Μάθετε περισσότερα σχετικά με το κέντρο του κέντρου πόλεων του κέντρου του Huntsville

Αυτός ο προορισμός Huntsville έχει όλα: εστιατόρια, διασκέδαση, ψώνια

Το Bridge Street Town Centre είναι ένα εμπορικό κέντρο 550.000 τετραγωνικών ποδιών, αλλά είναι πολύ περισσότερα από τα καταστήματα. Αυτός ο προορισμός στη Βόρεια Αλαμπάμα διαθέτει μια λίμνη πέντε στρεμμάτων, μονοπάτι πεζοπορίας, καρουζέλ, βόλτα με τρένο, κινηματογράφος, ζωντανή μουσική, εστιατόρια, ξενοδοχείο Westin και χώρους γραφείων. Η γειτνίαση με εστιατόρια και ένα ξενοδοχείο κάνει το Bridge Street μια ιδανική βάση για τους ανθρώπους που επισκέπτονται το Huntsville της Αλαμπάμα.

Ψώνια στη Γέφυρα

Για τα καταστήματα, το Bridge Street διαθέτει περισσότερα από 70 πολυτελή καταστήματα.

Θα βρείτε κοινές αλυσίδες ένδυσης εδώ, όπως η Ann Taylor Loft, η Anthropologie, η Banana Republic, η Bebe, η Coldwater Creek, η Francesca's, η Gap, η Gymboree, η Νέα Υόρκη & η Εταιρεία, το Old Navy, η White House Black Market και το Chico's.

Μπορείτε επίσης να βρείτε την Apple, Barnes & Noble, Walking Company, Victoria's Secret, Ulta, Αθλητική Αρχή, Swarovski, Σταθμός Sunglass, DSW, Ορυκτά, Μπάνιο & Σώμα, Reeds Jewellers και Clarks shoes.

Μοναδικά καταστήματα στη οδό Bridge

Εκτός από τα τυπικά καταστήματα εμπορικών καταστημάτων, μπορείτε να βρείτε μερικά μοναδικά καταστήματα και επιχειρήσεις στη διεύθυνση Bridge Street. Εδώ είναι μερικά σημεία:

Strasburg Παιδιά: Ειδική υφασμάτινα παπούτσια για παιδιά που σχεδιάζει, κατασκευάζει και λιανέψει κειμήλια ιδιαίτερη περίσταση και εποχιακά χρόνια ένδυσης.

Το Barber Shop Stymie: Είτε χρειάζεστε ένα πλήρες κούρεμα, ένα εντελώς νέο κομμωτήριο ή μια γρήγορη σειρά, θα το βρείτε εδώ.

Vintage Wine & Cigars: Ο έμπειρος επιχειρηματίας Nick Chain είχε ένα όραμα: να προσφέρει στους πελάτες του μια μοναδική ποικιλία από εκλεκτά κρασιά και εκλεκτά πούρα, τα οποία συμπεριλαμβάνονται σε μια μοναδική εμπειρία αγορών.

Richard Cable Interiors: Το τοπικό εσωτερικό διακοσμητή Richard Cable Interiors παρέχει προσαρμοσμένες υπηρεσίες εσωτερικού σχεδιασμού για οικιακούς και εμπορικούς πελάτες σε ένα ευρύ φάσμα στυλ και ευαισθησιών.

S & K Ανδρικά Ενδύματα: Η S & K Famous Brands, Inc. είναι λιανοπωλητής ανδρικών ενδυμάτων αξίας. Η S & K προσφέρει μια πλήρη σειρά ανδρικών ενδυμάτων, οι οποίες σε γενικές τιμές κοστίζουν 20 έως 40 τοις εκατό χαμηλότερα από το πολυκατάστημα και την κανονική τιμή των καταστημάτων ειδικότητας.

Brighton Collectibles : Το μάρκα Brighton ξεκίνησε το 1991 με μια ενιαία συλλογή από ζώνες. Αλλά με τα χρόνια, το Μπράιτον έχει γίνει μια εταιρεία αξεσουάρ με κάτι για όλους. Οι τσάντες προστέθηκαν στη γραμμή το 1993, ακολουθούμενες από μικρά δερμάτινα είδη, ρολόγια, υποδήματα, αρώματα, κοσμήματα, οικιακά αξεσουάρ και γυαλιά. Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ζώνες ανδρών, πορτοφόλια, ρολόγια και άλλα δερμάτινα αξεσουάρ. Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του ιδιοκτήτη και του προέδρου Jerry Kohl να κάνει επιχειρήσεις μόνο με καταστήματα που προσφέρουν εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, τα προϊόντα της Brighton δεν πωλούνται σε πολυκαταστήματα ή στο Διαδίκτυο.

Κροκόδειλος Σοκολάτας : Το Κροκόδειλο Σοκολάτας παράγει φρέσκα προϊόντα ζαχαροπλαστικής κατασκευασμένα από εκλεκτές σοκολάτες, σπιτική καραμέλα, φρέσκα φρέσκα ζουμερά φρούτα και καλυμμένα από νόστιμα τραγανά καρύδια. Το κροκόδειλο σοκολάτας ειδικεύεται στην πώληση των καλύτερων σοκολάτας και καραμελών που καλύπτουν τα μεγαλύτερα χυμώδη φρούτα και τυλιγμένα στα πιο γευστικά καρυδιού.

Crabtree & Evelyn: Ιδρύθηκε το 1973 στο Cambridge της Μασαχουσέτης και εξελίχθηκε από μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση σε μια διεθνή εταιρεία, σεβαστή για τις φυσικά εμπνευσμένες θεραπείες και οικιακές ανέσεις.

Frock Candy: Το Frock Candy φέρνει τις πιο καυτές τάσεις στη μόδα, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων, των αξεσουάρ, των παπουτσιών και των κοσμημάτων.

Grogan Jewelers: Η κληρονομιά ξεκίνησε το 1915 όταν ίδρυσε τον Elisha A. Grogan Κοσμήματα Grogan. Το 1985, ο Jay Klos έφερε τις γνώσεις του και το εκτεταμένο υπόβαθρο κοσμήματος στην επιχείρηση. Η Patty Klos προσχώρησε στην ομάδα εμπειρογνωμόνων το 1986. Υπό την καθοδήγησή τους, η Grogan Jewelers έχει θέσει το προηγούμενο για να είναι ο ηγέτης στην επιχείρηση διαμαντιών και κοσμημάτων στη Βόρεια Αλαμπάμα. Έχει ψηφίσει τους καλύτερους κοσμηματοπώλες στη Βόρεια Αλαμπάμα από την Times Daily, έχει μία θέση στη Φλωρεντία και στο Huntsville.

Μορφές: Το Moods Boutique απευθύνεται σε γυναίκες που εκτιμούν κομψό, άνετο και κλασικό ρουχισμό. Βλέπετε και αισθανθείτε τη διαφορά ότι τα πλούσια, πολυτελή υφάσματα και τα ειδικά σχεδιασμένα σχέδια, τόσο για το πώς τα ρούχα σας ταιριάζουν όσο και για το πώς σας κάνουν να αισθανθείτε.

Mountain High Outfitters: Mountain High Outfitters είναι μια ομάδα ειδικών υπαίθριων ενθουσιωδών με τρία ειδικά καταστήματα υπαίθριων καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Αλαμπάμα και μια online επιχείρηση.

Οι μάρκες περιλαμβάνουν το North Face, την Παταγονία, το Arc'Teryx και το Icebreaker. Το κατάστημα παρέχει στους πελάτες διασκεδαστικές, υπεύθυνες και ασφαλείς εξωτερικές εμπειρίες.

Παπάγια Ένδυση: Το Papaya είναι ένα μοντέρνο, πολυτελές εμπορικό περιβάλλον για τις νέες γυναίκες, με ρούχα και αξεσουάρ. Τα καταστήματα Papaya είναι εφοδιασμένα με τις πιο πρόσφατες μόδες κατευθείαν από τον κατασκευαστή. Δεδομένου ότι είναι ένα κατάστημα κατασκευαστών, το Papaya μπορεί να μεταφέρει τις αποταμιεύσεις απευθείας στον πελάτη.

Εστιατόρια στην οδό Bridge

Μετά από όλα αυτά τα ψώνια, θα πρέπει να γεμίσετε. Εδώ είναι μερικά από τα εστιατόρια που μπορείτε να επιλέξετε από το Bridge Street:

Cajun Grill Express: Πιάτα στο Cajun Grill Express Σας υπενθυμίζουμε το κινεζικό takeout που είναι εύκολο στο πορτοφόλι.

Cantina Laredo : Το Cantina Laredo σερβίρει αυθεντικά μεξικάνικα πιάτα σε μια εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα. Προσφέρει ημερήσιες σπεσιαλιτέ ψαριών, κοτόπουλο στη σχάρα και μπριζόλες που συνοδεύονται από σάλτσες υπογραφής.

Το Steak & Seafood του Connor: Το Connors Steak & Seafood προσφέρει casual dining. Ειδικεύεται σε φρέσκα θαλασσινά και πριμοδότες, καθώς και γαστρονομικές σαλάτες, ζυμαρικά και άλλα.

Dolce: Ο όμιλος Dolce είναι ένα εστιατόριο και μια ομάδα νυχτερινής διασκέδασης με έδρα το Λος Άντζελες που κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες φιλοξενίας στη χώρα. Το Dolce είναι ένα μοντέρνο ιταλικό εστιατόριο και σαλόνι που αγκαλιάζει τη γεύση του παλιού κόσμου της Ιταλίας, ενώ τροφοδοτεί ένα ισχίο και εκλεπτυσμένο πελατολόγιο. Το Dolce σερβίρει ιταλικά τάπας καθώς και παραδοσιακά πιάτα με σύγχρονη περιστροφή. Το Dolce φέρνει το ιταλικό δείπνο σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, που περιλαμβάνει κλασική και σύγχρονη κουζίνα, εκλεκτά κρασιά και ζεστή ατμόσφαιρα.

PF Chang's: Το εστιατόριο PF Chang's είναι ένα εστιατόριο που έχει αγκαλιάσει φίλοι σε όλη τη χώρα. Η εμπειρία του PF Chang είναι ένας μοναδικός συνδυασμός κινεζικής κουζίνας, προσεγμένης εξυπηρέτησης, κρασιού και δελεαστικών επιδόρπια που σερβίρονται σε ένα κομψό, υψηλής ενέργειας μπιστρό.

Η πιτσαρία του Tommy : Η πίτσα του Tommy φέρνει μια φέτα της Νέας Υόρκης στο Χάντσβιλ. Η Tommy's Pizza προσφέρει πίτσα τύπου New York Style από τη φέτα και από ολόκληρη την πίτσα των 21 ιντσών. Οι προσφορές του Tommy απολαμβάνουν το φαγητό δίπλα στη λίμνη σε μια άνετη, διασκεδαστική πιτσαρία. Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν τους σεφ να ρίξουν τη ζύμη, να "τροφοδοτήσουν τα ψάρια" στη λίμνη, να παίξουν με τις φυσαλίδες και να ασχοληθούν με την κατάρτιση κιμωλίας και άλλες δραστηριότητες διασκέδασης.

Red Robin Gourmet Burgers: Το Red Robin ιδρύθηκε σε τέσσερις βασικές αξίες: τιμή, ακεραιότητα, συνεχώς αναζητώντας γνώση και διασκέδαση. Αυτές οι βασικές αξίες αποτελούν το θεμέλιο για κάθε απόφαση του Red Robin να δημιουργήσει τους mouthwatering γκουρμέ μπιφτέκια για να προσλάβει ενεργητικά μέλη της ομάδας και ακόμη και να αποφασίσει για νέες θέσεις εστιατορίων.

Sage Grille στο Westin: Το Sage Grill, που βρίσκεται στο Westin Hotel, σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ή μπορείτε να δειπνήσετε στην άνεση του δωματίου σας με την 24ωρη υπηρεσία δωματίου. Μετά από μια κουραστική μέρα, συναντήστε με φίλους ή συναδέλφους για ένα κοκτέιλ στο σαλόνι του λόμπι.

Sakoa Japanese Grill: Η ιαπωνική κουζίνα στο Bridge Street είναι η ιαπωνική γρίλια Sakoa απέναντι από την αποβάθρα του καρουσέλ και της γόνδολας.

