Συμβουλές και συμβουλές για την αντιμετώπιση της ομοφυλοφιλίας

Πώς να ανακτήσετε γρήγορα από Homesickness

Είναι αναπόφευκτο ότι σε κάποια στιγμή στα ταξίδια σας θα βρείτε τον εαυτό σας να νιώσετε νοσταλγία. Συμβαίνει σε όλους όσους ταξιδεύουν σε κάποιο σημείο και μπορεί να είναι εξαιρετικά εξασθενητικό. Δεν υπάρχει τίποτα που μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε αυτό να συμβαίνει και θα το βρείτε να σας γλιστράει όταν το περιμένετε λιγότερο - ίσως ένα εστιατόριο να σας υπενθυμίζει το μαγείρεμα στο σπίτι της μαμάς σας, ή μια φωτογραφία των φίλων σας σε ένα πάρτι χωρίς να σας σκάει να ανεβάσετε τη ροή σας στο Facebook - ό, τι κι αν είναι, μπορεί να σας αφήσει να αισθάνεστε κατάθλιψη για μέρες.

Εδώ είναι οι μεγαλύτερες συμβουλές και συμβουλές μου για την κατάκτηση της νοημοσύνης και την επιστροφή στην ευτυχισμένη θέση σας στο δρόμο.

Πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας

Αν βρω τον εαυτό μου να λαχταρά να πετάω σπίτι μου, επιτρέψτε μου τον εαυτό μου να κυριαρχήσω με αυτοπεποίθηση για αρκετές ημέρες. Πολλή νοσταλγία για μένα, για μένα, έχει να κάνει με τον πολιτισμικό σοκ και δεν αισθάνεται άνετα σε μια άγνωστη κατάσταση. Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με αυτό με τη θεραπεία και την ανταμοιβή όσο μπορώ.

Θα κλείσω ένα ιδιωτικό δωμάτιο σε έναν ξενώνα , με κλιματισμό, γρήγορο Wi-Fi και ζεστό ντους. Θα αγοράσω τεράστιες μπάρες σοκολάτας, θα κατεβάσω μερικές από τις αγαπημένες μου τηλεοπτικές εκπομπές και θα περάσω τη μέρα στο κρεβάτι να λυπάμαι για τον εαυτό μου. Θα πάω για ένα μασάζ ή μια ημέρα σπα, θα κάνω μια κούρεμα, ή θα διαβάσω ένα βιβλίο σε ένα πάρκο. Θα επικοινωνήσω με τους φίλους και την οικογένειά μου στο σπίτι και θα τους ενημερώσω ότι τους λείπω.

Είναι όλα σχετικά με την προσέλκυση της κανονικότητας στη ζωή σας όταν ταξιδεύετε. Μόνο μερικές απλές επιδοτήσεις μπορούν να ανυψώσουν τη διάθεσή σας και να σας πάρουν πίσω στα πόδια σας ξανά.

Ακριβώς σιγουρευτείτε ότι δεν θα αφήσετε το τσιμπή να διαρκέσει για περισσότερο από τρεις μέρες, ή μπορεί να σας πείσει ότι το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε το ταξίδι σας σύντομο και να πετάξετε στο σπίτι - μιλώ από την εμπειρία όταν λέω ότι είναι πιθανό θα λυπηθείτε κάνοντας μια τέτοια απόφαση μακροπρόθεσμα.

Εγγραφείτε για μια περιοδεία

Οι περιηγήσεις σας απομακρύνονται από το να νιώσετε νοσταλγία, διδάσκοντάς σας μια νέα δεξιότητα, βοηθώντας σας να συναντήσετε νέους ανθρώπους, δίνοντάς σας μια νέα εμπειρία ή απλά να σας βοηθήσουμε να σκεφτείτε τη νοημοσύνη σας για μια μέρα.

Είμαι ένας τεράστιος ανεμιστήρας για την πραγματοποίηση περιηγήσεων ως σόλο ταξιδιώτης, και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα αν έχετε χάσει το σπίτι ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Εάν μένετε σε ξενώνα, θα διαπιστώσετε ότι το προσωπικό εκεί κάνει εκδρομές για τους επισκέπτες, και αν συμβαίνει αυτό, είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για ταξιδιώτες νοικοκυριού. Όχι μόνο δεν θα χρειαστεί να περάσετε ώρες ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή για σας, αλλά θα είναι ευκολότερο να κάνετε φίλους όταν ταξιδεύετε με ανθρώπους που μένουν στο ίδιο κατάλυμα με εσάς.

Για όλα τα άλλα, υπάρχει Viator. Μου αρέσει να περιηγώ σε Viator για εκδρομές και να ελέγξω τα σχόλια για να ελέγξω την ασφαλή, ευχάριστη και πιθανόν να είναι το επίκεντρο του ταξιδιού μου. Συνήθως είναι το πρώτο μου λιμάνι όταν κλείνω ταξίδι και είμαι πρόθυμος να περιηγηθώ για να κρατώ απασχολημένος ενώ βρίσκομαι εκεί.

