Ένα ταξίδι ημέρας στο όρος Τσάρλεστον, Νεβάδα

Μόλις 35 μίλια δυτικά του Λας Βέγκας και γεμάτο περιπέτεια

Με μια μέση θερμοκρασία 20 έως 30 βαθμούς πιο δροσερή από αυτή της έρημο της Νεβάδα και μια μικρή απόσταση 35 μιλίων από το Λας Βέγκας, το Mount Charleston είναι το τέλειο ημερήσιο ταξίδι για λάτρεις της φύσης που επισκέπτονται την Sin City. Ανεβαίνοντας από το έρημο τοπίο κοντά στα σύνορα της Καλιφόρνιας, το Mount Charleston είναι ένα από τα υψηλότερα υψόμετρα στη Νεβάδα και προσφέρει στους επισκέπτες πολλές ευκαιρίες για πεζοπορία, σκι, πικνίκ και ιππασία.

Είτε προγραμματίζετε να μείνετε μόνο μια μέρα ή θέλετε να περάσετε το κάμπινγκ το Σαββατοκύριακο ή να απολαύσετε τα ωραία καταλύματα του θέρετρου Mount Charleston, είναι κάτω για ένα ταξίδι πεζοπορίας ή φανταχτερό παράλληλα μια παράλληλη περιπέτεια με αλεξίπτωτο πλαγιάς, υπάρχουν πολλά στο κατάστημα για τους επισκέπτες στο Spring Mountains National Περιοχή αναψυχής του Εθνικού Δρυμού Humboldt-Toiyabe.

Εάν βρεθείτε με μια ελεύθερη μέρα ή Σαββατοκύριακο στο Λας Βέγκας , το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε το βουνό με χιόνι στα βορειοδυτικά - ορατό σχεδόν μισό χρόνο από τη λωρίδα Vegas - και έχετε βρει την τέλεια απόδραση από το χάος της πόλης.

Να φτάσετε στο όρος Τσάρλεστον

Δεν έχει σημασία από ποιον τρόπο προέρχεστε, θα χρειαστείτε ένα αυτοκίνητο για να φτάσετε στη βάση του Mount Charleston και μια γρήγορη πεζοπορία για να φτάσετε στην κορυφή του Charleston.

Εάν ταξιδεύετε στο Mount Charleston από το Λας Βέγκας, κατευθυνθείτε βόρεια προς το US-95, και αν ταξιδεύετε νότια προς το Λας Βέγκας, πάρτε το US-95 South μέχρι να έρθετε στην διασταύρωση NV-157, όπου θα πάρετε το να βγείτε και να ταξιδέψετε περίπου 18 έως 20 μίλια πάνω στο βουνό (στα δυτικά) πριν φτάσετε πρώτα στο θέρετρο στο όρος Charleston από τα εξοχικά σπίτια των χωριών "Rainbow" και "Old Town".

Μόλις φτάσετε σε μια κάμψη στον αυτοκινητόδρομο, όπου η Echo Road οδηγεί κατευθείαν, θα θέλετε να πάρετε Echo δρόμο για να φτάσετε στο βόρειο βρόχο / Canyon Trailhead ή να περάσετε κατά μήκος NV-157 για να φτάσετε στο South Loop trailhead για πεζοπορία το ίδιο το βουνό.

Καταλύματα και κατασκήνωση στο όρος Τσάρλεστον

Εκτός από τα καταλύματα όλο το χρόνο και τις εκδρομές, το camping με πλήρεις υπηρεσίες είναι επίσης διαθέσιμο από το Μάιο μέχρι το Σεπτέμβριο, οπότε αν ταξιδεύετε απλά στο βουνό για μια μέρα ή ελπίζετε να περάσετε ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο κάνοντας υπαίθριες δραστηριότητες, θα να είστε βέβαιος να βρείτε άνετο κατάλυμα σε αυτή την ήσυχη πόλη.

