Νότια Καλιφόρνια Αποδράσεις Σαββατοκύριακου

Μπορείτε να βρείτε πολλά για το Σαββατοκύριακο μέσα και γύρω από τις δύο μεγαλύτερες πόλεις της SoCal. Απολαμβάνοντας μια νησιώτικη απόδραση για να περάσετε μια μέρα με τον Mickey και τη συμμορία στη Disneyland, οι επιλογές σας είναι σχεδόν ατελείωτες.

Οδηγήστε κατά μήκος της ακτογραμμής για να πάρετε μια αίσθηση για τις παραλίες της Καλιφόρνιας, ή να βρεθείτε σε ένα από τα πολλά εκλεκτικά και καταξιωμένα εστιατόρια, τα ψώνια παραθύρων ή την γευστική δοκιμή σε αυτές τις εικονικές πόλεις κατά τη διάρκεια μιας από τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου στη Νότια Καλιφόρνια.

Αποδράσεις στο Λος Άντζελες

Εάν ζείτε στο Λος Άντζελες, δεν χρειάζεται καν να αφήσετε την πόλη να ξεφύγει. Η πόλη είναι γνωστή για τους αστεροειδείς δρόμους και την αίγλη της, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Εξερευνήστε μια νέα γειτονιά ή ελέγξτε τα πράγματα που είχατε στον κατάλογο τουριστών του Λος Άντζελες για πάντα.

Υπάρχουν τόσα πολλά για να δείτε και να κάνετε στο κέντρο του LA ότι θα μπορούσε να σας πάρει δύο ή τρία Σαββατοκύριακα για να τα καταφέρετε όλα. Και αλλάζει τόσο γρήγορα που θα χρειαστεί να επιστρέψετε ξανά σε έξι μήνες για να μάθετε τι νέο υπάρχει. Ελέγξτε όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια της διαφυγής σας στο Downtown LA σε αυτόν τον οδηγό .

Αν θέλετε να δείτε την τουριστική πλευρά του Χόλιγουντ - και να το παραδεχτείτε - θέλετε, έτσι δεν είναι; Μπορείτε να το κάνετε σε ένα γρήγορο Σαββατοκύριακο με αυτές τις συμβουλές και κορυφαία σημεία για να πάει .

Εάν είστε λάτρης της τέχνης ή ένας καλλιεργητής , είναι εύκολο να ξεχνάτε στο Λος Άντζελες. Δοκιμάστε αυτές τις ιδέες για ένα Σαββατοκύριακο με θέμα την τέχνη και το πολιτισμό

Εάν οι ταινίες είναι το πάθος σας , πού καλύτερα να περάσετε ένα Σαββατοκύριακο από ό, τι στην πόλη όπου ξεκίνησε η βιομηχανία;

Προγραμματίστε τη διασκεδαστική απόδραση του εραστή του κινηματογράφου σας με αυτά να μην χάσετε πράγματα που πρέπει να κάνετε .

Το Beverly Hills και το West Hollywood είναι μια εξαιρετική επιλογή αν σας αρέσει το στυλ, το σχεδιασμό και η αρχιτεκτονική παγκόσμιας κλάσης. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό απόδρασης για να βρείτε τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε .

Υπάρχουν περισσότερα για το Pasadena από την ετήσια Rose Bowl Parade. Μπορείτε επίσης να βρείτε συναρπαστική αρχιτεκτονική, πανέμορφους κήπους και την πιο όμορφη διαδρομή ιπποδρομιών στην Καλιφόρνια.

Και αυτό είναι μόνο για εκκινητές. Βρείτε τα υπόλοιπα - και πώς να τα δείτε όλα - στον οδηγό της Pasadena Getaway .

Το Catalina Island είναι το ιδανικό μέρος για να επαναφορτίσετε την έντονη, σχεδόν εξαντλημένη προσωπική σας ενέργεια. Είναι μόλις 26 μίλια από την ηπειρωτική χώρα, αλλά ένας κόσμος μακριά στην ατμόσφαιρα της. Πηγαίνετε καταδύσεις, πηγαίνετε σε μια πεζοπορία ή οποιαδήποτε από τα άλλα διασκεδαστικά πράγματα στον οδηγό απόδραση Catalina Island .

Λος Άντζελες Παραλία Πόλεις

Εάν δεν βρίσκεστε στην παραλία κάποια στιγμή, οποιαδήποτε από αυτές τις παραθαλάσσιες τοποθεσίες θα κάνει ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγετε για μια ημέρα ή δύο. Και ίσως να μην χρειαστεί καν να φτάσετε στον αυτοκινητόδρομο για να φτάσετε εκεί.

Το Santa Monica είναι το τέλειο μείγμα πόλης και παραλίας. Μπορείτε να πάτε στην παραλία, να δείτε ένα ντεμοντέ πάρκο ψυχαγωγίας και να τελειώσετε την ημέρα σας σε ένα hotspot στο κέντρο της πόλης. Είναι όλα σε αυτόν τον γρήγορο και εύκολο οδηγό .

Συνεχίστε βόρεια της Σάντα Μόνικα στο Μαλίμπου για μια γρήγορη απόδραση. Θα βρείτε μερικές υπέροχες παραλίες για να επισκεφτείτε και μια πανέμορφη αναπαλαιωμένη ιταλική βίλα. Για μερικές κρυφές πλευρικές εκδρομές για να προσθέσετε μια μικρή ποικιλία στο σαββατοκύριακο, ελέγξτε τον οδηγό απόδραση του Malibu

Οι πόλεις του South Bay του Λος Άντζελες είναι πιο γνωστές στους κατοίκους απ 'ό, τι στους εξωκνημικούς, γεγονός που τους καθιστά τόσο μεγάλο μέρος για να επισκεφτούν. Ανακατέψτε με τους ντόπιους σε ένα αγαπημένο σημείο πρωινού, πηγαίνετε για μια βόλτα ή κάντε μια βόλτα με το ποδήλατο κατά μήκος της παραλίας ή πιάσε ένα σκάφος boogie και άλμα στο surf - είναι όλα σε αυτό το γρήγορο μικρό οδηγό .

Το Long Beach είναι κάτι περισσότερο από το λιμάνι του πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων και τις αμμώδεις ακτές που έχει ονομάσει. Είναι το σπίτι του Ενυδρείου του Ειρηνικού και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από μεγάλα θεματικά πάρκα. Σχεδιάστε το ταξίδι σας γύρω από αυτά τα δημοφιλή αξιοθέατα που πρέπει να δείτε στο Long Beach .

Αποδράστε στην Orange County

Μην ανασηκώσετε τη μικρή σας μύτη όταν κάποιος λέει την Orange County. Όχι μόνο είναι το σπίτι στο λεγόμενο πιο ευτυχισμένο μέρος στη γη, αλλά έχει και κάποιες παραλιακές πόλεις που έχουν τη μοναδική τους ατμόσφαιρα.

Είναι δυνατό να κάνετε Disneyland σε μια μέρα ή δύο - αν χρησιμοποιείτε αυτόν τον οδηγό για να προγραμματίσετε την απόδραση της Disneyland για να σας βοηθήσουμε να το κάνετε.

Το γνωστό για μια πραγματική εκπομπή με το ίδιο όνομα, Laguna Beach ξεκίνησε ως αποικία καλλιτέχνη, αλλά έχει γίνει ένας δημοφιλής προορισμός για τους εφήβους και τις οικογένειες. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε στο Laguna Beach , αρκετά για να σας κρατήσουν απασχολημένοι για μια ημέρα (ή δύο).

Αν προτιμάτε μια πιο όμορφη παραλιακή πόλη, το Newport Beach καλεί το όνομά σας. Μπορείτε να πάτε για ψώνια στο Fashion Island, αλλά μην παραβλέπετε το μικρό νησί Balboa και τη χερσόνησο Balboa, η θέση της οποίας σας απομακρύνει από τους ήχους της πόλης και πιο κοντά στην πραγματική παραλία, γεμάτη με μια παλιομοδίτικη γοητεία. Δείτε αν αυτός ο προορισμός τσέπης είναι κατάλληλος για εσάς, μαθαίνοντας περισσότερα για το τι πρέπει να κάνετε στο Newport Beach .

Απόδραση στο Σαν Ντιέγκο

Βγείτε λίγο πιο νότια προς τα σύνορα του Μεξικού με την εύκολη πόλη του Σαν Ντιέγκο . Πάρτε άγρια ​​στο ζωολογικό κήπο ή απολαύστε κάποια ηλιοφάνεια σε μια από τις πολλές παραλίες εκεί. Σχεδιάστε την απόδραση σας με αυτόν τον εύκολο οδηγό για το Σαν Ντιέγκο.

Λίγο βόρεια του Σαν Ντιέγκο, το La Jolla είναι ιδανικό για ξεκούραστες βόλτες, θαλάσσιο καγιάκ και ποτά στο ηλιοβασίλεμα με θέα στον ωκεανό. Προγραμματίστε το ταξίδι σας σε ένα άγγιγμα με αυτόν τον οδηγό .

Μπορείτε επίσης να αγαπάτε το Coronado - το νησί που δεν είναι νησί - για τη γοητεία της μικρής πόλης και τις όμορφες παραλίες. Ετοιμαστείτε να ξεφύγετε εκεί - τώρα - χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό .

Βόρεια του Λος Άντζελες

Εάν είστε Angeleno, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι ένα από τα καλύτερα πράγματα για τη ζωή στην πόλη των αγγέλων είναι το πόσο κοντά είναι σε τόσα πολλά μέρη για διασκέδαση. Είτε επισκέπτεστε το Λος Άντζελες είτε ψάχνετε να ξεφύγετε από αυτήν την εικονική πόλη για ένα Σαββατοκύριακο, κατευθυνθείτε σε αυτά τα μέρη, όλα μέσα σε περίπου 4 ώρες οδήγησης. Καταγράφονται με σειρά από το πλησιέστερο έως το πιο απομακρυσμένο.

Τα νησιά της Καλιφόρνιας της Καλιφόρνιας έχουν μερικές από τις πιο ασυνήθιστες γεωγραφικές συνθήκες, τα φυτά και τη ζωή των ζώων. Δεν έχουν τόπο διαμονής (εκτός από έναν περιορισμένο αριθμό κάμπινγκ), επομένως ίσως να πείτε ότι δεν είναι τεχνικά ένα μέρος όπου μπορείτε να πάτε για ένα Σαββατοκύριακο. Αυτό δεν τους καθιστά λιγότερο συναρπαστικό και είναι μόνο μια βόλτα με βάρκα μακριά από την Ventura. Δείτε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επίσκεψή σας αυτόν τον οδηγό .

Το Ojai έχει χαλαρή ατμόσφαιρα και η επιλογή των εστιατορίων και των οινοποιείων. Μάθετε τι μπορεί να προσφέρει η Ojai εδώ .

Σε αντίθεση με την υπόλοιπη Νότια Καλιφόρνια, η ακτή της Santa Barbara εκτείνεται από ανατολάς προς δύση. Τι σημαίνει αυτό για σας; Σημαίνει μερικούς από τους καλύτερους καιρούς της Καλιφόρνιας σχεδόν όλο το χρόνο. Πηγαίνετε για αγορές στην State Street, νοικιάστε ένα ποδήλατο για να κάνετε μια βόλτα σε όλη την μικρή ισπανική πόλη ή ελέγξτε ένα από αυτά τα πολλά άλλα πράγματα για ένα Σαββατοκύριακο στη Σάντα Μπάρμπαρα από την λίστα σας.

Η κοιλάδα Santa Ynez, η οποία φιλοξενεί το Solvang και το Los Olivos , προσφέρει πολλές διασκέδαστες για οικογένειες και ζευγάρια. Η δανέζικη κληρονομιά της Solvang είναι ισχυρή σε όλη την πόλη, καθιστώντας την γραφική απόδραση ιδανική για τις φωτογραφίες των κοινωνικών μέσων. Ή κατευθυνθείτε στο Los Olivos για δεκάδες αίθουσες γευσιγνωσίας, γκαλερί τέχνης και μπουτίκ. Σχεδιάστε την απόδραση του Σαββατοκύριακου στην κοιλάδα Santa Ynez με αυτόν τον οδηγό .

Η παραλία Pismo είναι μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Καλιφόρνια, ένα μέρος για να πάρει το θρυλικό μαϊντανό και να ξεκουραστεί στην παραλία. Μπορείτε επίσης να φέρετε τα καροτσάκια στην παραλία και το τροχόσπιτο σας και να περάσετε όλο το σαββατοκύριακο κάμπινγκ στην παραλία. Μάθετε όλα όσα μπορείτε να κάνετε για μια μέρα ή Σαββατοκύριακο στην παραλία Pismo .

Το Paso Robles και η χώρα κρασιού γύρω από την πόλη εκρήγνυνται με συναρπαστικά νέα μέρη για επίσκεψη και το κέντρο της πόλης είναι τόσο χαριτωμένο που θα μπορούσατε εύκολα να καταστρέψετε το πρόγραμμα της ημέρας σας, επειδή έχετε τόσο πολλή διασκέδαση περπατώντας μέσα σε αυτό. Δείτε όλα τα σπουδαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Paso Robles .

Το Morro Bay είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο. Μπορείτε να περπατήσετε γύρω από την πόλη, να πάτε σε μια κοντινή παραλία ή να μάθετε πώς να καγιάκ στον κόλπο. Είναι επίσης ένα από τα πιο προσιτά μέρη για να πάει στην ακτή της Καλιφόρνια. Ελέγξτε όλα τα διασκεδαστικά Morro Bay έχει να προσφέρει .

Η μικροσκοπική πόλη Cayucos είναι μια μικρή παραθαλάσσια πόλη που πρέπει να αγαπάτε, που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1800 και διατηρεί μεγάλο μέρος της όψης του του 19ου αιώνα. Ανακαλύψτε τι μπορεί να προσφέρει ο Cayucos σε αυτόν τον οδηγό .

