Επισκόπηση της πόλης της λίμνης Mary, FL

Γνωρίστε αυτό το προάστιο Seminole County Orlando

Ακριβώς κατά μήκος του διαδρόμου I-4, περίπου 20 μίλια βόρεια του κέντρου του Ορλάντο, είναι η πολυτελής προαστιακή πόλη του Seminole County της λίμνης Mary. Είναι σχεδόν 10 τετραγωνικά μίλια και έχει κάτω από 16.000 κατοίκους από το 2015. Ωστόσο, όπως και μεγάλο μέρος της Κεντρικής Φλόριντα, αναπτύσσεται και αναπτύσσεται αρκετά γρήγορα, με πληθυσμιακή αύξηση άνω των 2.000 ανθρώπων σε μόλις πέντε χρόνια.

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Λίμνης Μαρίας ιδρύθηκε το 1923 και είναι ένα από τα παλαιότερα συνεχώς λειτουργούντα Επιμελητήρια στη Φλώριδα.

Η περιοχή ήταν ως επί το πλείστον αφιερωμένη στη βιομηχανία εσπεριδοειδών, αλλά ξεκινώντας από τη δεκαετία του '70, καθώς η ανάπτυξη της περιοχής του Ορλάντο αυξήθηκε γύρω από τον Walt Disney World , η Λίμνη Μαίρη άρχισε αργά να μετατρέπεται σε υπνοδωμάτιο. Η πόλη ενσωματώθηκε στις 7 Αυγούστου 1973.

Λίμνη Μαρία, κατοικία FL

Πρόκειται για μια προαστιακή περιοχή με έμφαση στην μονοκατοικία και την ιδιωτική κατοικία. Σύμφωνα με τον Zillow, η μέση τιμή κατοικίας στην πόλη από το τέλος του 2015 είναι 255.500 δολάρια, αύξηση 6,2% από το προηγούμενο έτος. Ωστόσο, υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός διαμερισμάτων, συγκυριαρχιών και ενοικιαζόμενων ακινήτων για να φιλοξενηθεί ο αυξανόμενος πληθυσμός νέων μικρών επαγγελματιών που ζουν στην πόλη. Επιπλέον, η λίμνη Mary έχει αρκετές κοινότητες ενεργών ενηλίκων και γηπέδων γκολφ που εξυπηρετούν τον σημαντικό πληθυσμό των συνταξιούχων.

Lake Mary, FL Επιχειρήσεις και Βιομηχανία

Τα τελευταία χρόνια, παράλληλα με την τεχνολογική έκρηξη στο Ορλάντο, η Λίμνη Μαρία έχει φιλοξενήσει διάφορες εταιρείες τεχνολογίας.

Το AAA, το Verizon Financial Centre, η Mitsubishi Motors, οι Εκπαιδευτικές Εκπαιδευτικές Εκθέσεις και αρκετοί τηλεοπτικοί σταθμοί του Ορλάντο είναι άλλοι σημαντικοί εργοδότες.

Lake Mary, σχολές FL

Η Λίμνη Μαρία και η συνοικία Seminole ως σύνολο είναι και οι δύο γνωστές για τα πολλά εξαιρετικά δημόσια σχολεία τους. Αν και δεν υπάρχουν όλα τα σχολεία που βρίσκονται μέσα στα σύνορα της λίμνης Mary, οι μαθητές που ζουν στην πόλη εξυπηρετούνται από οκτώ δημοτικά σχολεία, πέντε σχολεία μέσης εκπαίδευσης, δύο γυμνάσια και το ιδιωτικό Pre-K έως 12 προπαρασκευαστικό σχολείο Lake Mary.

Δημοτικά Σχολεία:

Μέσα σχολεία:

Λύκεια:

Επιπλέον, το Seminole State College και το Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα έχουν πανεπιστημιουπόλεις Sanford / Lake Mary, ενώ το κολλέγιο της Βαλένθια έχει στενά πανεπιστήμια στο Winter Park και στο Ορλάντο. Το Rollins College και το Full Sail University βρίσκονται επίσης κοντά στο Winter Park, ενώ υπάρχει και μια πανεπιστημιούπολη του Τεχνικού Ινστιτούτου ITT στη λίμνη Mary.

Lake Mary Living

Ενώ η λίμνη Mary προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε σημαντικούς προορισμούς όπως τα θεματικά πάρκα και θέρετρα του Ορλάντο, την πόλη του Ορλάντο, το Winter Park και το Daytona Beach, υπάρχει μια καλή συμφωνία για να κάνετε ακόμη πιο κοντά στο σπίτι. Προσφέρει μια πλήρη επιλογή ιατρικών και επαγγελματικών υπηρεσιών, ψώνια, γεύματα, γήπεδα γκολφ και ψυχαγωγία.

Η οικονομική ανάπτυξη έχει αναπτυχθεί γύρω από την πόλη, αλλά ιδιαίτερα στο Downtown Lake Mary, όπου οι κάτοικοι απολαμβάνουν δεκάδες καταστήματα λιανικής πώλησης και εστιατόρια.

Το πρόσφατο άνοιγμα του σταθμού Lake Mary SunRail ακριβώς κάτω από το δρόμο ώθησε ακόμα περισσότερη ανάπτυξη γύρω από την περιοχή.

Οι κάτοικοι βρίσκονται επίσης σε βολική τοποθεσία κοντά σε δύο μεγάλα εμπορικά κέντρα, όπως το Seminole Towne Center, περίπου 5 μίλια μακριά στο Sanford και το Altamonte Mall, περίπου 10 μίλια μακριά στο Altamonte Springs.

Το Περιφερειακό Νοσοκομείο της Κεντρικής Φλόριντα στο Σάνφορντ είναι το πλησιέστερο σημαντικό νοσοκομείο για τους κατοίκους της Λέικ Μαρίας Ωστόσο, το νοσοκομείο της Φλόριντα είναι έτοιμο να ανοίξει ένα αυτοεξυπηρετούμενο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης στην πόλη το 2016. Υπάρχει επίσης παιδικό κέντρο Nemour's Childrens Specialty Care στην πόλη.

Οι κάτοικοι της λίμνης Mary εξυπηρετούνται από το κοντινό διεθνές αεροδρόμιο Sanford Orlando στο Σανφορντ, καθώς και από τον κεντρικό κόμβο αεροπορικών ταξιδιών στο Ορλάντο, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ορλάντο ή το MCO.

Πόλη της λίμνης Mary, FL Πληροφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της πόλης της λίμνης Mary, FL για πληροφορίες σχετικά με τη διοίκηση και τις συμβουλευτικές επιτροπές της πόλης, την ψηφοφορία, την πυροσβεστική και την αστυνομία, τον έλεγχο των ζώων, τον προγραμματισμό, τον καθορισμό ζωνών, την παροχή αδειών, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τις ανώτερες και κοινωνικές υπηρεσίες, τις σχολικές ζώνες, τα δημόσια αρχεία κ.α.

100 Ν.Δ.

Lake Mary, Φλόριντα 32746

Τηλέφωνο: (407) 585-1400

Επεξεργασμένο από: Σάντρα Κετσάμ