Το WaterColor Resort και η κοινότητα του γκολφ στην πόλη του Παναμά, FL

Μια Upscale, Resort Κοινότητα στην φημισμένη ακτή Emerald της Φλόριντα

Το WaterColor Resort και η κοινότητα γκολφ στην πόλη του Παναμά, FL είναι μια πολυτελή κοινότητα θέρετρο στη φημισμένη ακτή Emerald της Φλόριντα. Σε απόσταση αναπνοής από την πόλη του Πάναμα στα νότια και το Destin και το Fort Walton Beach στα βορειοδυτικά, και με πρόσβαση σε τέσσερα ασύγκριτα γήπεδα γκολφ, το θέρετρο St. Joe προσφέρει αυτό που θα μπορούσε εύκολα να ονομαστεί η πεντανόσκυλη απόδραση του γκολφ. Οι γειτονικές ευκαιρίες γκολφ περιλαμβάνουν τα διάσημα γήπεδα γκολφ Camp Creek και Sharkstootj, ενώ το Southwood απέχει μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τα βόρεια.

Και αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό, ίσως να θέλετε να κάνετε ένα βήμα πίσω στο χρόνο και να δοκιμάσετε το γήπεδο γκολφ Origins. Το αγαπημένο μου? Αυτό θα ήταν Sharkstooth, και σκληρή διάταξη σχεδιαστεί από τον κύριο αρχιτέκτονα και έναν πρωταθλητή πρωταθλητής υπέρ γκολφ, Greg Norman. Το Camp Creek θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου, αλλά μόνο επειδή μου έδωσε μια δοκιμή που δεν είχα κάνει, τουλάχιστον αυτή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Αλλά η έλξη του WaterColor πηγαίνει πολύ πέρα ​​από το γκολφ. Η κοινότητα 460 στρεμμάτων προσφέρει μια σειρά οικογενειακά προσδεδεμένα καταλύματα και αξιοθέατα. Περιτριγυρισμένο από πανύψηλους αμμόλοφους, αμμώδεις παραλίες με λευκή ζάχαρη, παρθένες παραθαλάσσιες λίμνες και πευκοδάση, το WaterColor είναι ένας από τους προορισμούς όπου οι προγραμματιστές έχουν πάντα επίγνωση της ευαίσθητης φύσης του τοπικού περιβάλλοντος και του αντίκτυπου σε αυτό. Οι παραλίες, οι αμμόλοφοι και οι ακτές παραμένουν σχεδόν παρθένες. τα γήπεδα γκολφ έχουν σχεδιαστεί για να αγκαλιάσουν τους αυτόχθονες υγροτόπους αντί να αλλάξουν, ή ακόμη και να τα καταστρέψουν.

Τα χρώματα των κτιρίων μέσα στην κοινότητα συνεχίζουν το θέμα με σιωπηρά χρώματα και χαμηλού προφίλ δομές που προσφέρουν μια συνολική αίσθηση γοητείας και ευημερίας.

Πού να παίξετε γκολφ στο WaterColor

Το Golf αποτελεί πρωταρχικό αξιοθέατο για το WaterColor και, με τρία πρωταθλήματα και ένα μοναδικό μάθημα εξειδίκευσης, το θέρετρο προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Και τα τέσσερα μαθήματα σχεδιάστηκαν από κορυφαία ονόματα στην αρχιτεκτονική του γηπέδου γκολφ: Davis Love III, Greg Norman, Tom Fazio και Fred Couples. Έτσι μπορείτε να περιμένετε μια εκδρομή που όχι μόνο θα σας προκαλέσει, αλλά θα σας διασκεδάσει επίσης.

Πού να μείνετε στο WaterColor

Οι επιλογές φαίνονται ατελείωτες - επιλέξατε από ένα σπίτι με θέα στον Κόλπο, ένα παραθαλάσσιο εξοχικό σπίτι ή ένα σπίτι στο χωριό - υπάρχει κυριολεκτικά κάτι για όλους και για κάθε προϋπολογισμό.

Οι επισκέπτες του WaterColor Inn έχουν επίσης πρόσβαση σε πολλά άλλα αξιοθέατα που είναι διάσπαρτα σε όλη την κοινότητα των 499 στρεμμάτων. Η δυτική λίμνη είναι μια σπάνια λιμνοθάλασσα αμμόλοφων 220 στρεμμάτων που συνορεύει με παράκτια πευκοδάση. Το BoatHouse προσφέρει καγιάκ, καγιάκ και ιστιοπλοϊκές εκδρομές. Το παραθαλάσσιο BeachClub με το υπερσύγχρονο κατάστρωμα της πισίνας και τη σχάρα, τα υπνοδωμάτια παραλίας, τα ντους και η δωρεάν υπηρεσία πετσετών βρίσκεται σε βολική τοποθεσία δίπλα στο Inn. Το Town Center είναι μια εκλεκτική συλλογή λιανικών καταστημάτων, εστιατορίων και σνακ μπαρ. Ένα εκτεταμένο σύστημα δασικών μονοπατιών, μονοπατιών πεζοπορίας και ποδηλασίας διαχέεται σε όλη την κοινότητα WaterColor.

Πώς να πάτε εκεί:

Το κοντινότερο σημαντικό αεροδρόμιο που εξυπηρετεί το The WaterColor Resort & Golf Community είναι το Panama City Bay County Airport που βρίσκεται περίπου οκτώ μίλια από την πόλη του Παναμά στη βορειοδυτική Φλώριδα.

Για περισσότερες και πιο ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει στο γκολφ στη Φλώριδα και σε άλλους τομείς όπως το Golf στο Palm Springs ή το Golf στο Palm Desert ή για το τελευταίο σε αυτό που συμβαίνει στο Golf Travel, το πιο πρόσφατο και το πιο ελκυστικό Golf Travel Ειδήσεις και Πακέτα, παρακαλώ Εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο Newsletter μου. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Florida Golf Travel Opportunities .

Και μην ξεχνάτε: υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες για σπουδαίο γκολφ σε όλο τον κόσμο. Οι αγαπημένες τοποθεσίες περιλαμβάνουν τη Σκωτία, τη Φλώριδα , την Αμερικανική Νοτιοδυτική, τις Βερμούδες , τις Μπαχάμες και πολλά άλλα. Για ενημερωμένες ειδήσεις και πληροφορίες για το ταξίδι του γκολφ, φροντίστε να εγγραφείτε στο εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο μου.

Και παρακαλώ, ακολουθήστε με στο Facebook, το Google Plus και το Twitter. Διαβάστε το Blog μου και παρακαλώ αφιερώστε λίγο χρόνο για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου. Διαβάστε το Blog μου για το Golf Travel