Ημερολόγιο εκδηλώσεων Μαρτίου του Albuquerque

Βρείτε Αξιοθέατα τον Μάρτιο

Ο Μάρτιος φυσάει συνήθως με μερικούς ελαφρούς ανέμους. Μας βλέπει επίσης να κουνώνουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα μας και να βγούμε περισσότερο. Ακολουθούν ορισμένες σημαντικές ενδείξεις για το τι συμβαίνει γύρω από την πόλη στο Albuquerque για το μήνα Μάρτιο. Πρόκειται για γεγονότα που συμβαίνουν κάθε χρόνο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον ιστότοπο για να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες. Οι δραστηριότητες του ημερολογίου είναι φιλικές προς την οικογένεια εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά. Θα το αναφέρω αν η εκδήλωση είναι δωρεάν.

Ενημερώθηκε για το 2016.

Φορολογική Βοήθεια Εισοδήματος
Αποκτήστε φορολογική βοήθεια σε ορισμένα από τα ανώτερα κέντρα της πόλης . Κάντε μια συνάντηση για βοήθεια από έναν εθελοντή φοροτεχνικό. Δωρεάν υπηρεσία, απαιτείται γραφική εργασία. Διατίθεται στο Barelas Senior Centre ή το Bear Canyon Senior Center.
Για το 2016: Ελέγξτε τα ανώτερα κέντρα για τις διαθέσιμες ώρες και ημερομηνίες.

Η Μικρή Γοργόνα
Η ανοιξιάτικη παράσταση του θεάτρου του Ballet Repertory είναι η κλασική ιστορία για μια γοργόνα που ανακάλυψε έναν κόσμο πάνω από τον ωκεανό. Δείτε ότι εκτελείται στο κέντρο του KiMo.
Για το 2016: 1η, 2, 5 και 6 Μαρτίου

Οι πραγματικές γυναίκες έχουν καμπύλες
Το έργο για πέντε μετανάστριες αναδεικνύει την πολιτική των δύο φύλων και την εμπειρία Latina. Δείτε το στο Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Για το 2016: 3 - 20 Μαρτίου

Ιστορία της Δυτικής πλευράς
Η σύγχρονη ιστορία Ρωμαίος και Ιουλιέτα βγαίνει στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Δείτε τη μουσική στο Μικρό Θέατρο του Albuquerque.
Για το 2016: 4 Μαρτίου - 26 Μαρτίου

Μήνας γυναικών και δημιουργικότητας
Υπάρχουν εργαστήρια, παρουσιάσεις, συνομιλίες και πολλά περισσότερα που συμβαίνουν όλο το μήνα προς τιμήν των γυναικών και της δημιουργικής διαδικασίας.

Οι εκδηλώσεις γίνονται σε πολλά σημεία, για να συμπεριληφθεί το Harwood Art Center.
Για το 2016: 1 - 31 Μαρτίου

Πρώτη Παρασκευή Fractals και Fractals Rock
Η τέχνη και η επιστήμη συναντώνται κάτω από τον θόλο του πλανητάρι για αυτές τις ζωντανές παρουσιάσεις στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού.
Για το 2016: 4 Μαρτίου

Πρώτη Παρασκευή ARTScrawl
Με πάνω από 20 διαφορετικές γκαλερί σε όλη την πόλη που συμμετέχετε, μπορείτε να επιλέξετε ποιοι θα επισκεφτούν για να μάθετε τι συμβαίνει με συντεχνίες, μεμονωμένους καλλιτέχνες και τρέχουσες εκπομπές.

Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός.
Για το 2016: 4 Μαρτίου

Fiery Foods και BBQ Show
Υπάρχει κάτι διασκεδαστικό και φιλόξενο για τη βόσκηση των διαδρόμων σε αυτή την παράσταση, βλέποντας πόση θερμότητα μπορεί να πάρει η γλώσσα σας. Η έκθεση Fiery Foods & BBQ είναι αφιερωμένη στα πολλά είδη πιπεριών της Χιλής και στα προϊόντα που παράγουν. Μάθετε πώς να τα μαγειρέψετε και να ανακαλύψετε αυτά που καταλήγουν σε μπουκάλια σάλτσας και σάλτσες. Υπάρχουν επιδείξεις μαγείρεμα, βιβλία μαγειρικής, προϊόντα μαγειρέματος και πολλά προϊόντα της Χιλής.
Για το 2016: 4 - 6 Μαρτίου

