Εστιατόρια στο Ορλάντο όπου τα παιδιά τρώνε δωρεάν

Ψάχνετε για μερικά παιδιά να τρώνε δωρεάν νύχτες στο Ορλάντο; Εάν ξεκινάτε για δείπνο με τα παιδιά απόψε, γιατί να μην επωφεληθείτε από ένα από τα πολλά εστιατόρια που προσφέρουν βραδιές "παιδιά που τρώνε δωρεάν"; Λάβετε υπόψη ότι όλες οι προσφορές υπόκεινται σε αλλαγές και ενδέχεται να ισχύουν ορισμένοι περιορισμοί. Κλήση μπροστά για να επαληθεύσετε λεπτομέρειες της προσφοράς.

Ιταλικό μπιστρό και γρίλια Andiamo
Παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω, τρώνε δωρεάν από το Παιδικό μενού με την αγορά ενός ενήλικου εισιτηρίου, την Πέμπτη μέχρι τα βράδια της Κυριακής.

Andiamo Italian Bistro & Grille στο Hilton στο Walt Disney World Resort (407-827-3838) μόνο.

Η αποβάθρα του Gator
Τρίτες νύχτες είναι οι νύχτες των παιδιών στο Dockside του Gator, με κλόουν και δωρεάν γεύματα για παιδιά κάτω των 12 ετών από το μενού των παιδιών από τις 6-8:30 μ.μ. Περιορίστε το γεύμα ενός παιδιού ανά ενήλικα που πληρώνει. Επτά ορλάντο τοποθεσίες - Δρ. Phillips (407-770-6049), Vine Street Ανατολή σε Kissimmee (407-847-9595), Νότια πορτοκαλί μονοπάτι λουλούδι (407-826-0505), Ocoee (407-521-5545) Mary (407-330-2557), Winter Springs (407-695-6622), Waterford Lakes (407-249-9444).

Ιταλικό εστιατόριο του Giovanni
Τα παιδιά τρώνε δωρεάν από το Μενού των Παιδιών τις Δευτέρες νύχτες με κάθε ενήλικο ενδύμα που αγοράστηκε στη θέση Hoffner Avenue (407-852-9818) μόνο.

Ιταλικό μπιστρό και γρίλια Andiamo
Την Τρίτη βράδυ, τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν 1 παιδικό μενού και αναψυκτικά με κάθε ενήλικα ενταγμένο. Βρίσκεται στο Altamonte Springs στο SR 436.

Εστιατόριο Il Paradiso
Παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω, τρώνε δωρεάν από το Παιδικό μενού με την αγορά ενός ενήλικου εισιτηρίου, την Πέμπτη μέχρι τα βράδια της Κυριακής.

Andiamo Italian Bistro & Grille στο Hilton στο Walt Disney World Resort.

Lone Star Steak House
Την Τρίτη, δύο παιδιά απολαμβάνουν δωρεάν το Παιδικό Μενού με την αγορά οποιουδήποτε εισιτηρίου κατά τις κανονικές εργάσιμες ώρες. Με την αγορά κάθε εισιτηρίου τα Σάββατα από τις 11 π.μ. - 4 μ.μ., δύο παιδιά μπορούν επίσης να τρώνε δωρεάν από το Παιδικό Μενού.

Μια τοποθεσία Orlando στην οδό Vineland κοντά στα καταστήματα Orlando Premium .

Βόειο κρέας O'Brady's
Παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω, τρώνε δωρεάν την Τρίτη βράδυ με κάθε κανονικό ενήλικα που πληρώνει μεταξύ των ωρών 4-8 μ.μ. Δεκατέσσερις τοποθεσίες στην περιοχή του Ορλάντο.

Ο Ντένι
Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 10 ετών φεύγουν δωρεάν την Τρίτη από τις 4-10 μ.μ. από το Παιδικό Μενού. Περιορίστε δύο δωρεάν παιδιά εισιτήρια με κάθε εντατική τιμή ενηλίκων entrée. Αρκετές τοποθεσίες του Ορλάντο, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στο Διεθνές Drive.

