Το AT & T Nation's Football Classic 2016 στην Ουάσιγκτον

Το AT & T Nation's Football Classic ™ είναι ένα μαύρο παιχνίδι ποδοσφαίρου κολλεγίων που διεξάγεται ετησίως στο στάδιο RFK στην Ουάσιγκτον, DC. Διοργανώθηκε από την εκδήλωση DC, η εκδήλωση δημιουργήθηκε για να γιορτάσει το πάθος και την παράδοση της εμπειρίας ποδοσφαίρου κολλεγίων, να αναγνωρίσει την ιστορία της υπηρεσίας σε άλλους από τους φοιτητές, τη σχολή και τους αποφοίτους των ιστορικά μαύρων κολλεγίων και πανεπιστημίων, να επισημάνει την ενότητα της αφρικανικής αμερικανικής κουλτούρας, και να τιμήσει την κληρονομιά και την αριστεία αυτών των υπερήφανων θεσμών.

Το AT & T Nation's Football Classic περιλαμβάνει ένα Σαββατοκύριακο εκδηλώσεων που περιλαμβάνει ένα ράλι kickoff, το Προεδρικό Συμπόσιο, μια συζήτηση για τους μαθητές, την HBCU Alumni Networking Reception και ένα φεστιβάλ ανεμιστήρα. Όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το ευρύ κοινό (εκτός από το ποδόσφαιρο).

Ημερομηνία: Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2016 στις 7:30 μ.μ. Το φεστιβάλ ανεμιστήρα ξεκινά στις 5 μ.μ. Επιπλέον εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν καθ 'όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Εισιτήρια: Τα εισιτήρια για το Nation's Football Classic ™ διατίθενται στο Ticketmaster.com, στο Office Box του Πανεπιστημίου Howard στο Cramton Auditorium και στο Γραφείο εισιτηρίων του Πανεπιστημίου Hampton στο Κέντρο Convocation.

Τοποθεσία: Στάδιο RFK, 2400 East Capitol St NE, Ουάσινγκτον, DC

Χώρος στάθμευσης: Για πρώτη φορά, οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι έχουν την επιλογή να αγοράσουν και να κάνουν κράτηση σε όλους τους αγώνες γύρω από το στάδιο RFK πριν από την ημέρα του παιχνιδιού. Η παρτίδα 8 έχει οριστεί ως η αποκλειστική παρτίδα τσέπης.

Όλες οι άλλες συγκεκριμένες παρτίδες θα χρησιμοποιηθούν μόνο για στάθμευση. δεν θα επιτραπεί καμία δραστηριότητα αποστράγγισης σε αυτές τις παρτίδες. Για να κάνετε κράτηση χώρου στάθμευσης και για πληροφορίες σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές για την απομάκρυνση των θυρών, επισκεφτείτε τη διεύθυνση nationsfootballclassic.com/stadium-information.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Θα ανακοινωθεί

Ιστοσελίδα: www.NationsFootballClassic.com