Ένα βράδυ με το Bobby Shew
Ο Bobby Shew θα εμφανιστεί με τη Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού στην αίθουσα Popejoy Hall.
Για το 2016: 5 Μαρτίου

T-Rex Planet
Οι δεινόσαυροι έρχονται στο Νέο Μεξικό. Θα υπάρχει ένα θέατρο Dino, η απολίθωση των ορυκτών, τα παιχνίδια και τα κάστρα αναπήδησης dino.
Για το 2016: 5 - 6 Μαρτίου

Πρώτες Κυριακές στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας
Την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Επιστήμης του Νέου Μεξικού είναι ελεύθερο στους κατοίκους του Νέου Μεξικού. Κάντε ξεναγήσεις στα εκθέματα του μουσείου στις 1:30. Από τις 1 μ.μ. - 4 μ.μ., δείτε οθόνες και demos από μερικούς από τους μελλοντικούς επιστήμονες του Albuquerque. Η φιλική προς την οικογένεια εκδήλωση είναι δωρεάν.
Για το 2016: 6 Μαρτίου

Μια φορά
Μόλις μιλήσει για την ιστορία ενός μουσικού στο δρόμο του Δουβλίνου, ο οποίος πρόκειται να εγκαταλείψει το όνειρό του όταν συναντά κάποιον που αλλάζει τα πάντα.

Δείτε το στο Popejoy.
Για το 2016: 8 - 13 Μαρτίου

Φεστιβάλ Βουνών Μπανφ
Το φεστιβάλ διαθέτει μια συλλογή από τις πιο εντυπωσιακές δράσεις, περιβαλλοντικές και ταινίες περιπέτειας από το Φεστιβάλ Banff. Δείτε το σε περιοδεία στο θέατρο KiMo.
Για το 2016: 9 - 10 Μαρτίου

Φεστιβάλ Τεχνών και Χειροτεχνίας του Ρίο Γκράντε
Το Φεστιβάλ Τεχνών και Χειροτεχνίας του Ρίο Γκράντε έχει 200 ​​τεχνίτες και καλλιτέχνες που παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε μέσα όπως κοσμήματα, κεραμικά, ξυλουργικές εργασίες, είδη ένδυσης και πολλά είδη χειροτεχνίας. Θα υπάρχουν επίσης τρόφιμα, δραστηριότητες για παιδιά, διαδηλώσεις καλλιτεχνών, ψυχαγωγία και πολλά άλλα. Δείτε την ιστοσελίδα για κουπόνι αξίας 1 $. Στην Έκθεση του Νέου Μεξικού.
Για το 2016: 11 - 13 Μαρτίου

ShamRock Fest
Το ShamRock Fest στο Μουσείο Μπαλόνι διαθέτει φαγητό, μουσική, τέχνες και βιοτεχνίες, αθλητικές δραστηριότητες, σιωπηρή δημοπρασία, Kids Zone και πολλά άλλα.
Για το 2016: 12 Μαρτίου

Το κουιντέτο της Austin Piazzolla
Το Quintet ειδικεύεται στη μουσική της Piazzolla καθώς και στις πρωτότυπες δημιουργίες του tango. Ακούστε τους στο Χώρο απόδοσης Outpost.
Για το 2016: 13 Μαρτίου

Indie Q
Η Indie Q επιστρέφει, με τοπικά φιλμ που προβάλλονται στο KiMo. Αυτό είναι ένα ελεύθερο γεγονός. Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:30 και οι ταινίες αρχίζουν στις 7 μ.μ.
Για το 2016: 16 Μαρτίου

Ημέρες Νάρκιστο
Βρείτε daffodils για πώληση σε όλη την πόλη και να αγοράσετε μερικά για να υποστηρίξετε τα προγράμματα στο Presbyterian Home Healthcare. Τα εισοδήματα πηγαίνουν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τα νάρκισσους μπορούν να βρεθούν σε 26 τοποθεσίες στο Albuquerque και το Rio Rancho .
Για το 2016: 16 - 19 Μαρτίου

