Μαϊάμι Gay Bathhouses και το Sex Clubs Guide

Παρόλο που εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός μεταξύ των ομοφυλόφιλων ταξιδιωτών και είναι η περιοχή τέτοιων γαλαριών κάθε χρόνο, όπως το Χειμερινό Κόμμα του Μαϊάμι το Μάρτιο και το Λευκό Κόμμα του Μαϊάμι Μπιτς το Νοέμβριο, το Μαϊάμι είναι λιγότερο προορισμός για gay κρουαζιέρες και σεξ. στη δεκαετία του '80 και του '90 - μεγάλο μέρος αυτής της σκηνής έχει μετακινηθεί ακριβώς βόρεια στο Fort Lauderdale . Όμως, το Μαϊάμι εξακολουθεί να φιλοξενεί ένα από τα πιο μακροχρόνια γκέι μπανιέρες στη χώρα και είναι το σπίτι για ένα ζευγάρι παραλιών με τεράστιες πιστούς ομοφυλόφιλους.

Με άλλα λόγια, τα παιδιά που βρίσκονται στο make θα βρουν ακόμα μερικές πολύ εύκολες ευκαιρίες να συναντήσουν άλλους τύπους. Είναι ένας ιδιαίτερα καυτός προορισμός ανάμεσα σε ομοφυλόφιλους άντρες από ολόκληρη τη Λατινική Αμερική, καθώς το Μαϊάμι παραμένει πολύ ένα mecca με γκέι από την Κούβα, το Πουέρτο Ρίκο, τη Βραζιλία, την Αργεντινή, την Κολομβία, τον Παναμά και αλλού στην Καραϊβική και τη Νότια Αμερική.

Ελέγξτε το Miami και το South Beach Gay Bar Guide για συμβουλές σχετικά με την τοπική clubbing και χορό GLBT.

Το κύριο sex plex της πόλης είναι το Club Aqua Miami (2991 Coral Way, 305-448-2214), το οποίο όταν άνοιξε στις αρχές της δεκαετίας του '70 πήγε το όνομα Body Center. Βρίσκεται λίγο βόρεια του ιστορικού γκέι θύλακα της πόλης, Coconut Grove, και περίπου 5 μίλια δυτικά-νοτιοδυτικά του κέντρου του Μαϊάμι, αυτή η ευρύχωρη επεκτατική εγκατάσταση εξακολουθεί να έχει ένα δημοφιλές σημείο ανάμεσα σε μερικούς, ιδιαίτερα ισπανόφωνους και αφρο-λατίνοι τύπους όλων των ηλικιών. Η διοίκηση ενεργά καθοδηγεί τους νεαρούς άντρες προσφέροντας δωρεάν είσοδο και θυρίδες μέχρι και τέσσερις ώρες σε παιδιά ηλικίας 18-24 ετών, αλλά το πλήθος είναι - όπως και σε πολλά μπανιέρες - πολύ διαφορετικό σε ηλικία, ανάλογα με το πότε θα έρθετε εδώ.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορεί να είναι ένα χτύπημα-ή-χάσετε λίγο όσον αφορά την εύρεση ενός αξιοπρεπή αριθμό των ανθρώπων να κρεμάσει έξω με. Δυστυχώς, η λέσχη βρίσκεται σε μάλλον μέτρια κατάσταση και θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την ανακαίνιση. Είναι μια επιλογή, σίγουρα, αλλά αν μένετε στο South Beach, όπου είναι 25-35 λεπτά με το αυτοκίνητο ανάλογα με την κυκλοφορία, η επίσκεψη εδώ μπορεί να μην αξίζει τον κόπο, ειδικά αν δεν έχετε αυτοκίνητο ενοικίασης και παίρνουν μια καμπίνα.

