Ένας ομοφυλόφιλος οδηγός για το Μιλγουόκι, Ουισκόνσιν

Μια παλιά πόλη, σε μεγάλο βαθμό εργατική τάξη, η οποία έχει επισκιασθεί εδώ και πολύ καιρό ως τουριστικός προορισμός από το σχετικό γείτονά της προς το νότο, το Σικάγο, το up-and-coming Milwaukee έχει απολαύσει μια τεράστια αναζωπύρωση στη δεκαετία του 2000, με ανανεωμένες αστικές γειτονιές, νέα condos και μια εκρηκτική σκηνή λιανικής και τραπεζαρίας. Αυτή η φιλική, αρκετά προσιτή πόλη που αγκαλιάζει τις όχθες της λίμνης του Μίσιγκαν έχει ένα αρκετά μεγάλο γκέι πληθυσμό και έναν ζωντανό διάδρομο νυχτερινής διασκέδασης, ακριβώς νότια από το κέντρο της πόλης.

Φιλοξενούμενος του μεγαλύτερου φεστιβάλ Gay Pride του έθνους, είναι μια πόλη που οι ταξιδιώτες gay είναι συχνά ευχάριστα έκπληκτοι - έρχονται να δουν μόνοι σας.

Οι εποχές

Το Milwaukee έχει αρκετά ευχάριστο καιρό όλο το χρόνο, αν και οι χειμώνες μπορούν να δουν ξόρκια από έντονα κρύο καιρικές συνθήκες και τα καλοκαίρια φέρνουν μερικές φορές θλιβερές καταιγίδες. Πτώση και άνοιξη είναι όταν οι αποδόσεις ευνοούν μέτριες θερμοκρασίες και ευχάριστες ημέρες. Το Milwaukee, το οποίο φημίζεται για τα φεστιβάλ του, έχει πολλά γεγονότα από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο.

Οι μέσες τιμές υψηλού χαμηλού ρυθμού είναι 27F / 13F τον Ιανουάριο, 54F / 38F τον Απρίλιο, 82F / 66F τον Ιούλιο και 61F / 44F τον Οκτώβριο. Ο μέσος όρος των βροχοπτώσεων είναι 2 έως 4 ίντσες / μοτ. όλο το χρόνο, με μερικές φορές πολύ βαρύ χιόνι το χειμώνα.

Η τοποθεσία

Αναμφισβήτητα, το Milwaukee απολαμβάνει μια ακόμη πιο γραφική πέρκα πάνω από τη λίμνη Μίτσιγκαν από τον ξάδερφό της 90 μίλια νότια, το Σικάγο. Αυτή η ήπια λοφώδης πόλη βρίσκεται 85 μίλια κατά μήκος της λίμνης από το δυτικό Μίτσιγκαν, και μεγάλο μέρος της πόλης κάθεται ψηλά πάνω από τη λίμνη, προσφέροντας ιδιαίτερα δραματική θέα.

Το Milwaukee είναι η μεγαλύτερη πόλη του Ουισκόνσιν και βρίσκεται στη νοτιοανατολική γωνία του κράτους, που περιβάλλεται κυρίως από πλατύ προάστια και λιβάδια. Είναι συνδεδεμένο τόσο το Σικάγο (νότια) όσο και το Madison (δυτικά) μέσω του I-94.

Οδήγηση αποστάσεων

Οι οδικές μετακινήσεις προς το Μιλγουόκι από περίοπτα σημεία και σημεία ενδιαφέροντος είναι:

Ταξιδεύοντας στο Μιλγουόκι

Το Milwaukee εξυπηρετείται από ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη, όμορφα σχεδιασμένα αεροδρόμια της χώρας, το διεθνές αεροδρόμιο General Mitchell, το οποίο απέχει μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο νότια από το κέντρο της πόλης. Μια άλλη επιλογή είναι να πετάξετε σε ένα από τα δύο αεροδρόμια του Σικάγου, τα οποία είναι περίπου 90 λεπτά νότια (υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο είναι διαθέσιμη από αυτούς στο Milwaukee), O'Hare (κόμβος για Αμερικανική και United) και το αεροδρόμιο Midway αεροπορική εταιρεία, Νοτιοδυτική). Ωστόσο, αυτά είναι και τα δύο συγκριτικά λιγότερο ευχάριστα αεροδρόμια.

Το Milwaukee εξυπηρετείται επίσης εκτενώς από τα τρένα Amtrak και Greyhound, τα οποία συνδέονται με πολλές πόλεις της Μεσογείου.

Εκδηλώσεις και φεστιβάλ του Μιλγουόκι