Ponderosa Steak House
Παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω τρώνε δωρεάν από τον μπουφέ με κάθε αγορά γεύματος ενηλίκων, επτά ημέρες την εβδομάδα. Φέρτε το εκτυπώσιμο κουπόνι για τον δωρεάν μπουφέ. Οι συμμετέχουσες τοποθεσίες περιλαμβάνουν 2 στο Διεθνές Drive στο Ορλάντο, 2 στο Kissimmee στο Hwy 192 και μία στη λίμνη Buena Vista.

Ο Σόντι
Τα παιδιά κάτω των 4 ετών καταναλώνουν δωρεάν από το Μενού των Παιδιών έναν ενήλικα που πληρώνει, επτά ημέρες την εβδομάδα. Τοποθεσία - South Apopka Vineland Road (407-239-5416) κοντά στο Walt Disney World.

Η αποβάθρα του Gator
Τρίτες νύχτες είναι οι νύχτες των παιδιών στο Dockside του Gator, με κλόουν και δωρεάν γεύματα για παιδιά κάτω των 12 ετών από το μενού των παιδιών από τις 6-8:30 μ.μ. Περιορίστε το γεύμα ενός παιδιού ανά ενήλικα που πληρώνει. Την τελευταία Τρίτη του μηνός εγγραφείτε για να κερδίσετε ένα ποδήλατο. Επτά τοποθεσίες του Ορλάντο για να διαλέξετε.

Βούρτσα
Όλα τα παιδιά κάτω από 40 ίντσες ψηλά λαμβάνουν έναν ελεύθερο κώνο μωρών. Τα σκυλιά και τα γατάκια λαμβάνουν επίσης δωρεάν Sundaes Doggy.

Ο καπετάνιος Ν
Τα παιδιά τρώνε δωρεάν την Πέμπτη στο Captain D. Πάρτε δύο δωρεάν γεύματα Kid με οποιαδήποτε αγορά ενήλικα entree σε τακτική τιμή, δειπνήστε μόνο. Συμμετέχουσες τοποθεσίες μόνο - παρακαλώ επικοινωνήστε με τον τοπικό σας καπετάνιο D για τα στοιχεία του παιδιού του.

Σουίτες οικογένειας Nickelodeon
Νέοι επισκέπτες ηλικίας 5 ετών και κάτω τρώνε δωρεάν από ένα ειδικό μενού όταν συνοδεύονται από ένα μέλος της οικογένειας που σερβίρει από το κανονικό μενού. Όριο τεσσάρων παιδιών ανά οικογένεια τραπεζαρίας. Το πρωινό είναι διαθέσιμο στο μπουφέ του εμπορικού κέντρου. Το μεσημεριανό γεύμα διατίθεται στο Nicktoons Café. Το δείπνο διατίθεται είτε στο Μπουφέ Μπάουλ είτε στο Νίτοτοονς Café. Όλα τα δωρεάν γεύματα είναι από ένα επιλεγμένο μενού για παιδιά. Η προσφορά είναι περιορισμένη για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες στο Nickelodeon Family Suites και τα wristbands θέρετρο πρέπει να φοριούνται για να πληρούν τις προϋποθέσεις για αυτή την προσφορά.



Holiday Inn Select, το Holiday Inn SunSpree Resort και το Holiday Inn Family Suites
Τα παιδιά ηλικίας 12 ετών και κάτω από το δείπνο παρέχονται δωρεάν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, όταν συνοδεύονται από ένα μέλος της οικογένειας που σερβίρει από το κανονικό μενού. Αυτή η προσφορά απευθύνεται μόνο σε εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου και περιορίζεται σε τέσσερα παιδιά ανά οικογένεια τραπεζαρίας. Υπάρχουν πολλά ξενοδοχεία που συμμετέχουν στην περιοχή του Ορλάντο, όπως το Holiday Inn Select Orlando International Airport, το Holiday Inn Express Sunspree Resort LBV, το Holiday Inn Express Hotel & Suites Summer Bay, το Holiday Inn Express Lake Buena Vista, Holiday Inn Hotel & Suites Convention Center / Διεθνές Drive.