Πώς να γράψετε ένα επιτυχημένο blog στο εξωτερικό

Blogging είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να θυμάστε την εμπειρία σας στο εξωτερικό!

Κρατώντας ένα blog ενώ σπουδάζετε στο εξωτερικό είναι μια μεγάλη ιδέα και έχει πολλά πλεονεκτήματα. Θα σας βοηθήσει να μάθετε μερικά ολοκαίνουργια σύνολα δεξιοτήτων, όπως η γραφή, το μάρκετινγκ, η διαχείριση της κοινότητας, τα κοινωνικά μέσα και η διόρθωση. Θα σας δώσει ένα μέρος για να επεξεργαστείτε τις εμπειρίες σας ενώ βρίσκεστε στο εξωτερικό και να καταλάβετε πώς σας αλλάζει και τι μαθαίνετε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να θυμάστε την εμπειρία σας στο εξωτερικό.

Και θα μπορούσε απλώς να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους να πάρουν τη βουτιά και να σπουδάσουν στο εξωτερικό.

Εάν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε το δικό σας blog στο εξωτερικό, έχω τόνους συμβουλών για να σας βοηθήσω να το κάνετε όσο το δυνατόν πιο επιτυχημένο.

Βρείτε τη θέση σας

Υπάρχουν χιλιάδες blogs στο εξωτερικό που σπουδάζουν στο Διαδίκτυο αυτές τις μέρες, οπότε εάν πρόκειται να έχετε οποιαδήποτε πιθανότητα να παρατηρήσετε, θα θελήσετε να βρείτε μια θέση. Αυτό θα μπορούσε να είναι κάτι τόσο απλό όσο το blogging για το Λονδίνο], αν σπουδάζετε εκεί, αλλά θα μπορούσατε επίσης να το περιορίσετε σε φαγητό στο Λονδίνο ή ό, τι πρέπει να ξέρετε για τη μετακίνηση στο Λονδίνο. Με τη διεύρυνση της θέσης, θα μπορούσατε να εστιάσετε στο πώς να εξερευνήσετε την Ευρώπη χρησιμοποιώντας το Λονδίνο ως βάση.

Δεν χρειάζεται να επικεντρωθείτε μόνο στην τοποθεσία, όμως. Θα μπορούσατε να επιδιώξετε να γράψετε ένα blog στο εξωτερικό που να καλύπτει τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να κάνετε το ίδιο αν καταπολεμάτε το άγχος ή την κατάθλιψη. θα μπορούσατε να γράψετε ένα χιουμοριστικό ιστολόγιο για το πώς να μην σπουδάσετε στο εξωτερικό, θα μπορούσατε να μοιραστείτε πώς να είστε ασφαλείς όταν σπουδάζετε στο εξωτερικό ή θα μπορούσατε να επιδιώξετε να είστε ο μεγαλύτερος πόρος για το τι πραγματικά θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό.

Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες.

Δημοσίευση τακτικά

Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να οικοδομήσουμε ένα ακροατήριο που συνεχίζει να επιστρέφει για περισσότερα, είναι να κρατάει τακτικά ταχυδρόμηση! Αν δημοσιεύσετε μια δημοσίευση ιστολογίου κάθε Τρίτη και Παρασκευή, οι άνθρωποι θα γνωρίζουν πότε θα επισκέπτονται τον ιστότοπό σας για να καλύψουν τις τελευταίες σας περιπέτειες. Εάν επρόκειτο να δημοσιεύσετε κάθε μέρα για μια εβδομάδα και μετά να μην δημοσιεύσετε ξανά για ένα μήνα, θα καταλήξετε να συγχέετε τους αναγνώστες σας.

Να είσαι ειλικρινής

Θα θελήσετε το κοινό σας να εμπιστεύεται τη γνώμη σας, οπότε μην φοβάστε να δείξετε τις αρνητικές πλευρές σπουδών στο εξωτερικό. Γράψτε για το πόσο φοβισμένοι είστε ή πώς αγωνίζεστε να κάνετε φίλους ή πώς νοσταλγείτε και θα εκπλαγείτε να δείτε πόσα άτομα σχετίζονται με τα συναισθήματά σας. Η ειλικρίνεια σας κάνει πιο ανθρώπινους στους αναγνώστες σας, ειδικά αν έχουν βιώσει τα ίδια πράγματα που περνάτε.

Διαβάστε άλλα blogs στο εξωτερικό της μελέτης

Είναι έρευνα! Περάστε μια μέρα ψάχνοντας για μερικά από τα πιο δημοφιλή στο εξωτερικό blogs στο Internet και εγγραφείτε στις feed τους. Μάθετε ποιους τύπους δημοσιεύσεων γράφουν και αν αντέχουν με το κοινό τους ή όχι και, στη συνέχεια, καταλάβετε πώς μπορείτε να αναπαράγετε την επιτυχία τους. Δεν θέλετε να τα αντιγράψετε ακριβώς, αλλά αν δείτε ότι, για παράδειγμα, μια θέση λίστας συσκευασίας λειτουργεί καλά, θα μπορούσατε να γράψετε για αυτά με τα οποία αποφασίσατε να ταξιδέψετε επίσης.

Και άλλοι τύποι Blogs, πάρα πολύ

Είναι επίσης καλό να διαβάσετε έξω από το ιστολόγιό σας το θέμα για να δείτε τι κάνουν οι άλλοι μπλόγκερ και τι λειτουργεί για αυτούς. Μπορείτε να πάρετε κάποιες ιδέες για τις θέσεις που δεν είχατε εξετάσει πριν, να μάθετε για ένα ζεστό νέο κοινωνικό δίκτυο ή ακόμα και να ανακαλύψετε μια ιδέα λήψης χρημάτων μέσω αυτών.

Η ευρεία ανάγνωση σε ολόκληρο το φάσμα των blogs θα σας βοηθήσει επίσης να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στη γραφή και να σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε νέες τεχνικές και στυλ γραφής στον ιστότοπό σας.

Συνέντευξη Άλλοι Μελέτες Ακραίες

Αυτός είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας και να εισαγάγετε το ιστολόγιό σας σε ένα ολοκαίνουργιο κοινό! Κάθε εβδομάδα ή μήνας, βρείτε ένα άλλο άτομο που σπουδάζει στο εξωτερικό και συνέντευξη για την περιοχή σας. Ζητήστε τους 10-20 ερωτήσεις σχετικά με το πού σπουδάζουν, πώς πηγαίνουν, ποιος ήταν ο μεγαλύτερος αγώνας τους, τι είναι κάτι που λείπουν περισσότερο από το σπίτι, κλπ.

Σίγουρα αξίζει να αναζητήσετε άλλους bloggers μελέτης στο εξωτερικό για τη σειρά συνεντεύξεων σας. Μόλις η συνέντευξη είναι ζωντανή, πιθανότατα θα το μοιραστούν και θα την προωθήσουν στο κοινό τους, δίνοντας στον ιστότοπό σας μια πολύ ευρύτερη προσέγγιση.

Εγγραφείτε στα Social Media

Εντάξει, πιθανότατα είστε ήδη σε όλους τους μεγάλους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, αλλά συνιστώ επίσης να δημιουργήσετε προφίλ ειδικά για το ιστολόγιό σας.

Είναι ένας τρόπος για τους αναγνώστες σας να συμβαδίζουν με αυτό που κάνετε, να βλέπετε τα πράγματα που συνήθως δεν γράφετε στο ιστολόγιό σας και ακόμη και να διευρύνετε το κοινό σας, καθώς οι άνθρωποι θα αρχίσουν να βρίσκουν, για παράδειγμα, το προφίλ σας Instagram και μετά κατευθυνθείτε στον ιστότοπό σας για να μάθετε περισσότερα.

Δημιουργία Kickass Σχετικά με τη σελίδα

Το πρώτο πράγμα που οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν όταν φτάσουν στο blog σας είναι να ψάξουν για τη σελίδα σας. Οι άνθρωποι θέλουν να μάθουν ποιοι είστε, γιατί σπουδάζετε στο εξωτερικό, ποια είναι η ιστορία σας και, πάνω απ 'όλα, γιατί πρέπει να νοιάζονται για εσάς. Κάντε τη σελίδα σας σχετικά με τη μία σελίδα στον ιστότοπό σας, την οποία προσπαθείτε να κάνετε και ενημερώνετε τακτικά.

Γράψτε αναρτήσεις για άλλα Bloggers

Ένας φανταστικός τρόπος για να αποκτήσετε έκθεση είναι μέσω της επίσκεψης επισκέπτη σε άλλους δικτυακούς τόπους. Αν γράψετε μια ανάρτηση που συνδέεται με το ακροατήριο αυτού του ιστολογίου, πιθανότατα θα έρθουν στον ιστότοπό σας για να εγγραφούν. Έχει επίσης μεγάλη πλεονεκτήματα SEO, έτσι ώστε το ιστολόγιό σας θα ξεκινήσει την κατάταξη υψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης.

Κάνετε τα μηνύματά σας χρήσιμα

Αφού έχετε γράψει κάθε δημοσίευση στο blog, γυρίστε πίσω και σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να το βοηθήσετε περισσότερο για τους αναγνώστες σας. Εάν έχετε γράψει για ένα ταξίδι στη Γαλλία , σκεφτείτε να προσθέσετε συνδέσμους στο ξενοδοχείο στο οποίο μείνατε και τα εστιατόρια που έχετε φάει. Αν γράφετε μια δημοσίευση λίστας συσκευασιών, συμπεριλάβετε συνδέσεις με τις συγκεκριμένες μάρκες που έχετε αγοράσει για το ταξίδι σας. Εάν έχετε γράψει για την αίσθηση της μοναξιάς, τερματίστε την ανάρτησή σας με συμβουλές για το τι μπορείτε να κάνετε για να κατακτήσετε αυτά τα συναισθήματα όταν τα δοκιμάσετε.

Συμπεριλάβετε μεγάλες φωτογραφίες

Αυτές τις μέρες, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πολύ οπτικοί και σαν να κοιτάζουν τις φωτογραφίες - είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Instagram απογειώθηκε τόσο γρήγορα! Λάβετε υπόψη αυτό κατά τη σύνταξη του ιστολογίου σας και βεβαιωθείτε ότι ανεβάζετε φωτογραφίες που ταιριάζουν στο πλήρες πλάτος της περιοχής κειμένου. Οι αναγνώστες σας θα σας ευχαριστήσουν γι 'αυτό!

Πείτε σε όλους όσους γνωρίζετε για το ιστολόγιό σας

Το Word of mouth είναι ένα υποτιμημένο διαφημιστικό εργαλείο, οπότε μόλις ξεκινήσετε τη δική σας, βεβαιωθείτε ότι ο καθένας που γνωρίζετε γνωρίζει όλα αυτά. Ζητήστε από τους φίλους και την οικογένειά σας να εγγραφούν για ειδοποιήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για νέες αναρτήσεις, να τους προσκαλέσετε να σας αρέσουν η σελίδα σας στο Facebook, να τις εγκαταλείψετε σε συζήτηση όταν συναντήσετε νέους ανθρώπους. Δεν θέλεις να είσαι τόσο πάνω-πάνω που ενοχλείς τους ανθρώπους, αλλά οι λεπτές υπενθυμίσεις είναι πάντα καλές!

Μην περιμένετε μέχρι να αφήσετε να ξεκινήσετε το Blogging

Ξεκινήστε νωρίς και γράψτε για τα στάδια προγραμματισμού του έτους σας στο εξωτερικό. Αυτό όχι μόνο θα σας βοηθήσει να οικοδομήσετε ένα ακροατήριο πριν από την άφιξή σας, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να ακονίσετε τις ικανότητές σας στο blogging πολύ πριν από την ημερομηνία αναχώρησής σας. Το blogging είναι δύσκολο και χρειάζονται αρκετούς μήνες για να μάθετε τα σχοινιά, οπότε σίγουρα αφιερώστε λίγο χρόνο για να καταλάβετε πώς όλα λειτουργούν ενώ βρίσκεστε ακόμα στο σπίτι σας.