Η γοητεία της μικρής πόλης της Cambria βρίσκεται κοντά στο Κάστρο Hearst, αλλά έχει πολλά να κάνει ακόμα κι αν δεν θέλετε να δείτε ένα τεράστιο σπίτι που έμεναν κάποιοι πλούσιοι. Μπορείτε να γεμίσετε τις παραλίες και τα πανδοχεία σε αυτή τη μικρή πόλη, ένα τέλειο καταφύγιο από τη φασαρία και τη φασαρία. Ελέγξτε αυτά τα έξι πράγματα να κάνετε στην Κάμπρια κατά τη διάρκεια της απόδραση σας .

Το Κάστρο Hearst είναι το πρώην σπίτι του μεγιστάνα δημοσίευσης William Randolph Hearst και τώρα ένα κρατικό πάρκο. Αν επιλέξετε μερικές περιηγήσεις για να πάρετε, κάνει μια ωραία σύντομη διαφυγή. Μπορείτε να προγραμματίσετε την απόδραση σας στο Κάστρο Hearst χρησιμοποιώντας αυτόν τον οδηγό .

Εάν ενδιαφέρεστε για την ιστορία του Hearst και θέλετε να μείνετε σε ασυνήθιστα μέρη, δοκιμάστε την κοιλάδα των Oaks και Hacist's Hacienda, η οποία βρίσκεται ανάμεσα στο King City και την ακτή Big Sur. Το πρώην αγροτικό σπίτι του Hearst και μια παλιά καθολική αποστολή κάθονται σε ένα τοπίο που άλλαξε ελάχιστα από τις ισπανικές αποικιακές μέρες.

Τοποθεσίες για να πάτε στην έρημο, τα βουνά και την ανατολή

Πηγαίνετε ανατολικά στην έρημο για την επόμενη απόδραση ή ανατολικά και στη συνέχεια βόρεια προς τα βουνά. Θα βρείτε την τέλεια υποχώρηση μακριά από τα φώτα και τους ήχους της μεγάλης πόλης.

Παλμ Σπρινγκς ήταν η πεντανόστιμη περιοχή της περιοχής LA από τις αρχές του εικοστού αιώνα. Δηλαδή, το χειμώνα, όταν οι θερμοκρασίες πέσουν κάτω από το σημείο βρασμού. Θα βρείτε πολλά μοντέρνα μέρη για να μείνετε ενώ περπατάτε στην έρημο, κάνετε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης ή απλά κάνετε την αγαπημένη δραστηριότητα των επισκεπτών Palm Springs: τίποτα. Εδώ είναι πώς να ξεφύγετε στο Palm Springs για μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο .

Σε αντίθεση με το όνομά του, δεν θα αισθανθείτε νεκρό αλλά ζωντανό στην κοιλάδα του Death , ένα μέρος για να πάρετε ενεργό και να απολαύσετε τον ήλιο ή να χαθείτε σε ένα σκοτεινό ουρανό. Κατευθυνθείτε εδώ τον Νοέμβριο για να δείτε ντους του Leonid μετεωριτών. Δείτε τα άλλα πράγματα που πρέπει να κάνετε ένα Σαββατοκύριακο στην κοιλάδα του Θανάτου .

Ξεχάστε το Yosemite. Είναι πολύ μακριά από το Λος Άντζελες και τόσο δημοφιλές που είναι δύσκολο να απολαύσετε τις απόψεις, επειδή κάποιος άλλος παίρνει πάντα στο δρόμο σας. Αντ 'αυτού, το κεφάλι για Sequoia και Kings Canyon Εθνικά Πάρκα , ένα μέρος που ο θρυλικός Ansel Adams είπε κάποτε ήταν αντίπαλος για Yosemite. Θα βρείτε πολύ λιγότερους ανθρώπους, πανέμορφα τοπία και ακόμη και ένα σπήλαιο για να εξερευνήσετε. Μπορείτε επίσης να ξεφύγετε από το στρατόπεδο Sequoia High Sierra Camp , το οποίο είναι μια εμπειρία "γεμάτης" γρίφων στην χώρα, που δεν θα θέλετε να χάσετε.

Για ένα μονοπάτι που έχει ταξιδέψει λιγότερο, ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη το Mono County . Είναι λίγο πιο μακριά από το LA από τα άλλα μέρη σε αυτόν τον οδηγό αλλά αξίζει τον κόπο. Επίσκεψη το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο και μην χάσετε αυτά τα άλλα πέντε μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην κομητεία Mono , ειδικά αν έχετε προϋπολογισμό.