Μαγνητικές παραλίες του Μαϊάμι

Μια άλλη επιλογή για τη σύνδεση στο Μαϊάμι είναι η κατεύθυνση σε μια από τις δημοφιλείς παραλίες γκέι. Υπάρχουν δύο επιλογές, και είναι πολύ διαφορετικές, το καθένα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Το πιο διάσημο από αυτά είναι το 12th Street Gay Beach , το οποίο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο South Beach, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα πολυάριθμα ξενοδοχεία και πολλά γκέι μπαρ - είναι ακριβώς απέναντι από τη σκηνή Ocean Boulevard από το εικονικό γκέι μπαρ και το γκριλ, το Παλάτι . Εάν είστε οπαδός του τόνου και μαυρισμένο σώματα, αυτό είναι ένα υπέροχο μέρος για να χαλαρώσετε για λίγες ώρες - η μάσκα είναι εντυπωσιακή. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου απομονωμένες και κοστούμια κολύμβησης ή άλλα ενδύματα απαιτούνται, οπότε θεωρείτε ότι αυτό είναι περισσότερο ένα μέρος για να θαυμάσετε και να μπερδευτείτε με τους τύπους, για να μην κατεβείτε μαζί τους. Είναι πολύ εύκολο να βρείτε αυτό το - μόλις με τα πόδια από τη 12η οδό στον ωκεανό προς το νερό, και θα δείτε τις πολλές σημαίες ουράνιου τόξου.

Η παραλία στο Μαϊάμι, όπου μπορείτε να συναντήσετε ρητή κρουαζιέρα, είναι η παραλία Haulover (10800 Collins Ave., Miami Beach), η οποία είναι μία από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς παραλίες στην προμήθεια ειδών ένδυσης στη χώρα. Βρίσκεται πολύ βόρεια του South Beach, περίπου 30 λεπτά (10 μίλια) με το αυτοκίνητο μέχρι το Route A1A από το South Beach, εύκολα προσβάσιμο μέσω του λεωφορείου 120, το οποίο εκτείνεται κατά μήκος της ακτής.

Από το κέντρο του Μαϊάμι, είναι περίπου 30 λεπτά με το αυτοκίνητο - βγείτε I-95 βόρεια προς NW 95th Street ανατολικά, στη συνέχεια ΗΠΑ 1 βόρεια προς το Broad Causeway (Rte 922), η οποία οδηγεί πέρα ​​από τον κόλπο στο Route A1A, στρίψτε προς βορρά. Μόλις φτάσετε, σταθμεύστε στο βόρειο άκρο του χώρου στάθμευσης αριθ. 1 (είναι $ 5 για την ημέρα), περπατήστε μέσα από τη σήραγγα των πεζών και κάντε μια βόλτα πάνω σε αυτό το όμορφο τμήμα της άμμου - συνήθως, εδώ και εκατοντάδες ομοφυλόφιλοι αρκετά εύκολο να εντοπίσετε τη γκέι σκηνή. Σε σύγκριση με την παραθαλάσσια παραλία που βρίσκεται πιο κοντά στη Νότια παραλία, το Haulover είναι πολύ χαλαρό, ελκυστικό για όλες τις ηλικίες, τα σχήματα και τα μεγέθη, και αντλεί μερικές γυναίκες μαζί με τα παιδιά. Η δραστηριότητα σεξουαλικότητας δεν επιτρέπεται (η αστυνομία περιπολεί την παραλία και κάνετε σύλληψη με κίνδυνο), αλλά υπάρχουν σίγουρα αρκετοί τύποι που ταξιδεύουν εδώ και κάνουν συνδέσεις.

Κοντινά διασκέδαση στο Fort Lauderdale και το Broward County

Σε λιγότερο από 30 λεπτά με το αυτοκίνητο, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την εκτεταμένη σκηνή gay bathhouse στο Fort Lauderdale και το Broward County, βόρεια, το οποίο διαθέτει επίσης πολυάριθμα πολυτελή θέρετρα για ανδρικά ρούχα, μερικά από τα οποία πωλούν ημερήσιες κάρτες. Πολλοί τύποι στη South Beach προτιμούν τη σκηνή προς τα βόρεια σε μέρη όπως το Club Fort Lauderdale και το Slammer στο Club Aqua του Μαϊάμι. Εδώ είναι ένας πλήρης οδηγός για gay σεξ κλαμπ και τα κορυφαία θέρετρα για κρουαζιέρα στο Fort Lauderdale και Wilton Manors.