Το θέατρο El Capitan στο Χόλιγουντ

Μια μικρή επίδειξη με την ταινία σας

Εάν δεν σχεδιάζετε μια μέρα στη Disneyland, ίσως θελήσετε να δώσετε στα παιδιά μια μικρή απόλαυση στο θέατρο El Capitan της Disney, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κινεζικό θέατρο και το Hollywood & Highland στο Χόλιγουντ .

Βλέποντας μια ταινία στο El Capitan Theatre θα σας επαναφέρει στις μέρες που επισκεπτόταν ένα πανηγύρι ταινιών ήταν τόσο πολύ για το παλάτι, όπως η ταινία. Με το ισπανικό αποικιακό εξωτερικό και διακοσμημένο ανατολικό ινδικό εσωτερικό, που αποκαταστάθηκε με αγάπη από την εταιρία Walt Disney, το El Capitan είναι μια απόλαυση για τα μάτια πριν ξεκινήσει η ταινία.

Το El Capitan δεν είναι το μέρος για να πάει αν σκοπεύετε να μπείτε μέσα στα ρυμουλκούμενα και να βρείτε μια θέση στο σκοτάδι. Αυτό θα έλειπε το σημείο. Παίρνετε τα παιδιά στο El Capitan για να παρακολουθήσετε την προ-κινηματογραφική σκηνή της Disney, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει τραγουδιστές και χορευτικούς κινηματογραφιστές από την ταινία που πρόκειται να δείτε, ή κόλπα κόλπα ή ειδικά εφέ, αλλά πάντα ξεκινά με μουσική προ-εμφάνισης 1920s "Mighty Wurlitzer" όργανο. Το περίτεχνα χαραγμένο χρυσό όργανο έχει τέσσερα πληκτρολόγια με 37 τάξεις σωλήνων τοποθετημένα γύρω από το θέατρο.

Παρόλο που το El Capitan εμφανίζει συνήθως το τελευταίο χαρακτηριστικό της Disney, παρακολουθήστε τα τραγούδια με ταινίες από τη Mary Poppins μέχρι το Frozen ή τις κλασσικές ταινίες της Disney που παρουσιάζονται σε Throwback Thursdays.

Αρχικά κατασκευασμένο το 1926 για να φιλοξενήσει ζωντανές θεατρικές παραγωγές, το El Capitan αναδιαμορφώθηκε και μετατράπηκε σε κινηματογραφικό συγκρότημα τη δεκαετία του 1940 και μετονομάστηκε σε Hollywood Paramount. Το 1989, η εταιρεία Walt Disney Company και το Pacific Theaters συνεργάστηκαν για να αποκαταστήσουν το θέατρο στο αρχικό του μεγαλείο.

Το El Capitan προβάλλει αποκλειστικά ταινίες της Disney, έτσι ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς είναι G-rated και κατάλληλο για παιδιά όλων των ηλικιών.

Μπορείτε να αγοράσετε VIP καθίσματα, τα οποία καλύπτουν τα καθίσματα της κεντρικής ορχήστρας και το κεντρικό μπαλκόνι ανά θέση για ενήλικες και παιδιά σε όλα τα shows, τα οποία μπορεί να θεωρήσετε πολλά χρήματα για μια ταινία, ακόμη και με ένα τραγούδι και έναν αριθμό χορού που ρίχνονται μέσα.

Τα γενικά εισιτήρια εισόδου κρατημένα είναι ένα παζάρι σε σύγκριση με άλλα κινηματογραφικά θέατρα στο Hollywood Blvd. Αυτά είναι καθίσματα στο πλάι του θεάτρου στον κεντρικό όροφο και το μπαλκόνι που έχει απόλυτα καλή θέα της σκηνής και της οθόνης. Τα εισιτήρια μπορούν να αγοραστούν online ή στο box office. Οι εκθέσεις πωλούν εκ των προτέρων, οπότε είναι καλύτερο να ελέγξετε τον ιστότοπο elcapitantheatre.com ή να καλέσετε 1-800-DISNEY6 για διαθεσιμότητα εισιτηρίων. Το Goldstar έχει μερικές φορές εισιτήρια έκπτωσης στο El Capitan.

Το θέατρο El Capitan
6838 Hollywood Blvd.
Hollywood, CA 90028
Τηλέφωνο: 1-800-DISNEY6

Για μια πρόσθετη απόλαυση, πάρτε τα παιδιά στη σιντριβάνια Ghirardelli Soda και το Studio Store Disney στο ίδιο κτίριο για παγωτά και ένα σάντουιτς Mickey Mouse PB & J.

Περιηγήσεις El CapitanTheatre

Το El Capitan Theatre προσφέρει τώρα δημόσιες εκδρομές. Η περιήγηση 30 λεπτών πριν από την πρώτη προβολή κάθε μέρα περιλαμβάνει το θέατρο, τα παρασκήνια και τους κοινόχρηστους χώρους. οι 15-λεπτών περιηγήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας περιλαμβάνουν μόνο τα μπροστινά μέρη του σπιτιού λόμπι και σαλόνι.

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήρια για την αναθεώρηση του χώρου. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την πολιτική δεοντολογίας μας.