Πού να πάει μπόουλινγκ στη Βοστώνη

Από τα Lanes και τα παιχνίδια μέχρι το Lucky Strike, η Boston αγαπά το μπόουλινγκ

Candlepin ή 10-pin; Bowl με τους ντόπιους στο Lanes and Games, ή με κοκτέιλ (και ο περιστασιακός αθλητής αστέρι) στο Jillian's; Αν δεν είστε από εδώ, ίσως να μην συνειδητοποιήσετε αρχικά ότι η μπόουλινγκ στη Βοστώνη περιλαμβάνει μια ποικιλία επιλογών.

Τι είναι candlepin; Χαίρομαι που ρωτήσατε! Ένα γρήγορο υπόβαθρο: Το μπόουλινγκ Candlepin είναι ο βορειοανατολικός ξάδερφος της δημοφιλούς έκδοσης 10 ακίδων που κυριαρχεί στα περισσότερα σοκάκια μπόουλινγκ των ΗΠΑ.

Βρίσκεται κυρίως στην περιοχή της Νέας Αγγλίας και της περιοχής Maritimes του Καναδά, το candlepin διαθέτει μια μικρότερη μπάλα (περίπου τεσσεράμισι ίντσες) και λεπτότερο καρφίτσες. Κάθε παίκτης παίρνει τρεις προσπάθειες να χτυπήσει τις καρφίτσες κάτω, και μεταξύ των ρίψεων, οι καρφίτσες δεν απομακρύνονται. Όπως το 10-pin, 300 βαθμοί είναι το μέγιστο σκορ για candlepin - αν και το τέλειο παιχνίδι candlepin δεν έχει ακόμη παιχτεί.

Μπορείτε να βρείτε τόσο candlepin και 10-pin επιλογές σε λωρίδες μέσα και γύρω από τη Βοστώνη - και τα μέρη κυμαίνονται από τα τοπικά hangouts κωμόπολης σε clubs που βλέπουν-και-να-δει κανείς (που τυχαίνει να έχουν μπόουλινγκ).

Πού να πάτε

Boston Bowl

Βρίσκεται στο Dorchester, το Boston Bowl είναι ένας θεσμός της πόλης, με ενεργό τοπικό πρωτάθλημα. Πρόσφατα ανακαινισμένο, τώρα διαθέτει νέες μηχανές βαθμολόγησης και τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης σε κάθε λωρίδα. Το Blogger Lynn της Candlepin Adventures το αποκαλεί "τον ορισμό της ευκολίας στο candlepin ... Είναι ανοιχτό 24 ώρες, έχει candlepin και 10 pin, arcade, φαγητό, ποτά και πισίνα." Λάβετε υπόψη ότι αυτός ο τόπος είναι δημοφιλής στις οικογένειες της περιοχής (ειδικά για πάρτι γενεθλίων).

Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε κράτηση λωρίδων online εκ των προτέρων, γι 'αυτό κάντε μια κράτηση στην ιστοσελίδα του Boston Bowl και στη συνέχεια δεν θα χρειαστεί να περιμένετε κατά την άφιξή σας.

Central Park Lanes

Το Central Park Lanes, ένα εξάρτημα στην Ανατολική Βοστόνη, αφορά μόνο την κεμπλεπίνη - και όλη τη νοσταλγία. Χαρτοπετσέτες με μολύβι και χαρτί, ένα jukebox με κλασσικές μελωδίες, και οι τιμές που δεν φρενάρουν κρατούν τους ντόπιους να επιστρέφουν.

Είναι "πολύ διασκεδαστικό, φτηνό μέρος για μια καλή στιγμή με φίλους", συνιστά ο χρήστης Yelp Bethany R. Δύο όροφοι μπόουλινγκ σημαίνουν επίσης ελάχιστες γραμμές. Έτσι, με τον επιπλέον χρόνο και τα μετρητά που θα εξοικονομήσετε, μπορείτε να κατευθυνθείτε στη συνέχεια σε μια άλλη κοντινή Eastie-επίσκεψη, Santarpio's, για αξέχαστη πίτσα. Δείπνο και μπόουλινγκ, όλα φθηνά; Αυτή είναι μια υπέροχη νύχτα.

Lucky Strike Lanes

Το Lucky Strike Lanes, στη σκιά του Fenway Park, διαθέτει αποκλειστικά μπόουλινγκ με 10 ακίδες και έχει περισσότερη αίσθηση σαλόνι, χάρη στο Jillian's, το one-stop ψυχαγωγικό συγκρότημα ενός ορόφου. Αλλαγή από τα παπούτσια του μπόουλινγκ στα παπούτσια που χορεύουν, αρπάξτε ένα κοκτέιλ (ή πολλά) και περάστε μερικές ώρες στο παιχνίδι. Προγραμματίζετε να περιμένετε λίγο για μια λωρίδα, ειδικά τα βράδια του Σαββατοκύριακου - Τα Jillian's και Lucky Strikes είναι δημοφιλή τόσο με τους ντόπιους όσο και με τους τουρίστες, και τις νύχτες όταν το Red Sox βρίσκεται στην πόλη, ο τόπος γίνεται γεμάτος. Σύμφωνα με την ατμόσφαιρα του νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, απαιτείται κατάλληλη ενδυμασία, οπότε κοιτάξτε αιχμηρά.

