κάθε RV από το 8ο έτος λειτουργίας τους. Με το πέρασμα του χρόνου, είστε πιο πιθανό να υποστεί μια δαπανηρή βλάβη, και είναι πιθανότερο να δείτε αύξηση του κόστους κάλυψης εγγύησης RV. Εάν έχετε αποφασίσει ότι η εγγύηση RV αξίζει την επένδυση, η εξασφάλιση της κάλυψης τώρα μπορεί να σας εξοικονομήσει μεγάλο δρόμο.

Αγοραστή πρόσεχε

Όπως και πολλές εκτεταμένες εγγυήσεις και ασφαλιστική κάλυψη που προσφέρονται στην αγορά, είναι σημαντικό να διαβάσετε το λεπτό χαρτί. Οι όροι και οι προϋποθέσεις θα ποικίλουν ανάλογα με τις εγγυήσεις RV. Για να αποφύγετε τις εκπλήξεις όταν χρειάζεστε υπηρεσία, πρέπει να διαβάσετε όλα τα καλύμματα της εκτεταμένης εγγύησης και να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι δεν ισχύει. Πολλές εκτεταμένες εγγυήσεις αποτυγχάνουν να προσφέρουν κάλυψη για την απλή εξέταση του RV σας από ένα κέντρο εξυπηρέτησης. πολλές εταιρείες πληρώνουν επίσης μήνες κάτω από τη γραμμή έναντι πιο έγκαιρη. Μπορεί να χρειαστεί να πληρώσετε από την τσέπη για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και να περιμένετε για την επέκταση της εταιρείας σας εγγύησης να σας επιστρέψει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καθορίσετε εάν μια εγγύηση RV είναι σωστή για εσάς είναι να μιλήσετε σε κέντρα εξυπηρέτησης στην περιοχή σας. Θα μπορέσουν να σας δώσουν συμβουλές σχετικά με τις εταιρείες με τις οποίες έχουν βρεθεί να συνεργάζονται καλύτερα, να πληρώνουν άμεσα και να προσφέρουν πλήρη κάλυψη. Αυτό μπορεί να σας δώσει κάποια εικόνα για το αν μια επέκταση εγγύησης RV είναι ο σωστός τρόπος να πάτε. Να είστε βέβαιος να ελέγξετε έξω RV φόρουμ , τις κοινότητες των μελών, και απλά να μιλήσετε με τους συναδέλφους RVers είναι τα ταξίδια σας για να μάθετε εάν η επένδυση σε αυτό το είδος της κάλυψης θα σας βοηθήσει ή θα σας καθοδηγήσει μακροπρόθεσμα.

Το αν πρέπει να αγοράσετε μια εγγύηση RV είναι μια προσωπική απόφαση, αλλά κάθε ταξιδιώτης θα πρέπει να εκπαιδεύεται σχετικά με τον τύπο προστασίας που έχει στη διάθεσή του. Μεγάλες μηχανικές βλάβες αποτελούν πραγματική απειλή για έναν προϋπολογισμό RVers και όσο πιο γρήγορα εξασφαλίζετε κάλυψη, τόσο ευκολότερη θα είναι η ζωή σας όταν συμβεί μια αναπόφευκτη διακοπή. Πάντα να αγοράζετε την κάλυψή σας από έναν έγκυρο αντιπρόσωπο RV ή σε απευθείας σύνδεση πάροχο εγγύησης RV, να διαβάσετε προσεκτικά τη σύμβαση για να βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τι θα καλύψει και δεν θα καλύπτεται και ότι θα αγοράσετε σύντομα για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τον επόμενο δρόμο.

Ο Jeff Shelton έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία στη βιομηχανία αναψυχής οχημάτων, καθιστώντας τον κορυφαίο εμπειρογνώμονα σε προϊόντα προστασίας RV. Ως ιδιοκτήτης χονδρικής εγγυήσεων, ο Jeff έχει εδραιώσει τον εαυτό του ως ένα ελίτ μέλος της βιομηχανίας και της κοινότητας RV.