Οικογενειακό κάμπινγκ Loch Lomond

8 κατασκηνώσεις για οικογένειες στις και γύρω από το Lovelyest Loch της Βρετανίας

Το Loch Lomond είναι κατασκευασμένο για οικογενειακό κάμπινγκ. Είναι η πιο ήπια πλευρά των υπαίθριων εμπειριών της Σκωτίας, αλλά υπάρχουν πολλές προκλήσεις για όλους.

Σε κάθε εποχή, μερικά από τα εθνικά πάρκα της Βρετανίας στη Σκωτία και το Βορρά μπορούν να φανούν απαγορευτικά και "αρκτικά" στους κατασκηνωτές αναψυχής και τα νεώτερα παιδιά. Οι καλοδιατηρημένες όχθες του Loch Lomond και του Εθνικού Πάρκου Trossachs αντίθετα αποτελούν ένα είδος άγριας φύσης, lite.

Αγνοείται από την ανατολική πλευρά από τον Ben Lomond (3.200 πόδια) και αγκαλιάστηκε και στις δύο πλευρές από τα εθνικά δάση - το δάσος Argyll Forest στην δυτική πλευρά, το Εθνικό Δάσος της Βασίλισσας Ελισάβετ στα ανατολικά, το Loch Lomond είναι το μεγαλύτερο σώμα γλυκού νερού στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι σκοτεινά, καταγάλανα νερά περιτριγυρισμένα από πυκνά δάση και με μικρά νησιά.

Είναι εύκολο να φανταστεί κανείς, όπως εσείς και η οικογένειά σας, ο κύκλος, η πεζοπορία, το ποδήλατο βουνού, το ψάρεμα, το κανό και το ταξίδι κάμερας για άγρια ​​ζώα, ότι είστε εκατομμύρια μίλια από τον πολιτισμό. Όμως, το Loch Lomond είναι λιγότερο από ώρα από τη Γλασκώβη. Έτσι, βρίσκοντας κάτι σε βροχερό καιρό - συχνά ένα ζήτημα όταν εμπλέκονται τα παιδιά - είναι τόσο εύκολο όσο το χτύπημα στο αυτοκίνητο για ένα ταξίδι κάτω από το δρόμο για τα παιδιά που γλύφουν τα παιδιά δωρεάν στο Μουσείο της Γλασκώβης.

Οικογενειακά καταλύματα στην Loch Lomond

Αυτά τα δέκα κάμπινγκ προσφέρουν μια σειρά επιλογών κάμπινγκ για αρχάριους και έμπειρους κατασκηνωτές. Σκηνή για σκηνή, καραβάνι και κάμπινγκ αυτοκινήτων. ρουστίκ σαλέ και wigwams (επίσης γνωστά ως κάμπινγκ λοβούς) είναι όλα διαθέσιμα.

