Βοστώνη Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο

Βασική σύμβαση και σύσκεψη της Βοστώνης

Το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Βοστώνης είναι το κύριο συνεδριακό κέντρο της Βοστώνης. Βρίσκεται στην ανασυγκροτημένη περιοχή Seaport, βολικό για το αεροδρόμιο, μεγάλους αυτοκινητόδρομους και με πολλά μπαρ και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση.

Το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Βοστώνης έχει σχεδιαστεί για μεγάλες και μικρές εκδηλώσεις και είναι ακόμα κοντά (ένα μακρύ περίπατο ή μια σύντομη διαδρομή με ταξί) προς τα ξενοδοχεία και εστιατόρια στο κέντρο της Βοστώνης.

Το Συνέδριο και το εκθεσιακό κέντρο της Βοστώνης έχει χώρο έκθεσης άνω των 500.000 τετραγωνικών μέτρων, ο οποίος χωρίζεται σε τουλάχιστον 10 διαφορετικές διαμορφώσεις.

Υπάρχουν επίσης 160.000 τετραγωνικά πόδια χώρου συσκέψεων και μια αίθουσα Grand Ballroom των 40.000 τετραγωνικών ποδιών. Το γήπεδο φαγητού των εγκαταστάσεων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 700 άτομα και το κτίριο είναι σχεδιασμένο ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να ταξιδεύουν γρήγορα από τη μια πλευρά στην άλλη.

Οδηγίες οδήγησης

Το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Βοστώνης είναι εύκολα προσβάσιμο με το αυτοκίνητο από σχεδόν οποιοδήποτε σημείο. Η εγκατάσταση βρίσκεται στην οδό 415 Summer Street στην πρόσφατα αναδιαμορφωμένη συνοικία των θαλασσών της Βοστόνης, κατά μήκος της προκυμαίας.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Βοστώνης είναι επίσης βολικό για διάφορες επιλογές μαζικής μεταφοράς.

Με εκπληκτικό τρόπο, το συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο της Βοστώνης είναι επίσης προσβάσιμο με πλοίο. Πόλη υπηρεσία θαλάσσιων ταξί μεταξύ Lovejoy Wharf στο Βόρειο Σταθμό και το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου (περίπου δέκα λεπτά με τα πόδια).

Στάθμευση

Η πρώτη επιλογή για στάθμευση στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο της Βοστώνης θα πρέπει να είναι ο χώρος στάθμευσης. Η στάθμευση αξίας είναι διαθέσιμη κατά τη διάρκεια των περισσότερων εκδηλώσεων για $ 25. Γυρίστε από το Summer Street στο East Side Drive. Ο χώρος των καλεσμένων θα βρίσκεται στα δεξιά σας και θα δέχεται μετρητά και πιστωτικές κάρτες.

Εναλλακτικά, οι επισκέπτες μπορούν να αυτο-πάρκα για $ 12 συνεχίζοντας πέρα ​​από την περιοχή του καλεσμένου και ακολουθώντας την πλευρά του κτιρίου. Κάντε το δικαίωμα στο τέλος του κτιρίου για να κατεβείτε μια ράμπα. Στρίψτε αριστερά στο κάτω μέρος της ράμπας και η είσοδος στο Νότιο Πάρκινγκ θα είναι μπροστά σας.

Εάν το γεγονός που παρακολουθείτε είναι πολύ μεγάλο, είναι πιθανό τα γκαράζ να έχουν φτάσει στο μέγιστο.

Σε αυτή την περίπτωση, υπάρχει επιπλέον χώρος στάθμευσης στο Boston Marine Industrial Park ή σε ιδιωτικές παρτίδες στην προκυμαία.

Υπάρχει περιορισμένος χώρος στάθμευσης γύρω από το συνεδριακό κέντρο της Βοστώνης.

Χάθηκε και βρέθηκε

Παραδόξως, μπορείτε να ελέγξετε τι έχει βρεθεί στο Συνέδριο και το εκθεσιακό κέντρο της Βοστώνης στο διαδίκτυο στη σελίδα της Βοστώνης και του εκθεσιακού κέντρου της Βοστώνης Lost and Found.

Τα στοιχεία κρατούνται για 60 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας στις θέσεις 617-954-2222 ή 617-954-2111 για την τοποθεσία Hynes.

Επιλογές ξενοδοχείου

Για μέρη που πρέπει να μείνετε κοντά στο συνεδριακό κέντρο, συμβουλευτείτε αυτή την επισκόπηση των ξενοδοχείων της Βοστώνης από το About.com's Guide to New England. Ή αυτά τα κορυφαία ξενοδοχεία της Βοστώνης, όπως προσδιορίζονται από το travelplanet.com's οδηγός για ξενοδοχεία και θέρετρα.

Εάν έχετε μια νωρίς ή αργά πτήση και θέλετε να μείνετε κοντά στο αεροδρόμιο, οδηγός του Νιού Τζάκσον του Νιού Τζάκσον έχει συγκεντρώσει αυτόν τον κατάλογο ξενοδοχείων κοντά στο αεροδρόμιο Logan .

Και από την άλλη πλευρά του φάσματος, εάν είστε αθλητικός ανεμιστήρας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ξενοδοχεία κοντά στο πάρκο Fenway .

Πληροφορίες επαφής

Εκθεσιακό Κέντρο της Βοστώνης (BCEC)
415 Summer Street
Boston, ΜΑ 02210
Τηλέφωνο: 617-954-2000
Φαξ: 617-954-2299
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@massconvention.com