Ένας οδηγός για τα ύψη φιλία, Ουάσιγκτον, DC

Το καλύτερο ψώνια και φαγητό σε αυτή την Επαρχιακή Γειτονιά

Το Friendship Heights είναι μια πλούσια περιοχή της Ουάσινγκτον, DC, που βρίσκεται στα σύνορα του Μέριλαντ, γνωστή για τα ψώνια υψηλών προδιαγραφών και μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά εστιατόρια.

Να φτάσετε στα ύψη φιλίας

Αυτή η γειτονιά βρίσκεται ακριβώς πάνω σε μια στάση του μετρό, που φέρει το όνομα Friendship Heights, καθιστώντας την ιδιαίτερα εύκολη για να φτάσετε για έξω από τους οικισμούς, και εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το μετρό.

Υπάρχει επίσης μετρημένος χώρος στάθμευσης στη λεωφόρο Wisconsin, καθώς και οι σταυροδρόμι κατά μήκος της δυτικής λεωφόρου.

Μερικοί λιανοπωλητές επικυρώνουν τη στάθμευση στις δημόσιες παρτίδες, οπότε φροντίστε να ρωτήσετε αν αυτό είναι κάτι που προσφέρουν πριν επιστρέψετε στο αυτοκίνητό σας.

Ψώνια στα ύψη φιλία

Η πρωτεύουσα εμπορική περιοχή του Heights Φιλίας είναι στο κέντρο της διασταύρωσης του Ουισκόνσιν και των δυτικών λεωφόρων. Αυτή η περιοχή έχει πολλές πολυτελείς πλατείες με εκατοντάδες καταστήματα για να διαλέξετε. Για έναν οδηγό για ψώνια σε άλλα μέρη της Επαρχίας, διαβάστε αυτό το άρθρο σχετικά με τα ψώνια στην περιοχή Washington, DC.

Φαγητό στα ύψη φιλία

Η περιοχή προσφέρει επιλογές για φαγητό που κυμαίνονται από casual eateries μέχρι εξαιρετικό φαγητό και όλα ενδιάμεσα.