Οι καλύτερες εκδρομές που το Χονγκ Κονγκ έχει να προσφέρει

Αν αυτή είναι η πρώτη επίσκεψή σας στο Χονγκ Κονγκ τότε μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε μια περιοδεία στο Χονγκ Κονγκ. Δεν είναι. Σε αντίθεση με το Λονδίνο ή το Τόκιο, όπου υπάρχουν πολλά μεγάλα παλιά κτίρια για να πάρει, το Χονγκ Κονγκ δεν έχει πολλά bonafide αξιοθέατα.

Αντ 'αυτού, το καλύτερο της πόλης είναι στον πολιτισμό της - και αυτό είναι η καθημερινή κουλτούρα στους ναούς, τα φεστιβάλ και τις αγορές τροφίμων, και όχι συναυλίες ή μουσεία τέχνης. Δοκιμάστε το One Day Tour του Χονγκ Κονγκ για μια γεύση της πόλης και μια εισαγωγή στο φανταστικό φαγητό που προσφέρεται.

Ευτυχώς, η γωνία του πολιτισμού είναι κάτι που οι tour operators έχουν βαμβάκι και πολλές από τις καλύτερες περιηγήσεις στο Χονγκ Κονγκ βασίζονται σε μια πτυχή της ταυτότητας της πόλης. Έτσι θα βρείτε περιηγήσεις που αποσκοπούν να σας παρουσιάσουν την πολύ παραδοσιακή απόκτηση του κινεζικού πολιτισμού από το Χονγκ Κονγκ, να ασκήσετε το tai chi στο πάρκο ή να συναντήσετε τους ανθρώπους των σκαφών στο Αμπερντίν. Φυσικά, υπάρχουν μερικές πιο παραδοσιακές περιηγήσεις. Τι λέτε για μια πτήση με ελικόπτερο γύρω από τον ορίζοντα της πόλης;

Περιηγήσεις πόλης

Οι περισσότεροι επισκέπτες για πρώτη φορά είναι εδώ για να δουν την πόλη του ουρανοξύστη. Αυτή η περιήγηση στην πόλη θα σας φέρει στη ζούγκλα από σκυρόδεμα και θα σας δείξει τα καλύτερα από τα αστραφτερά κεντρικά διαμερίσματα του Χονγκ Κονγκ.

Εκδρομές Πολιτισμού και Κληρονομιάς

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το Χονγκ Κονγκ δεν είναι η πολιτιστική ερημιά που ο δημοφιλής τύπος κάνει μερικές φορές. Περπατήστε στην παρακάτω περιήγηση για να δείτε τους ναούς και τις παραδόσεις της πόλης.

Νυχτερινές Περιηγήσεις

Το Χονγκ Κονγκ είναι αναμφισβήτητα πιο εντυπωσιακό από ό, τι από την ημέρα όταν φωτίζεται κάτω από τη λάμψη νέον των διαφημιστικών φάρων και τα φώτα αργά τη νύχτα των ουρανοξυστών.