Μπουχόν Λας Βέγκας

Απλά το καλύτερο στο Λας Βέγκας; Bouchon στο Βενετσιάνικο ξενοδοχείο

Ορισμένα εστιατόρια στο Λας Βέγκας ξεχωρίζουν ως εξαιρετικά, ο Μπουχόν στο Ενετικό είναι ένα από αυτά τα εστιατόρια. Η εξυπηρέτηση είναι πολύ προσεγμένη με ένα έμπειρο προσωπικό, το φαγητό στο Μπουχόν είναι πέρα ​​από το συγκρότημα, ενώ η ατμόσφαιρα είναι άνετα κομψή. Ο Thomas Keller γνωρίζει τη φόρμουλα της επιτυχίας και η ομάδα του έχει δημιουργήσει ένα στολίδι στο Bouchon στο βενετσιάνικο ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας .

Τοποθεσία: Το Ενετικό Resort Hotel Casino
3355 Las Vegas Blvd.

Νότος
Las Vegas, NV 89109

Τηλέφωνο: 702-414-6200

Μέρος από τα 100 πράγματα που πρέπει να κάνουμε στο Λας Βέγκας

Δείτε την ιστοσελίδα του βενετσιάνικου χώρου

Κουζίνα στο Μπουσόν Λας Βέγκας: Σύγχρονη Γαλλική

Κρατήσεις στο Bouchon Las Vegas: Δεν απαιτείται, συνιστάται

Εύρος τιμών Bouchon Las Vegas: $ 5 - $ 40 ανά εισιτήριο

Ώρες στο Bouchon Las Vegas:
Πρωινό: Δευτ. - Παρ. 7 π.μ. - 10:30 π.μ.
Μεσημέρι στο μπαρ Oyster: Καθημερινά από τις 15:00 έως τις 10:00
Δείπνο: 7 ημέρες την εβδομάδα από τις 17:00 έως τις 22:00
Brunch: Sat. & Sun. 8 π.μ. - 2 μ.μ.

Ενδυμασία: Καλή / Κομψή

Τι είναι όπως στο Bouchon Las Vegas;

Ο Μπουχόν είναι κάθε τόσο άνετος όπως και το υπόλοιπο Βενετσιάνικο ξενοδοχείο. Το πρωινό είναι πολύ πιο χαλαρό από το δείπνο, αλλά ως επί το πλείστον είναι απλά κομψό. Η τραπεζαρία είναι ευάερη και προσφέρει καθίσματα αίθρια που προσδίδουν αίσθηση διακοπών στο γεύμα σας.

Θα λατρέψετε το φυσικό φως που πλημμυρίζει το δωμάτιο και παρακινεί το δεύτερο φλιτζάνι καφέ και τα σκληρά ξύλα και τα λευκά τραπεζομάντιλα είναι απλά αλλά σημαντικά για τη ρύθμιση της διάθεσης.

Μέρος του πού να φάτε στο Λας Βέγκας 100 εστιατόρια που πρέπει να δοκιμάσετε στο Λας Βέγκας.

Πώς είναι το φαγητό στο Bouchon Las Vegas;

Αυτό είναι εξαιρετικό μαγείρεμα πήρε σε ένα επίπεδο που είναι απλά αδύνατο να ταιριάζει. Εάν είστε οπαδός της κατανάλωσης τότε είστε εξοικειωμένοι με τον σεφ Thomas Keller. Αν και αυτό δεν είναι το γαλλικό πλυντήριο, είναι πολύ κοντά, επειδή τα πρότυπα έχουν τεθεί στα ύψη τελειότητας του Keller.

Αν θέλετε καλό φαγητό στο Λας Βέγκας, θα το βρείτε στο Bouchon. Αν θέλετε εκπληκτικό πρωινό, θα συμβεί στο Bouchon. Αν ψάχνετε να ξοδέψετε λιγότερα, αυτό δεν θα συμβεί στο Bouchon. Ο κατάλογος κρασιών θα σας δελεάσει και οι εισόδους θα σας δελεάσουν να επιστρέψετε μια δεύτερη και τρίτη φορά.

Το πρωινό είναι ένα επικό ταξίδι στο πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, αλλά θα εκπλαγείτε από το πόσο απλό καλό μπορεί να είναι. Οι τρεις ομελέτες αυγών είναι ακριβώς αυτό, μια ομελέτα αλλά σας προκαλώ να βρείτε ένα καλύτερο στο Λας Βέγκας. Το French Toast είναι θεϊκό και το hashage hash είναι ένα γεύμα που μπορεί να έχει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Το δείπνο είναι πολύ γαλλικό, αλλά με ένα νεύμα στο στυλ του Chef. Το Bearnaise είναι πλούσιο στο μάτι των πλευρών και η σόλα με καφέ βούτυρο είναι κλασική και θεαματική. Αυτό είναι σίγουρα ένα γεύμα που θα σας κρατήσει να μιλάτε για αυτό για μήνες μετά την εμπειρία.

Ακόμα ψάχνει για το σωστό μέρος για ένα γεύμα στο Λας Βέγκας; Μπορώ να βοηθήσω:
Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου
Βρείτε τα καλύτερα εστιατόρια στο Λας Βέγκας
77 μέρη για φθηνά τρόφιμα στο Λας Βέγκας
Πρωινό στο Λας Βέγκας
100 εστιατόρια στο Λας Βέγκας