Ημέρα του Αγίου Πατρικίου
Μάθετε πού να πάτε και γύρω από την ημέρα που γιορτάζει καλή τύχη, ένα κομμάτι ασήμαντο και πολλά πράσινο χαρούμενος. Υπάρχουν γεγονότα του Αγίου Πατρικίου που συμβαίνουν σχεδόν όλο το μήνα.
Για το 2016: 17 Μαρτίου

Μια νύχτα της Βασίλισσας
Ξαναζήστε τα αγαπημένα Queen σας με τον Gary Mullen και τα Έργα. Κλασικά όπως Bohemian Rhapsody και άλλα θα είναι στην αίθουσα Popejoy.
Για το 2016: 17 Μαρτίου

Ταινίες & Έννοια
Ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, ένα συνέδριο και μια υποχώρηση, όλα σε ένα. Το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται στο KiMo Theatre.
Για το 2016: 17 - 20 Μαρτίου

Θησαυροί της Γης
Θα βρείτε πολύτιμους λίθους και μέταλλα όλο το σαββατοκύριακο, μαζί με εμπειρογνώμονες και εξοπλισμό στο New Mexico Expo.
Για το 2016: 18- 19 Μαρτίου

Όλγα Ροκς Ραχμανινόφ
Η ρωσική πιανίστρια Όλγα Κερν άρχισε να συνοδεύεται από τη Φιλαρμονική του Νέου Μεξικού στην αίθουσα Popejoy στις 6 μ.μ.
Για το 2016: 19 Μαρτίου

Νοτιοδυτική σοκολάτα και φεστιβάλ καφέ
Αν αγαπάτε τον καφέ ή / και τη σοκολάτα, δεν θα θέλετε να χάσετε το Southwest Chocolate and Coffee Fest . Δοκιμάστε δωρεάν δείγματα, συναντήστε προμηθευτές και αγοράστε μερικές από τις καλύτερες τοπικές σοκολάτες και καφέ γύρω. Θα το βρείτε στο Expo Νέο Μεξικό.
Για το 2016: 19 - 20 Μαρτίου

Caladh Nua
Το συγκρότημα προέρχεται από τις νότιες κομητείες της Ιρλανδίας και εκτελεί παραδοσιακή μουσική με σύγχρονη διάθεση. Η παράσταση βρίσκεται στην αίθουσα Popejoy στις 3 μ.μ.
Για το 2016: 20 Μαρτίου

Lunasa Με τον Tim O'Brien
Η ιρλανδική ακουστική ομάδα διερευνά τις ρίζες της αμερικανικής και της ιρλανδικής μουσικής. Ακούστε τους στο KiMo.
Για το 2016: 20 Μαρτίου

Η εμπειρία Pink Floyd
Η δημοφιλής και επιρροή ροκ μπάντα έφερε εκπληκτικές επιδείξεις στη σκηνή. Αυτή η επίδειξη θα αναδημιουργήσει την εμπειρία Pink Floyd για μια εμπειρία μυαλού που φυσάει. Δείτε το στο θέατρο Legends στο Route 66 Casino.
Για το 2016: 25 Μαρτίου

Cirque de la Symphonie
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Νέου Μεξικού θα παίξει με την παράσταση aCirque στην αίθουσα Popejoy Hall.
Για το 2016: 26 Μαρτίου

21ο Ετήσιο César Chávez Μάρτιος και Εορτασμός
Η ελεύθερη δημόσια εκδήλωση γιορτάζει τη ζωή του César Chávez . Η πορεία ξεκινά από το Εθνικό Ισπανικό Πολιτιστικό Κέντρο και τελειώνει εκεί με προσκεκλημένους ομιλητές, κοινοτικά βραβεία, χορευτικές παρουσιάσεις και ζωντανή μουσική. Από το μεσημέρι έως τις 3 μ.μ.
Για το 2016: 26 Μαρτίου

Πρωτάθλημα Ποίησης ABQ Grand Slam
Οι κορυφαίοι ποιητές απόδοσης στο Albuquerque θα συναγωνιστούν στο Outpost, με τους καλύτερους καλλιτέχνες να αγωνίζονται στο National Slam τον Αύγουστο.
Για το 2016: 2 Απριλίου