  1. Inchcailloch Island - Αυτή η μικρή κατασκήνωση σκηνών για μέχρι 12 άτομα διοικείται από το Εθνικό Πάρκο, στη νότια άκρη ενός νησιού στο λόφο. Οι μεμονωμένες ομάδες περιορίζονται σε έξι άτομα, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών. Το νησί δεν έχει τρεχούμενο νερό, οπότε θα πρέπει να φέρετε τα δικά σας υδατικά αποθέματα. Υπάρχουν τουαλέτες κομποστοποίησης. Υπάρχει οχηματαγωγό από την αυλή του σκάφους Balmaha, κοντά στο χώρο στάθμευσης. Οι κρατήσεις γίνονται από τον Μάρτιο. Email inchcailloch@lochlomond-trossachs.org ή τηλέφωνο +44 (0) 1389 722600
  1. Strathfillan Wigwam Village - Αυτά τα wigwams είναι κάμπιες κάμπινγκ - όπως ρουστίκ, μονόχωρα ξύλινα καταφύγια - με αφρώδη στρώματα και ηλεκτρικό ρεύμα για φωτισμό και θέρμανση. Βρίσκονται σε ένα αγρόκτημα εργασίας. Οι wigwams διαθέτουν πυρκαγιά, αλλά μόνο το ξύλο που αγοράζεται στο κατάστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Φέρτε το δικό σας κιτ, αν και μπορείτε να νοικιάσετε κλινοσκεπάσματα. Υπάρχει μια δασική βόλτα σε έναν καταρράκτη και εύκολη πρόσβαση σε κοντινά χωριά. Προσφέρονται επίσης ξενώνες με ελαφρώς πιο περίτεχνα καταλύματα και εξοπλισμένες κουζίνες. Το φαρμακείο ειδικεύεται σε ασυνήθιστα κρέατα για το μπάρμπεκιου. Μην εκπλαγείτε να βρείτε κροκοδείλια, kangeroo και μπριζόλες δίπλα στο τοπικό κυνήγι, αγριογούρουνο, βοδινό και χοιρινό κρέας. Κάντε κράτηση στο διαδίκτυο ή τηλεφωνήστε στο +44 (0) 1838 400251, +44 (0) 1838 400298 ή +44 (0) 7817483126 για περισσότερες πληροφορίες.
  2. Beinglas Farm Camping Cabins - Πρόκειται για ένα σκωτσέζικο κάμπινγκ 3 αστέρων. Προσφέρει στιβαρή ξύλινη καμπίνα που κοιμάται τέσσερα, εξοπλισμένη με στρώματα, θέρμανση και φωτισμό, καθώς και ξενώνες με πρωινό και πρωινό στο μπαρ και το σαλόνι του ξενοδοχείου. Η εκκλησία Ardlui, που δεν απέχει πολύ από τον κεντρικό χώρο κατασκήνωσης, είναι μια μεταμορφωμένη πέτρινη εκκλησία 200 ετών, με πολλά αυθεντικά χαρακτηριστικά, που είναι τώρα διαθέσιμα ως ενοικιάσεις διακοπών με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων. Το κάμπινγκ βρίσκεται κάτω από τον Ben Glas και τον καταρράκτη Grey Mares Tail Waterfall, με καλή θέα από τα δύο από όλη την κατασκήνωση. Ένα σκηνικό, κοντά σε όλες τις βασικές εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, μπορεί να φιλοξενήσει 100 σκηνές χωρίς να απαιτείται προκαταβολή. Κάντε κράτηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφώνου +44 (0) 1301 704 281
  1. Milarrochy Bay - Αυτό είναι ένα υπέροχο κάμπινγκ αν σας αρέσει η ιδέα του ύπνου κάτω από τον καμβά αλλά δεν θέλετε να ρίξετε τη δική σας σκηνή ή να παγώσετε σε ψυχρούς καιρούς. Η τοποθεσία διαθέτει "Ready Camps", έτοιμη να μετακομίσει σε δύο υπνοδωμάτια που είναι τυλιγμένα σε καμβά με πραγματικά κρεβάτια, εξοπλισμένες εγκαταστάσεις κουζίνας και ακόμη και θερμάστρες. Αυτός ο ιστότοπος στις γειτονιές του Loch Lomond είναι ένας χώρος του Camping και Caravanning Club, αλλά τα μη μέλη είναι ευπρόσδεκτα. Ο χώρος διαθέτει επίσης 150 γήπεδα για σκηνές, τροχόσπιτα και κάμπινγκ. Ανοίξτε τα τέλη Μαρτίου έως τα τέλη Οκτωβρίου και επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο +44 (0) 1360 870236
  2. Ardlui Holiday Park - Το αυτοτελές χωριό των τροχόσπιτων και των καταλυμάτων βρίσκεται στις βόρειες ακτές της λίμνης, κοντά στη μαρίνα Ardui. Βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος του λόφου που είναι γνωστό για θαλάσσια σπορ. Αρκετοί πεζοπόροι και οι δύο - γνωστοί και ως wigwams και "αρραδίκλο" σκηνές κάμπινγκ είναι διαθέσιμοι. Εάν η μεγάλη σκωτσέζικη υπαίθρια πάρει πάρα πολλά για μερικά μέλη της οικογένειας, υπάρχει ένα σπιτικό, 3 αστέρων ξενοδοχείο στην περιοχή επίσης. Επικοινωνήστε μέσω του ξενοδοχείου Ardlui, τηλέφωνο +44 (0) 1301 704 243 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  1. Luss Campsite - Ένας άλλος χώρος κάμπινγκ και Caravanning Club στις όχθες του Loch κοντά στο χωριό συντήρησης Luss. Υπάρχουν 90 πίστες αλλά, λόγω της χορήγησης αδειών, οι ιδιοκτήτες τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων αυτοκινήτων πρέπει να ενταχθούν στο σύλλογο 24 ώρες πριν από τη διαμονή τους. Τα μη μέλη είναι ευπρόσδεκτα στο στρατόπεδο σκηνής.
  2. Sallochy Bay Η Δασική Επιτροπή λειτουργεί αυτό το άτυπο camping σκηνή στις όχθες του λόφου. Υπάρχουν 30 γήπεδα και αυτό το κάμπινγκ προορίζεται για ανθρώπους που θέλουν μια ελαφρώς πιο "άγρια ​​κάμπινγκ" εμπειρία. Αλλά υπάρχει ένα μπλοκ τουαλέτας και ένα νεροχύτη για πόσιμο νερό και πλύσιμο. Οι πυρκαγιές επιτρέπονται μόνο σε ειδικά κινητά "πυράκτια" που μπορούν να ενοικιαστούν από τον υπεύθυνο. Αυτό το κάμπινγκ είναι ιδιαίτερα δημοφιλές με ανθρώπους που απολαμβάνουν αυτό που οι Βρετανοί αποκαλούν "άγρια ​​κολύμβηση" και όλοι μας απλά καλούμε να πηγαίνουμε στην παραλία. Η ακτή της λίμνης έχει μια παραλία με βότσαλα σε αυτό το χώρο. Κάντε κράτηση μέσω του κάμπινγκ της περιοχής Sallochy Bay. Η περιοχή είναι ανοιχτή για κατασκήνωση από το τέλος του Πάσχα μέχρι τον Οκτώβριο.
  3. Camp Cashel στο Queen Elizabeth Forest Park 168 γήπεδα για σκηνές, περιήγηση τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων αυτοκινήτων στις ανατολικές ακτές της Loch Lomond, κοντά σε μερικά από τα μονοπάτια για εξερεύνηση του Ben Lomond. Διατίθενται εγκαταστάσεις εκτόξευσης σκαφών και ενοικίαση σκι κοντά και υπάρχει παιδική χαρά για τους νεότερους κατασκηνωτές. Πρόκειται για ένα σκύλο-φιλικό χώρο και υπάρχουν μερικά καλά ήσυχα σημεία για ψάρεμα. Όπως παραπάνω, να είστε προετοιμασμένοι για μικρά. Κάντε κράτηση μέσω της ιστοσελίδας Camping in the Forest.

.