Kings Boston

Στην καρδιά του Back Bay, ο Kings Boston είναι ένας άλλος χώρος 10 πινών με ατμόσφαιρα υψηλού επιπέδου. Μετά τις 18:00, είναι 21+ αίθουσα. κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο καθένας κάτω των 21 ετών χρειάζεται συνοδό ενήλικα για να μπει μέσα. Η κατάλληλη ενδυμασία είναι απαραίτητη. Και ενώ το μπόουλινγκ είναι η κύρια κλήρωση, ο Kings διαθέτει επίσης ένα εστιατόριο, τρία μπαρ και ρετρό παιχνίδια όπως το Skeeball και το shuffleboard.

Περισσότεροι από 30 τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης μεταδίδουν τα τρέχοντα παιχνίδια, οπότε αν υπάρχει μια αναμονή για μια λωρίδα, υπάρχουν πολλές άλλες εκτροπές για να σας κρατήσει διασκεδαστικό.

Λωρίδες και Αγώνες

Lanes and Games στο Cambridge (κοντά στο σταθμό Alewife T) είναι τεράστιο, με 26 λωρίδες candlepin και 28 λωρίδες 10 ακίδων. Παρά την πληθώρα των λωρίδων, μπορείτε ακόμα να βρείτε μια αναμονή - τα πρωταθλήματα και τα πάρτι μπόουλινγκ εδώ κυριαρχούν συχνά στη σκηνή. Αν πρέπει να περιμένετε, υπάρχει ένα σνακ μπαρ, μηχανές Keno και τραπέζια μπιλιάρδου - ή, αν είστε νυχτερινή κουκουβάγια, έρχεστε για λίγο αργά μπόουλινγκ. Lanes and Games είναι ανοιχτό μέχρι τα μεσάνυχτα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και 2 π.μ. τις Παρασκευές και τα Σάββατα το καλοκαίρι.

Το μπολ του ουρανού του Sacco

Για χρόνια, το Sacco's Bowl Haven στην πλατεία Davis του Somerville ήταν το μπόουλινγκ που ξέχασαν το χρόνο. Ιδρύθηκε το 1939 (και ανέγγιχτο για πολλά χρόνια στη συνέχεια), ανακαινίστηκε πρόσφατα ως μέρος της αλυσίδας εστιατορίων Flatbread.

Σήμερα, είναι ένα διασκεδαστικό μέρος για bowling candling και πίτσα (αν και μπορεί να πάρει λίγο κόσμο). Μπορείτε να επιλέξετε πίτσα και ποτά στη λωρίδα σας ενώ κάνετε μπολ ή να βάλετε το όνομά σας σε μια λωρίδα και να πάρετε ένα δάγκωμα στο Flatbread ενώ περιμένετε να ανοίξει μια λωρίδα. Και βεβαιωθείτε ότι έχετε κρατήσει το μάτι σας για κάτι ασυνήθιστο: Κατά τη διάρκεια των ενημερώσεων σχετικά με την ανακαίνιση, υπήρχε τόσο ανεξήγητη δραστηριότητα γύρω από το κτίριο του Sacco, που παρουσιάστηκε σε ένα επεισόδιο κυνηγών φαντασμάτων (αν και τα περισσότερα από τα τρομακτικά περιστατικά κατέληξαν να πάρουν την αποτυχία).

Νότια Βοστόνη Bowlarama

Ανοιχτά τις Τετάρτες μέχρι τα Σάββατα, η Νότια Βοστόνη Bowlarama είναι ένα μέρος για candlepin - και για την ακρόαση των τοπικών accents Southie στην καλύτερη τους. Το τίποτα-φανταχτερό σκηνικό με τα δώρα καρτών και την επιστροφή μπάλας, μόνο με μετρητά και προσιτές τιμές στο κύπελλο παίρνει επίσης kudos για την "κακή φθηνή μπύρα" του. Ελάτε για το μπόουλινγκ, παραμονή για τους χαρακτήρες.

Θέλετε ακόμα περισσότερα ταξιδιωτικά νέα και ενημερώσεις της Βοστώνης; Εγγραφείτε στο newsletter ταξιδιού του Βοστώνη και πάρτε όλες τις ιστορίες που παραδίδονται δεξιά στα εισερχόμενά σας!