Διάσημα ονόματα στην ιστορία του Μαϊάμι

Τα ονόματά τους είναι παντού - η λεωφόρος Brickell. Το Causeway της Τζούλια Τάιτλ. Flagler Street. Collins Avenue. Ποιοι είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά τα ονόματα; Πώς βοήθησαν να διαμορφωθεί η ιστορία του Μαϊάμι; Ξεκινήστε το μάθημα της ιστορίας σας εδώ με έναν γρήγορο οδηγό των πιο διάσημων ιστορικών μας κατοίκων.

William Brickell - Brickell μετακόμισε στην περιοχή Μαϊάμι από το Κλίβελαντ, Οχάιο το 1871. Αυτός και η οικογένειά του άνοιξε μια εμπορική θέση και ταχυδρομείο.

Διαθέτουν μεγάλες εκτάσεις γης που εκτείνεται από τον ποταμό Miami μέχρι το Coconut Grove, μερικές από τις οποίες αργότερα συνέβαλαν στην εταιρεία σιδηροδρόμων για τις σιδηροτροχιές που έβαλαν το Μαϊάμι στο χάρτη.

Julia Tuttle - Tuttle ήταν ο δεύτερος ιδιοκτήτης γης στο Μαϊάμι, αγοράζοντας 640 στρέμματα στη Βόρεια όχθη του ποταμού του Μαϊάμι. Επίσης, από το Κλίβελαντ, ο πατέρας του Tuttle ήταν καλοί φίλοι με την οικογένεια του Brickell μέχρι να σταματήσει η φιλία. Ήταν στην παρότρυνση της Julia Tuttle ότι ο Henry Flagler έφερε το σιδηρόδρομο του νότια στο Μαϊάμι.

Henry Flagler - Flagler ήταν μεγιστάνας στη βιομηχανία πετρελαίου που δημιούργησε μια τεράστια αυτοκρατορία με τον John D. Rockefeller. Η προσοχή του στράφηκε στην επέκταση, άρχισε να αναπτύσσει την ανατολική ακτή της Φλώριδας. Ξεκίνησε στο St. Augustine αγοράζοντας γη και ξενοδοχεία. Ξεκινώντας από ένα σιδηροδρομικό σύστημα, επέκτεινε τις σιδηροτροχιές νότια λίγο κάθε χρόνο. Όταν η Julia Tuttle πρότεινε να σκεφτεί να την φέρει μέχρι το Μαϊάμι, δεν ενδιαφερόταν.

Υπήρξε πολύ μικρή φαινομενική αξία στην περιοχή. Το 1894, ένα παγωμένο χτύπημα της Φλόριντα, καταστρέφοντας τη γεωργική βάση της οικονομίας της Φλόριντα. Ο Tuttle έγραψε στον Flagler ότι το Μαϊάμι ήταν ανέγγιχτο και ότι οι καλλιέργειες στην περιοχή συνέχισαν να ευδοκιμούν. Αυτό οδήγησε σε μια επίσκεψη και λέγεται ότι η Flagler αποφάσισε εντός μιας ημέρας να συνεχίσει τον σιδηρόδρομο στον παράδεισο που βρήκε.

Οι Tuttle και Brickell προσφέρθηκαν να μοιραστούν μερικές από τις ιδιοκτησίες τους για το έργο, και σύντομα ξεκίνησε.

John Collins - Το 1910, ο Collins ενώθηκε με τον Carl Fisher για να αναλάβει ένα δύσκολο έργο. Πιστεύει ότι το μαγκρόβιο βάλτο που παρατηρούσε στην ακτή θα μπορούσε να είναι κερδοφόρο. Μαζί αυτός και ο Fisher αγόρασαν τη γη, πολύ για τη διασκέδαση των θεατών. Το τεράστιο έργο μετατροπής αυτού του βάλτου σε κατοικήσιμη ιδιοκτησία ήταν δύσκολο, αλλά όταν ολοκληρώθηκε, η προκύπτουσα σημερινή παραλία στο Μαϊάμι κράτησε τον Collins να διασκεδάζει - μέχρι τη τράπεζα!