Γραφεία στη Bridge Street

Τα Γραφεία στη Bridge Street προσφέρουν μια μοναδική ευκαιρία να δουλέψουν δίπλα σε όλα τα εστιατόρια και τα καταστήματα που βρίσκονται στο Bridge Street Town Center σε μια θέση στο δεύτερο μεγαλύτερο ερευνητικό και τεχνολογικό πάρκο του έθνους. Το Cummings Research Park φιλοξενεί 20 εταιρείες Fortune 500 και το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα στο Huntsville.

Ιστορικά, οι μισθωτές του πάρκου είναι εταιρείες που βασίζονται στην τεχνολογία που ασχολούνται με την έρευνα και την ανάπτυξη. Τα Γραφεία στη Bridge Street, ωστόσο, θα δώσουν στους πιο παραδοσιακούς ενοικιαστές γραφείων την ευκαιρία να καλέσουν στο σπίτι του Cummings Research Park και να παράσχουν στους καταστηματάρχες τις απαραίτητες υπηρεσίες, όπως οι δικηγόροι, οι λογιστές και άλλες μικρές επιχειρήσεις που βασίζονται στις υπηρεσίες. Επιπλέον, οι μικρότερες εταιρείες τεχνολογίας που αναζητούν διεύθυνση του Ερευνητικού Πάρκου μπορούν να βρουν ένα σπίτι στα γραφεία της Bridge Street καθώς αναπτύσσουν την επιχείρησή τους στην επιτυχία του αύριο.

Διασκέδαση στην οδό Bridge

Scene Restaurant & Lounge: Το Scene Lounge μέσα στο Monaco Pictures στο Bridge Street είναι μια κορυφαία επιλογή όχι μόνο για μια νύχτα "δείπνο και μια ταινία", αλλά και μια εξαιρετική στάση για μεσημεριανό γεύμα ή ένα κομψό επιδόρπιο. Αυτό το πλήρες εστιατόριο προσφέρει επίσης ποτά υπογραφής και λίστα κρασιού παγκόσμιας κλάσης.

Ο Σταθμός # 2: μπύρα, μπιλιάρδο, μπόουλινγκ και γεμιστά ζώα. Είναι όλα στη βρύση στο Σταθμό Νο. 2.

Διαμονή στην οδό Bridge

Westin Huntsville: Το Westin Huntsville φέρνει τη σύγχρονη πολυτέλεια στο Huntsville, παρέχοντας άνεση και εξαιρετική εξυπηρέτηση σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από μια κομψή, ηρεμία και υποτονική αίσθηση στυλ. Οι επισκέπτες του The Westin Huntsville θα απολαύσουν ανέσεις όπως δωμάτια εξοπλισμένα με μεγάλο χώρο εργασίας και ανοιχτή συνομιλία δύο γραμμών, ασύρματη πρόσβαση στο Internet υψηλής ταχύτητας, πλήρως εξοπλισμένο κέντρο αναψυχής και ταινίες στο δωμάτιο. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνα, εστιατόριο με λόμπι μπαρ, Westin Workout Health Club, Westin Heavenly κρεβάτια και λουτρά και χώρο λειτουργίας που φιλοξενεί μέχρι και 660 άτομα. Αυτό το ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων διαθέτει 210 δωμάτια.

Westin Residences: Το Bridge Street Town Center προσφέρει στους ανθρώπους τη μοναδική εμπειρία της ζωής και της εργασίας σε ένα μέρος. Το Westin Huntsville Residences βρίσκεται στην κορυφή του The Westin Huntsville, φέρνοντας σχεδίαση, ανέσεις, ποιότητα και εξυπηρέτηση στο Huntsville σε ένα κομψό και εκλεπτυσμένο περιβάλλον. Οι κάτοικοι έχουν πρόσβαση σε υπηρεσία δωματίου, καθαριότητα, πλήρως εξοπλισμένο επιχειρηματικό κέντρο και στο Westin Workout Health Club μαζί με την αποκλειστική χρήση του Residence Club και 24ωρη υπηρεσία θυρωρού.