Εάν κάνετε backpacking το μονοπάτι, υπάρχει άφθονος χώρος για να το κάμψετε παράλληλα-βεβαιωθείτε ότι έχετε τραβήξει ένα επίσημο φυλλάδιο στο trailhead για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες και τους κανονισμούς κάμπινγκ. Η Δασική Υπηρεσία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάθονται μακριά από ρυάκια για να προστατεύσουν την τοπική άγρια ​​φύση και τουλάχιστον 200 μέτρα μακριά από τα μονοπάτια. Υπάρχουν επίσης αρκετοί χώροι κατασκήνωσης Forest Service κατά μήκος του NV-157, όπως οι Kyle Canyon, Hilltop και Fletcher View, οι οποίοι πολλές φορές γεμίζουν τα καλοκαιρινά σαββατοκύριακα, επομένως ίσως να μην βρείτε χώρο εάν φτάσετε πολύ αργά την ημέρα.

Επιπλέον, επειδή είναι μόνο περίπου μια ώρα το μέγιστο από τη λωρίδα του Λας Βέγκας, θα μπορούσατε πάντα να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο κοντά στο Λας Βέγκας και να κάνετε ένα ημερήσιο ταξίδι της πεζοπορίας Mount Charleston. Διαφορετικά, μπορείτε να μείνετε σε ένα από τα δύο θέρετρα ξενοδοχείων κοντά στα trailheads: Mount Charleston Lodge ή Mount Charleston Hotel.

Αξιοθέατα, δραστηριότητες και πρόσθετες πληροφορίες

Παρόλο που δεν υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που απαριθμούνται μέσω της δασικής υπηρεσίας στο Mount Charleston ή στο Charleston Peak, υπάρχουν πολλές υπέροχες επιλογές διακοπών μέσα από τα δύο ξενοδοχειακά θέρετρα που βρίσκονται κοντά, όπως σκι, ιππασία και ακόμη και παράλληλα ένα πακέτο παράλληλων ιστιοφόρων. Ακόμα και αν δεν επισκεφθείτε ένα από τα θέρετρα, η πεζοπορία, το πικνίκ και το κάμπινγκ είναι όλα ελεύθερα στους επισκέπτες της Εθνικής Περιοχής Αναψυχής του Spring Mountains.

Εκτός αν βρίσκεστε σε κορυφαία φυσική κατάσταση, προετοιμαστείτε για την πιθανότητα να μην φθάσετε στη σύνοδο καθώς αυτή η αύξηση είναι δύσκολη για τον μέσο τουριστικό τουρίστα. Πάρτε πολλά διαλείμματα κατά μήκος του ταξιδιού σας και να είστε βέβαιος να απολαύσετε τον εαυτό σας όπως είστε περιτριγυρισμένοι από μερικά από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία Nevada έχει να προσφέρει.

Θα πρέπει να φέρετε ένα καπέλο για να προστατεύσετε τον εαυτό σας από τον μη φιλτραρισμένο ήλιο, έναν ανεμόμετρο για να πολεμήσετε τους ανέμους των 20 βαθμών πιο δροσερό από τους Vegas στην κορυφή του βουνού και έναν φακό για να σας καθοδηγήσει στο μονοπάτι αν συμβεί να κολλήσετε βουνό μετά το σκοτάδι.

Εκτός από μια βιβλιοθήκη και τα ξενοδοχεία κοντά στα μονοπάτια, δεν υπάρχουν σημαντικές υπηρεσίες κοντά στο όρος Τσάρλεστον ή τα μονοπάτια του. Οι επισκέπτες θα πρέπει να αποθεματοποιηθούν στο Λας Βέγκας για σνακ, προμήθειες και ακόμη και φυσικό αέριο πριν ταξιδέψουν στο βουνό.

Επιπλέον, το πάρκινγκ γεμίζει γρήγορα στο βουνό, ειδικά κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών Σαββατοκύριακων, αλλά είναι γενικά αποδεκτό να παρκάρετε στην πλευρά του δρόμου κοντά στο μονοπάτι.