Ένας οδηγός για τη νυχτερινή ζωή της Gay στο Μάντισον, Ουισκόνσιν

Τα καλύτερα μπαρ και κλαμπ στο Μάντισον για τους επισκέπτες της GLBT

Η συντριπτική πλειοψηφία των μπαρ και ξαπλώστρων στη δυναμική πανεπιστημιακή και πολιτική πόλη του Μάντισον είναι φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους - αυτή η υπαίθρια, προοδευτική και μορφωμένη κοινότητα που διασχίζει τη λίμνη Mendota και τη λίμνη Monona είναι μια από τις καλύτερες μικρές πόλεις περίπου 245.000) στη χώρα για να ζήσουν ομοφυλόφιλοι και λεσβίες, με μια καταπληκτική εκδήλωση Gay Pride που διοργανώνεται κάθε Αύγουστο. Δεν είναι ένας κόμβος gay-bar όπως ο Milwaukee , αλλά είναι μόνο 75 λεπτά με το αυτοκίνητο εκεί, και το Σικάγο , με μία από τις μεγαλύτερες ομοφυλοφιλικές σκηνές του έθνους, βρίσκεται μόνο σε απόσταση 2 έως 2,5 ωρών.

Τούτου λεχθέντος, η σκηνή της γκέι νυχτερινής ζωής της πόλης έχει βελτιωθεί αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Gay Bar και Clubs στο Μάντισον

Οι ανιχνευτές κλαμπ του Madison GLBT θα βρουν μερικά διασκέδαση γκέι Madison hangouts, καθώς και μια σειρά από γκέι-φιλικά σαλόνια, καφετέριες και εστιατόρια μπαρ. Το σχέδιο Β (924 Williamson St.) βρίσκεται ήδη στην οδό Williamson Street, 15 λεπτά βορειοανατολικά από το Wisconsin Capitol. Με όλους τους λογαριασμούς, το κλασσικό χορευτικό μπαρ και το video bar συνέβαλαν αρκετά με τους ομοφυλόφιλους, τις λεσβίες και με περισσότερους από λίγους συμμάχους του GLBT στο Madison. Μια ποικιλία εκδηλώσεων κρατάει ενδιαφέρον τον τόπο, συμπεριλαμβανομένων των 18-και-πέρα από τις χορευτικές εκδηλώσεις της Πέμπτης, τις νυχτερινές κυρίες, το καραόκε τις Τετάρτες και πολλά άλλα θεματικά πάρτι.

Το Madison έχει δύο άλλα γκέι μπαρ στο κέντρο της πόλης, το άνετο σαλόνι της γειτονιάς, το Shamrock Bar (117 W. Main St.), το οποίο άνοιξε το 1985 και αντλεί ένα κυρίως αρσενικό (αν και είναι πολύ φιλικό προς τα παιδιά) μάτς όλων των ηλικιών, (Wuof's 114 King St.), ένα σπορ με θέμα το σπορ που καλλιεργεί περισσότερους από τους παίκτες από τις αθλητικές ομάδες GLBT καθώς και από αρκούδες, δερμάτινους μπαμπάδες και άλλα παρόμοια.

Και τα δύο αυτά σημεία απολαμβάνουν μια βολική τοποθεσία, μόλις ένα τετράγωνο από το Wisconsin Capitol και 10 λεπτά με τα πόδια από την πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου του Wisconsin.

Πριν από το άνοιγμα του Σχεδίου Β, η κορυφαία επιλογή νυχτερινής διασκέδασης της πόλης ήταν ο αρκετά μεγάλος αλλά εκτός δρόμου τρόπος Club 5, ο οποίος υπέστη σημαντική ανακαίνιση πριν από λίγα χρόνια και ξαναμελέσθηκε ως 5 Nightclub (5 Applegate Ct.).

Είναι ακόμα ένας από τους πιο σημαντικούς χώρους γκέι ψυχαγωγίας του Midwest. Πέντε περιλαμβάνει μια μεγάλη ντίσκο και σαλόνι, ένα αίθριο που είναι καλή διασκέδαση σε ζεστό καιρό. Το μειονέκτημα για το Club 5 είναι ότι σε αυτή την περιζήτητη, συμπαγή πόλη, θα πρέπει να οδηγήσετε ή να πάρετε ταξί για να φτάσετε σε αυτή την εγκατάσταση περίπου 4,5 μίλια νότια του κέντρου, ακριβώς έξω από τον αυτοκινητόδρομο των ΗΠΑ 14. Η τοποθεσία, κοντά σε εστιατόρια γρήγορων φαγητών και εμπορικά κέντρα, δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική ούτε, αλλά κάποτε στο εσωτερικό, θα ανακαλύψετε ένα ωραίο μείγμα ανθρώπων και ένα εξαιρετικά φιλόξενο προσωπικό.

GLBT-Friendly Hangouts

Όσο για τους ομοφυλόφιλους, ως επί το πλείστον hetero hangouts, το Madison έχει πολλά. Πίσω από το κέντρο της πόλης, δίπλα στο Shamrock, θα βρείτε το Corral Room (116 S. Hamilton St.), ένα ρετρό-υπέροχο σαλόνι, με έντονο κόκκινο φωτισμό, που είναι συνδεδεμένο με το Steakhouse Tornado. Είναι μια διασκεδαστική επιλογή για κοκτέιλ αργά το βράδυ ή για φαγητό και συχνά θα βλέπετε ομοφυλόφιλους εδώ, έχοντας εισέλθει από το Shamrock. Το Tornado είναι δίκαια γνωστό για το σάντουιτς με τρυφερά μπριζόλα, σερβίρεται au jus με κρεμμύδια και κρέμα χρένου.

Κάντε μια βόλτα στους λόφους του Capitol και περάστε μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Madison, το Harvest και το L'Etoile, τα οποία βρίσκονται στη γωνία των δρόμων N. Pinckney και E. Mifflin.

Όπως μπορείτε να περιμένετε από μια πόλη με μια ζωντανή συλλογική και καλλιτεχνική σκηνή, το Madison έχει πολλά φιλόξενα καφενεία. Μεταξύ των πιο gay-δημοφιλή, πτώση από το καφέ του Michelangelo (114 State St) κατά μήκος της πολυσύχναστης πολιτειακής λεωφόρου State Street. Είναι κοντά σε δεκάδες καταστήματα, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα. Μια άλλη εξαιρετική επιλογή, με μια ισχυρή παρακολούθηση μεταξύ των λεσβιών, είναι η αίθουσα του ίδιου του φεμινιστικού βιβλιοπωλείου και καφετέρια (315 W. Gorham St.), η οποία βρίσκεται στη γωνία του εμπορικού κέντρου Street State και φέρνει μια ωραία επιλογή βιβλίων και περιοδικών.