Αγοράστε δώρα για τους αγαπημένους

Αν σας λείπουν οι φίλοι και η οικογένεια, γιατί να μην πηγαίνετε στην αγορά και να αγοράσετε κάποια δώρα για να τα στείλετε; Αν δεν έχετε πολύ χώρο στο σακίδιο σας τότε μπορείτε να στείλετε ένα ζευγάρι καρτ-ποστάλ για να τους ενημερώσετε ότι τους σκέφτεστε.

Θα αισθανθείτε επανασυνδεδεμένοι με τους ανθρώπους που αγαπάτε και γνωρίζετε σίγουρα ότι ακόμα σκέφτονται για εσάς. Μια ανιδιοτελής καλή πράξη θα σας βοηθήσει να σηκώσετε τη διάθεσή σας!

Δημιουργήστε μια ρουτίνα

Συνήθως συσχετίζουμε το σπίτι με τη ρουτίνα - τελικά, στο σπίτι κάνουμε συχνά το ίδιο πράγμα κάθε μέρα. Τρώμε την ίδια στιγμή, πηγαίνουμε στο κολέγιο κάθε μέρα και γυρίζουμε πίσω στο σπίτι για πάρτι ή για ύπνο. Όταν ταξιδεύετε, δεν έχετε καθόλου ρουτίνα για να κολλήσετε και το σώμα σας μπορεί να μείνει αίσθημα σύγχυσης όταν δεν ξέρει τι θα συμβεί κάθε μέρα.

Δοκιμάστε να δημιουργήσετε μια ρουτίνα για λίγες μέρες για να πάρετε κάποια ομαλότητα πίσω στη ζωή σας - πηγαίνετε στην ίδια καφετέριες και εστιατόρια για τα γεύματά σας, τρώνε την ίδια στιγμή, κρεμάστε με την ίδια ομάδα ανθρώπων στο ξενώνα.

Μιλήστε με τους νέους ανθρώπους

Στόχος είναι να αποκρύψετε το μυαλό σας από την ορμή σας , κάνοντας φίλους με νέους ανθρώπους, είτε στον ξενώνα σας είτε σε ένα καφέ ή σε ένα πάρκο. Αυτό θα σας κρατήσει αποστασιοποιημένο και να σκεφτείτε τη θλίψη σας. Εάν επιλέξετε να μιλήσετε με τους ανθρώπους του ξενώνα σας, είναι πιθανό οι νέοι φίλοι σας να έχουν παλέψει και να νιώσουν νοσταλγία σε κάποια στιγμή στα ταξίδια τους.

Θα είναι συμπαθητικοί, θα σας δώσουν έναν ώμο για να κλαίει και να είναι σε θέση να προσφέρει κάποιες χρήσιμες συμβουλές.

Κάνε υπομονή

Δεν θα ξεπεράσετε τη νοημοσύνη σας μέσα σε λίγες ώρες απλά λέγοντας στον εαυτό σας να τραβήξετε τον εαυτό σας μαζί - ίσως χρειαστεί μια εβδομάδα για να αρχίσετε να αισθάνεστε καλύτερα. Να είστε υπομονετικοί, αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε γιατί αισθάνεστε αυτόν τον τρόπο και ξέρετε ότι τελικά θα αισθανθείτε καλύτερα και έτοιμοι να αρχίσετε ξανά τη εξερεύνηση.

Σκέψου θετικά

Θυμηθείτε τον βαθμό στον οποίο έχετε έρθει στα ταξίδια σας και πώς καταφέρατε να ακολουθήσετε τα όνειρά σας για να συμβεί αυτό. Ίσως έχετε αποθηκεύσει εδώ και χρόνια για το ονειρεμένο ταξίδι σας ή τελικά σημείωσε αυτή τη μελέτη στο εξωτερικό που έχετε δει για λίγο. Θυμηθείτε πόσο έχετε πετύχει και πόσο επιτυχής έχετε φτάσει μέχρι τώρα. Σκεφτείτε θετικά και η διάθεσή σας σύντομα θα ακολουθήσει.

Βγές έξω

Εάν μένετε στο εσωτερικό και αισθάνεστε λυπημένος για τον εαυτό σας δεν βοηθά τη διάθεσή σας, τότε προσπαθήστε να είστε απασχολημένοι. Πηγαίνετε και δείτε τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα όπου κι αν βρίσκεστε, καφέ ή πηγαίνετε σε ένα μπαρ. Μην καθίσετε στο φορητό σας υπολογιστή ανησυχώντας για το τι κάνουν οι άνθρωποι πίσω στο σπίτι. Βγείτε έξω και κάντε ηλιοθεραπεία στην παραλία, κάντε ό, τι αισθάνεστε σαν να κάνατε. Προπόνηση ενώ ταξιδεύετε . Κρατήστε απασχολημένος και σύντομα θα διαπιστώσετε ότι η νοσταλγία θα είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε.