Οδηγός για την Διεθνή Περιφέρεια του Albuquerque

Η διεθνής περιοχή του Albuquerque είναι εύστοχα ονομασμένη. Δεν υπάρχει πιθανώς πιο διαφοροποιημένη περιοχή της πόλης, και είναι γεμάτη με εθνοτικά εστιατόρια και μοναδικές εμπειρίες αγορών. Ο πληθυσμός του αποτελείται από Αμερικανούς Αμερικανούς, Νέους Μεξικανούς και μετανάστες από την Κεντρική και Νότια Αμερική, το Μεξικό, την Ασία, την Ευρώπη, την Αφρική και άλλα μέρη σε όλο τον κόσμο.

Η περιοχή έχει ξεπεράσει το μερίδιό της στις προκλήσεις. Ένα από τα πιο οικονομικά υποβαθμισμένα μέρη της πόλης, ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό από τους ντόπιους ως "Η ζώνη του πολέμου", αλλά έρχεται από αυτό, καθιστώντας τον προορισμό για τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Η πόλη και το κράτος αναγνωρίζουν τώρα την περιοχή ως Διεθνή Περιφέρεια και την ονόμασαν αυτή επίσημα, χάρη στους τοπικούς αντιπροσώπους. Με την αναδιαμόρφωση και επέκταση της αγοράς Ταλίν, η οποία αποτελεί βασικό παράγοντα στην περιοχή, η περιοχή έχει αρχίσει να αναζωπυρώνεται. Είναι γνωστό για την εθνοτική του ποικιλία και το καλό φαγητό, η περιοχή είναι ένα κανονικό μέρος για να επισκεφθείτε τους ντόπιους και τους επισκέπτες.

Ακίνητα

Η διεθνής περιοχή βρίσκεται κοντά στο Πανεπιστήμιο του Νέου Μεξικού , στη βάση αεροπορικής δύναμης Kirtland, στη Sandia Labs, στο CNM και στο αεροδρόμιο του Albuquerque. Οι επιλογές διαμονής κυμαίνονται από condos και townhomes έως ανεξάρτητες κατοικίες με μεγάλες αυλές. Η περιοχή είναι ένα από τα πιο προσιτά μέρη της πόλης, με τις τιμές κατοικιών κατά μέσο όρο περίπου 145.000 δολάρια.

Η διεθνής περιοχή περιβάλλεται από το Lomas στα βόρεια, το Gibson στα νότια, το San Mateo στα δυτικά και το Wyoming στα ανατολικά.

Αγορές στην περιοχή

Μια επίσκεψη στην περιοχή δεν θα ολοκληρωθεί χωρίς να σταματήσει στην αγορά Ταλίν, όπου ειδικευμένα τρόφιμα από όλο τον κόσμο στεγάζονται σε ένα μέρος.

Βρείτε φρέσκα tofu, τσάγια, φρέσκα θαλασσινά, προϊόντα και διεθνή αντικείμενα. Είτε είστε επιφυλακτικοί για μια κινεζική ζεστή σάλτσα ή ένα κουτάκι βρετανικών φασολιών, θα το βρείτε εκεί.
Το Ganesh Indian Grocery Store βρίσκεται απέναντι από το New Mexico State Fairgrounds.

Κάθε Σαββατοκύριακο, η αγορά ψύλλων στο New Mexico Expo έχει θησαυρούς και ευρήματα για κυνηγούς συμφωνίας.

Ανοίγει στις 7 το πρωί το Σάββατο και την Κυριακή. Τα καταστήματα βρίσκονται κοντά στην περιοχή Uptown, η οποία απέχει λιγότερο από 10 λεπτά.

Ξενοδοχεία και Μεταφορές

Οι διαδρομές 777 και Route 66 πραγματοποιούνται κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου. Η διαδρομή 11 διατρέχει το Lomas. οι διαδρομές 140 και 141 διέρχονται κατά μήκος του San Mateo και υπάρχουν πολλές διαδρομές κατά μήκος του Gibson και του Wyoming. Ελέγξτε τις διαδρομές διαύλου ABQ RIDE.

Το Luxury Inn είναι ένα οικονομικό ξενοδοχείο κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου. Άλλα κοντινά ξενοδοχεία που είναι πιο μεσαία μπορούν να βρεθούν στην περιοχή Uptown .

Πιάνοντας ένα δάγκωμα για να φάει

Το Albuquerque steakhouse αγαπημένο Το Cooperage είναι μέσα στην περιοχή. ακούστε τη ζωντανή τους διασκέδαση τα Σαββατοκύριακα Για ένα κομμάτι της Κολομβίας, δοκιμάστε το El Pollo Real, γνωστό για το κοτόπουλο με φρούτα και φρέσκους χυμούς. Έχετε μια γεύση για βιετναμέζικο φαγητό; Μην χάσετε May Cafe ή Cafe Trang.

Ένα τεράστιο φορτηγό τροφίμων φθάνει στην αγορά του Ταλίν κάθε Τετάρτη από τις 10 π.μ. έως τις 6 μ.μ. Η μεγάλη ποικιλία φορτηγών που σταθμεύουν εκτός του Ταλίν δίνει στους πεινασμένους πελάτες μια ευρεία ποικιλία επιλογών, όπως bbq, jamaican, επιδόρπια και πολλά άλλα.

Γειτονιά Essentials

Η περιοχή είναι γνωστή για την ποικιλομορφία της και τις βαθιές ρίζες της. Είναι σταθερά εκπροσωπείται από την ένωση γειτονιάς Southeast Heights. Υπάρχουν πολλοί κοινοτικοί κήποι και κοινοτικά κέντρα, η La Mesa και ο Cesar Chavez.

Το Μνημείο Βετεράνων του Νέου Μεξικού βρίσκεται στη Λουιζιάνα, βόρεια του Γκίμπσον.

Το Albuquerque Δημόσια Σχολεία έχει πολλά σχολεία στην περιοχή. Τόσο τα Μεσαία Σχολεία του La Mesa Elementary όσο και το Van Buren βρίσκονται μέσα στα όρια της περιοχής. Οι σπουδαστές από την περιοχή παρακολουθούν Highland High School.