Εθνικό χριστουγεννιάτικο δέντρο 2017 (Φωτισμός, Εισιτήρια & περισσότερα)

Μια Χριστουγεννιάτικη Παράδοση της Ουάσιγκτον,

Από το 1923, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν κρατήσει μια παράδοση φωτισμού ενός Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Ουάσινγκτον, κάθε εποχή διακοπών. Το 1978 μεταφέρθηκε από την Υόρκη, Πενσυλβάνια σε μια σημερινή περιοχή στην Ελλειπτική, την χορτώδη περιοχή νότια του Λευκού Οίκου, ένα ζωντανό ερυθρό ελάτης 40 ποδιών Κολοράντο. Το 1954, ένα "Μονοπάτι της Ειρήνης", 56 μικρότερα, διακοσμημένα δέντρα που εκπροσωπούν και τα 50 κράτη, πέντε εδάφη και η Επαρχία της Κολούμπια φυτεύτηκαν γύρω από το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο.

Κάθε χρόνο χορηγοί οργανισμοί από κάθε κράτος παρέχουν διακοσμητικά αντικείμενα που είναι εγκλωβισμένα σε προστατευτικό πλαστικό σφαίρα για να τον προστατεύσουν από τον καιρό. Ο φωτισμός του Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου είναι η αρχή μιας Χριστουγεννιάτικης παράδοσης τριών εβδομάδων στην Ουάσιγκτον, DC Οι διακοσμήσεις είναι μοναδικές κάθε χρόνο και οι επισκέπτες από όλο τον κόσμο έρχονται για να ελέγξουν τις οθόνες και τις ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την περίοδο των διακοπών.

Δείτε μια συλλογή φωτογραφιών του Εθνικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Εθνική τελετή φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων

Ημερομηνία: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017. Η εκδήλωση πραγματοποιείται βροχή ή λάμψη.

Εισιτήρια: Τα δωρεάν εισιτήρια διανέμονται κάθε χρόνο μέσω μιας ηλεκτρονικής λαχειοφόρου αγοράς. Η κλήρωση είναι πλέον κλειστή.

Κατά τη διάρκεια της Εθνικής τελετής φωτισμού χριστουγεννιάτικων δέντρων, οι γνωστοί εθνικοί καλλιτέχνες και η στρατιωτική μπάντα εκτελούν και ο Πρόεδρος φέρνει ένα μήνυμα ειρήνης στο έθνος και στον κόσμο.

2017 Γραμμή Ψυχαγωγίας

Η Kathie Lee Gifford και ο Dean Cain θα φιλοξενήσουν τη φετινή διοργάνωση, συνοδευόμενη από παραστάσεις από τους Boys II Bow Ties, τον Craig Campbell, τον Jack Wagner, τον Mannheim Steamroller, τους The Beach Boys, τους τρεις βραβευμένους βραβευμένους Emmy The Texas Tenors, Us The Duo, Wynonna το αμερικανικό ναυτικό συγκρότημα με επικεφαλής τον Emmy διορισμένο μουσικό σκηνοθέτη Steve Gibson.

Επισκεφθείτε το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών

Το Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο και το Μονοπάτι της Ειρήνης θα είναι ανοιχτά μέχρι την 1η Ιανουαρίου 2018 από τις 10 π.μ. έως τις 10 το βράδυ. Οι εποχιακές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν ένα κούτσουρο Yule, ένα μεγάλης κλίμακας μοντέλο τρένο και μια φάτνη Χριστουγέννων. Τα εισιτήρια απαιτούνται μόνο για την τελετή φωτισμού. Μουσικές παραστάσεις από εθελοντικές χορωδίες, συγκροτήματα και χορευτές θα πραγματοποιηθούν το βράδυ καθ 'όλη τη διάρκεια των διακοπών.

Οι παραστάσεις αρχίζουν γενικά στις 5 μ.μ. και τελειώνουν στις 8.30 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή, οι εμφανίσεις θα διαρκέσουν από τις 1-8:30

Τοποθεσία: Η ελλειπτική περιοχή κοντά στο Λευκό Οίκο
Οι πλησιέστεροι σταθμοί του μετρό προς το Λευκό Οίκο είναι το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο, το Κέντρο Μετρό και η πλατεία McPherson. Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος σε αυτήν την περιοχή, επομένως συνιστάται η συγκοινωνία με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Δείτε ένα χάρτη του Λευκού Οίκου και της ελλείψεως

Χώρος στάθμευσης κοντά στο Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Ο χώρος στάθμευσης είναι εξαιρετικά περιορισμένος κοντά στο Εθνικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Περιορισμένος χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος κατά μήκος της λεωφόρου Constitution μεταξύ 15ου και 17ου δρόμου μετά τις 6:30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και όλη την ημέρα τα Σαββατοκύριακα. Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στην περιοχή είναι με το μετρό. Οι πλησιέστερες στάσεις είναι το Metro Centre, το Ομοσπονδιακό Τρίγωνο και η πλατεία McPherson. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τη στάθμευση κοντά στο National Mall

Δείτε επίσης τις τελετές φωτισμού Χριστουγέννων στο Washington, DC, Maryland και Virginia