Σεπτέμβριος στο Albuquerque

Ένα γερό ημερολόγιο γεγονότων το καθιστά ένα μεγάλο μήνα για να επισκεφθείτε

Το Albuquerque αποτελεί έναν εξαιρετικό προορισμό διακοπών οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου, αλλά το Σεπτέμβριο ανοίγει το φθινόπωρο με ένα πλήρες ημερολόγιο γεγονότων. Μπορείτε να ευχαριστήσετε για τις άφθονες καλλιέργειες σε πολλά φεστιβάλ συγκομιδής, να χάσετε τον εαυτό σας (προσωρινά) σε έναν λαβύρινθο, να περάσετε τη νύχτα με καρχαρίες και να γεμίσετε την τέχνη, τη μουσική και τον πολιτισμό σας. Υπάρχει κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα. αρχίστε να προγραμματίζετε την ατζέντα σας γύρω από αυτά τα κύρια γεγονότα

93η ετήσια καύση του Zozobra

Αυτό το γεγονός αντλεί τεράστια πλήθη για έναν λόγο. Όταν το Old Man Slope ανεβαίνει στον καπνό, το ίδιο κάνουν και οι ανησυχίες και οι φροντίδες σας. Περιλαμβάνοντας τη μουσική ψυχαγωγία, τα πυροτεχνήματα και φυσικά τα πυροτεχνήματα, η καύση πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Σάντα Φε. Αν και δεν είναι τεχνικά ένα γεγονός του Albuquerque, η γειτνίαση των δύο πόλεων το καθιστά ένα μη εκπληκτικό θέαμα.

1η Σεπτεμβρίου 2017

Tablao Flamenco Albuquerque

Στο Hotel Albuquerque στην Παλιά Πόλη, μπορείτε να ζήσετε μια φανταστική παράσταση που συνοδεύεται από ένα παραδοσιακό ισπανικό γεύμα. Η παράσταση συνεχίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.

Αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου 2017

79η Ετήσια Έκθεση του Νέου Μεξικού

Τα βόλτα, τα gadgets, οι χοροί, τα τρένα, τα γιγαντιαία λαχανικά, τα αγροτικά ζώα και οι περισσότεροι κάνουν το χώρο κάθε χρόνο στη Νέα Μεξική, μια από τις μεγαλύτερες και καλύτερες εκδηλώσεις στο Albuquerque. Εμφανίστε περισσότερες από μία φορές εάν είναι δυνατόν και πηγαίνετε πεινασμένοι ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε το ναύλο.

7 - 17 Σεπτεμβρίου 2017

Salsa Fiesta

Το 13ο ετήσιο Salsa Fiesta παίρνει σάλτσα σπιτικό σε άλλο επίπεδο. Εισάγετε τη συνταγή σας για να κερδίσετε χρηματικά έπαθλα, με το κορυφαίο έπαθλο να φέρει $ 1.000. Δοκιμάστε το σάλτσα και ψηφίστε για τα αγαπημένα σας, δοκιμάστε τα τοπικά κρασιά ή απλά απολαύστε τους χορευτές salsa. Με ψυχαγωγία για παιδιά, τέχνη, μουσική, ιστορίες και παιχνίδια, αυτή η ελεύθερη εκδήλωση μπορεί να είναι μια οικογενειακή υπόθεση.

Το Salsa Fiesta τρέχει από το μεσημέρι έως τις 19:00

9 Σεπτεμβρίου 2017

Ενυδρείο Διανυκτέρευση

Αναπτύξτε το κρεβάτι σας δίπλα στους καρχαρίες στο Ενυδρείο - ABQ BioPark για μια ολονύκτια εμπειρία που περιλαμβάνει παιχνίδια, χειροτεχνία, επίσκεψη με αφής και ωκεανικές ταινίες. Οι επισκέπτες κάτω των 18 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα.

15-16 Σεπτεμβρίου 2017

Globalquerque

Το Globalquerque είναι ο ετήσιος εορτασμός της παγκόσμιας μουσικής και πολιτισμού του Νέου Μεξικού. Αυτή η εκδήλωση περιλαμβάνει καλλιτέχνες από το Περού, τη Βραζιλία, το Καμερούν, την Ιρλανδία και πολλά άλλα. Το Σάββατο Global Fiesta περιλαμβάνει εργαστήρια, πρακτικές δραστηριότητες και παρουσιάσεις. Περιηγηθείτε στο διαφορετικό lineup και απολαύστε ένα από τα πιο συναρπαστικά μουσικά γεγονότα του έτους.

22-23 Σεπτεμβρίου 2017

Corrales Harvest Φεστιβάλ

Το φεστιβάλ συγκομιδής θα έχει ένα Hootenanny, παρέλαση για τα κατοικίδια ζώα, παιδική γωνιά και αγορά ενός καλλιεργητή. Ενώ στο Corrales Harvest Festival, επισκεφθείτε το Casa San Ysidro, όπου θα γίνουν παραδοσιακές διαδηλώσεις τέχνης του Νέου Μεξικού, δραστηριότητες για παιδιά, διαδηλώσεις σιδηρουργίας και πολλά άλλα.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Σαββατοκύριακο Harvest Casa San Ysidro

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ συγκομιδής Corrales, το Casa San Ysidro επιδεικνύει παραδοσιακή τέχνη και μοιράζεται ιστορίες και μουσική σε ένα δωρεάν, οικογενειακό γεγονός. Από τις 10 π.μ. έως τις 4 μ.μ., οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διαδηλώσεις σιδεράματος, ύφανση, ψήσιμο ψωμιού και πολλά άλλα.

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017