Όπου ζει ο Αντιπρόεδρος

Πού βρίσκεται η κατοικία και το γραφείο του αντιπροέδρου;

Αν και είναι γνωστό ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ζει στο Λευκό Οίκο, δεν είναι τόσο γνωστό πού κατοικεί ο Αντιπρόεδρος. Έτσι, όπου στην Ουάσινγκτον, είναι το σπίτι του Αντιπροέδρου;

Η απάντηση - Κύκλος Παρατηρητηρίου Αριθμός One, με βάση το Ναυτικό Παρατηρητήριο των Ηνωμένων Πολιτειών στην 34η Οδός και τη Μασαχουσέτη Avenue NW (περίπου ένα μίλι βορειοανατολικά του Πανεπιστημίου της Τζορτζτάουν πλησίον της Embassy Row).

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο σταθμός Woodley Park-Zoo του μετρό. Δείτε ένα χάρτη.

Το τριώροφο αρχοντικό βικτοριανού στιλ, σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Leon E. Dessez, κτίστηκε αρχικά το 1893 ως το σπίτι του επιτηρητή του Ναυτικού Παρατηρητηρίου των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 1974, το Κογκρέσο χαρακτήρισε το σπίτι ως επίσημη κατοικία του Αντιπροέδρου. Μέχρι τότε οι αντιπρόεδροι αγόραζαν τα δικά τους σπίτια στην Ουάσιγκτον, DC. Το Ναυτικό Παρατηρητήριο, που βρίσκεται στην ιδιοκτησία των 72 στρεμμάτων, συνεχίζει να λειτουργεί ως ερευνητικό κέντρο όπου οι επιστήμονες πραγματοποιούν παρατηρήσεις για τον ήλιο, τη φεγγάρι, τους πλανήτες και τα αστέρια. Το Παρατηρητήριο και το σπίτι του Αντιπροέδρου υπόκεινται σε αυστηρή ασφάλεια που επιβάλλεται από τη Μυστική Υπηρεσία. Οι δημόσιες εκδρομές του Ναυτικού Παρατηρητηρίου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, DC, είναι διαθέσιμες, αλλά σε περιορισμένη βάση.

Ο Walter Mondale ήταν ο πρώτος αντιπρόεδρος για να μετακομίσει στο σπίτι. Από τότε φιλοξενούνται οι οικογένειες των αντιπροέδρων Bush, Quayle, Gore, Cheney και Biden.

Ο Αντιπρόεδρος Mike Pence διαμένει επί του παρόντος με τη γυναίκα του Karen.

Το οικόπεδο είναι 9.150 τετραγωνικά πόδια και περιλαμβάνει 33 δωμάτια, όπως αίθουσα υποδοχής, σαλόνι, σαλόνι, βεράντα, κουζίνα, τραπεζαρία, υπνοδωμάτια, σαλόνι, σαλόνι και πισίνα.

Όπου ο αντιπρόεδρος εργάζεται

Ο αντιπρόεδρος έχει ένα γραφείο στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου και το προσωπικό του διατηρεί ένα σύνολο γραφείων στο κτίριο γραφείων του Eisenhower Executive Office (που βρίσκεται στην 1650 Pennsylvania Ave NW, Ουάσινγκτον, DC) και ονομάζεται Γραφείο Τελετών Αντιπροέδρου, το οποίο είναι που χρησιμοποιούνται για συναντήσεις και συνεντεύξεις Τύπου.

Το κτίριο, που σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Alfred Mullett, είναι ένα Εθνικό Ιστορικό Ορόσημο , που χτίστηκε μεταξύ 1871 και 1888. Το κτίριο είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της κυβέρνησης με γρανίτη, σχιστόλιθο και εξωτερικό χυτοσίδηρο. Είναι το στυλ της αρχιτεκτονικής της δεύτερης αυτοκρατορίας.

Το Τελεφειακό Γραφείο του Αντιπροέδρου λειτουργούσε ως γραφείο του Γραμματέα του Ναυτικού όταν το κτίριο του Εκτελεστικού Γραφείου φιλοξένησε το Κράτος, το Πολεμικό Ναυτικό και τα Πολεμικά Τμήματα. Το δωμάτιο είναι διακοσμημένο με διακοσμητικά stenciling και αλληγορικά σύμβολα του Πολεμικού Ναυτικού. Το δάπεδο αποτελείται από μαόνι, λευκό σφενδάμι και κερασιά. Το γραφείο του Αντιπροέδρου είναι μέρος της συλλογής του Λευκού Οίκου και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Θεόδωρο Ρούσβελτ το 1902.

Το τεράστιο κτίριο διαθέτει 553 δωμάτια. Εκτός από το γραφείο του αντιπροέδρου, το κτίριο του εκτελεστικού γραφείου φιλοξενεί μερικούς από τους ισχυρότερους διπλωμάτες και πολιτικούς του έθνους όπως το Γραφείο Διαχείρισης και Προϋπολογισμού και το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας.