Καλύτερο σκι στη Σκωτία

Η διασκέδαση στο χιόνι είναι πολύ πιο στενή από ό, τι νομίζετε

Δεν ξέρω αν είναι οι χειμερινοί χειμώνες που έχουμε ή η αυξανόμενη πολυπλοκότητα της χιονοπτώσεως στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά το σκι και τα σπορ χιονιού στη Σκωτία γίνονται όλο και πιο αξιόπιστα και πιο διαφοροποιημένα κάθε χρόνο.

Μπορεί να μην είναι οι Άλπεις, αλλά όταν κάνετε σκι ένα μαύρο τρέξιμο 2 χιλιομέτρων, στο χιόνι σε απόσταση μεταξύ 2.500 και 4.000 ποδών, αυτό έχει σημασία;

Ας είμαστε ειλικρινείς, αν επισκέπτεστε από το εξωτερικό, πιθανότατα δεν θα θελήσετε να μεταφέρετε τα σκι σας μαζί σας για διακοπές στο Χειμερινό σκι. Αλλά αν είστε έντονος αθλητής, πρόθυμος να το κάνετε με τοπικά νοικιασμένο εξοπλισμό και τυχαίνει να επισκέπτεστε το Ηνωμένο Βασίλειο όταν ανοίγουν οι ουρανοί, γιατί να μην επωφεληθείτε από την κατάσταση. Μπορείτε ακόμη να πάρετε ένα λεωφορείο από το Εδιμβούργο για ένα ημερήσιο ταξίδι καλού σκι στο ανατολικό Cairngorms.

Γνωρίζετε αυτό το αισιόδοξο ρητό, αν η ζωή σας δίνει λεμόνια, κάνετε λεμονάδα; Σκεφτείτε με αυτό τον τρόπο αντίθετα - αν ο ουρανός σας δώσει χιονοθύελλες, κάντε σκι. Εδώ είναι τα καλύτερα μέρη για να χτυπήσει τις πλαγιές για σκι, επιβίβαση στο χιόνι και άλλα χειμερινά σπορ στη Σκωτία: