Πώς να περιηγηθείτε στο καλύτερο αξιοθέατο του Hollywood σε μια μέρα

Εάν θέλετε να εξερευνήσετε κάθε γωνιά και γωνιά του Χόλιγουντ, θα σας χρειαστούν αρκετές μέρες - αλλά αν έχετε μόνο μια μέρα, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε το καλύτερο από αυτό που έχει να προσφέρει. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να περιηγηθείτε στα πιο ενδιαφέροντα και ευχάριστα μέρη του Tinseltown, τα οποία αποφεύγουν τα γοητευτικά, κοσμικά και απλά τυρώδη μέρη.

Φορτίστε τη φωτογραφική μηχανή σας, βάλτε τα παπούτσια σας και πετάξτε το αυτοκίνητο. Έχετε πολύ έδαφος να καλύψετε και όχι πολύ χρόνο για να το κάνετε.

Πώς να περάσετε την ημέρα σας στο Χόλιγουντ, Καλιφόρνια

Αν σηκωθείς αρκετά νωρίς και δεν γέρνεις, μπορείς να δεις όλα αυτά τα αξιοθέατα σε μια μέρα.

Τι δεν θα δείτε στο Χόλιγουντ, την Καλιφόρνια και γιατί

Παρόλο που το Χόλιγουντ είναι ένα μικρό μέρος της ευρύτερης περιοχής του Λος Άντζελες, δεν μπορείτε να το δείτε όλο μέσα σε μια μέρα. Αυτές είναι μερικές από τις δημοφιλείς δραστηριότητες που δεν περιλαμβάνονται στην εμπειρία μιας ημέρας:

Να φτάσετε στο Χόλιγουντ, Καλιφόρνια

Το Χόλιγουντ δεν είναι πόλη, είναι μια γειτονιά του Λος Άντζελες. Ο ευκολότερος τρόπος να φτάσετε στο Χόλιγουντ είναι να πάρετε το US Hwy 101 (βόρεια από το κέντρο της πόλης) και να βγείτε στην Highland Avenue. Αν έρχεστε από τη Νότια ή τη Δύση, εισάγετε 6801 Hollywood Boulevard, Los Angeles CA στο σύστημα GPS σας, το οποίο θα σας μεταφέρει στη διασταύρωση της λεωφόρου Hollywood Boulevard και Highland Avenue - ή θα εντοπίσετε το ίδιο σημείο στο χάρτη του Λος Άντζελες και θα περιηγηθείτε στον εαυτό σας εκεί.