Χόλιγουντ - Διακοπές Σαββατοκύριακου

Σχεδιάστε μια απόδραση στο Χόλιγουντ - γρήγορη και εύκολη

Όσο κάποιοι από εμάς προσπαθούμε να υποβαθμίσουμε, είμαστε όλοι λίγο αστεροειδής και ένα Σαββατοκύριακο στο Χόλιγουντ είναι ένας καλός τρόπος για να ικανοποιήσουμε το ενδιαφέρον μας.

Θα σας αρέσει το Χόλιγουντ;

Καλύτερος χρόνος να πάτε στο Χόλιγουντ

Ο καιρός του Λος Άντζελες είναι καλός για όλο το χρόνο, αλλά θα είναι πιο ζοφερή στα μέσα του καλοκαιριού και μπορεί να είναι βροχερός από τον Δεκέμβριο μέχρι τον Φεβρουάριο.

Ενώ μπορείτε να μπείτε στον πειρασμό να πάτε όταν θα γίνει η τελετή απονομής των Ακαδημαϊκών, χωρίς μια προστατευόμενη κάθισμα λευκαντικών στο κόκκινο χαλί, δεν είναι πιθανό να δείτε πολλά και όλα τα ξενοδοχεία θα είναι γεμάτα με χωρητικότητα (και κατά συνέπεια πιο ακριβό από το συνηθισμένο) .

Μην χάσετε

Ο καθένας απολαμβάνει να ψάχνει για τα αγαπημένα του αστέρια στο Hollywood Walk of Fame και να ελέγχει τα χέρια και τα ίχνη στο Grauman's . Καθώς είναι τουριστικό, είναι επίσης ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα.

6 Περισσότερα μεγάλα πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Χόλιγουντ

Κάντε μια βόλτα στο Hollywood Boulevard. Αφήστε τον οδηγό μας για το Hollywood Boulevard να σας δείξει γύρω σας.

Να είστε στο στούντιο ακροατήριο κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης μιας κωμικής αίθουσας, μιας σαπουνόπερας, ενός παιχνιδιού ή ενός talk show. Είναι δωρεάν, αλλά απαιτούνται κρατήσεις, εκτός από ορισμένες εμφανίσεις παιχνιδιών.

Los Angeles Farmers Market : Ενώ δεν είναι αρκετά τεχνικά στο Χόλιγουντ, βρίσκομαι εδώ κάθε φορά που βρίσκομαι στην περιοχή. Αυτή η παράδοση στο Λος Άντζελες προσφέρει μερικά από τα καλύτερα μέρη της πόλης για φαγητό χωρίς να ξοδεύει μια περιουσία και τα ψώνια είναι διασκεδαστικά.

Πάρτε μια περιήγηση Studio : Paramount είναι το μόνο στούντιο που είναι ακόμα στο Hollywood, αλλά οι άλλοι δεν είναι πολύ μακριά. Για μια πιο εμπεριστατωμένη προβολή του τρόπου με τον οποίο δημιουργούνται οι ταινίες, αποφύγετε την Universal, όπου η περιοδεία είναι πιο ξεκάθαρη από την ουσία.

Πηγαίνετε στις Ταινίες: Το Κινέζικο Θέατρο του Grauman παίζει ταινίες πρώτης προβολής στο κλασικό του κυρίως αίθριο και πιστεύουμε ότι βλέποντας τις κόκκινες βελούδινες κουρτίνες να ξεχωρίζουν καθώς ξεκινά η ταινία είναι η μισή διασκέδαση να είσαι εκεί.

Το αιγυπτιακό θέατρο στο δρόμο προσφέρει κλασικές ταινίες, ενώ το El Capitan της Disney παίζει οικογένεια.

Περπατώντας τη Marilyn Monroe: Εάν είστε οπαδός της ξανθιάς βόμβας, ίσως ήδη γνωρίζετε ότι το Λος Άντζελες ήταν η πατρίδα της και έχει αρκετούς υπέροχους χώρους για να επισκεφθείτε καθώς θυμάστε τη ζωή και τη σταδιοδρομία της. Βρείτε τα σημεία όπου μεγάλωσε, έζησε και μάλιστα και το τελευταίο μέρος της ανάπαυσης.

Η μονοήμερη διαδρομή μας στο Χόλιγουντ, Καλιφόρνια μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Συμβουλές

Καλύτερο Brunch

Στη χολιγουντιανή λεωφόρο, οι τηγανίτες φανέλας Musso και Frank είναι θρυλικές (6667 Hollywood Blvd.). Δυστυχώς, είναι κλειστά την Κυριακή, ή βρίσκουν πολλές επιλογές στην Αγορά Αγροτών.

Που να μείνω

Ελέγξτε τα συνιστώμενα ξενοδοχεία μας .

Να πάρει εκεί

Το Χόλιγουντ βρίσκεται βορειοδυτικά του κέντρου του Λος Άντζελες. Η πιο βολική προσέγγιση αυτοκινητόδρομου είναι η US Hwy 101, που βγαίνει στην Highland Avenue νότια. Από το I-10, πάρτε τη λεωφόρο La Brea βόρεια προς τη λεωφόρο Hollywood.

Το Hollywood απέχει 376 μίλια από το Σαν Φρανσίσκο, 334 μίλια από το Σαν Χοσέ, 378 μίλια από το Σακραμέντο, 127 μίλια από το Σαν Ντιέγκο.

Το πλησιέστερο αεροδρόμιο είναι το Burbank (BUR), αλλά θα βρείτε περισσότερες πτήσεις για το Λος Άντζελες Διεθνές (LAX).