Λονδίνο στο Κάρντιφ με τρένο, λεωφορείο και αυτοκίνητο

Πώς να φτάσετε από το Λονδίνο στο Κάρντιφ

Το Κάρντιφ απέχει 151 μίλια δυτικά του Λονδίνου, αλλά οι καλές οδικές και σιδηροδρομικές συνδέσεις καθιστούν πολύ εύκολη την πρόσβαση. Με το Millennium Stadium που προσελκύει χιλιάδες διεθνείς αγώνες ράγκμπι και ποδοσφαίρου και το Millennium Center της Ουαλίας είναι τώρα ο νούμερο ένα τουριστικό αξιοθέατο της Ουαλίας, η πρωτεύουσα της Ουαλίας είναι ένας από τους 10 πρώτους προορισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου για ξένους επισκέπτες.

Αυτή η πανεπιστημιακή πόλη γνώρισε κάτι από ένα στυλ και ψυχαγωγία την αναγέννηση τα τελευταία χρόνια.

Και μπορείτε να είστε εκεί με το τρένο σε περίπου δύο ώρες. Λοιπόν, τι περιμένεις; Εδώ είναι πώς -

Διαβάστε περισσότερα για το Κάρντιφ .

Πώς να πάτε εκεί

Με το τρένο

Ο μεγάλος δυτικός σιδηρόδρομος εκτελεί απευθείας δρομολόγια προς τον κεντρικό σταθμό του Κάρντιφ από το σταθμό Paddington του Λονδίνου στη γραμμή Swansea. Τα τρένα αφήνουν κάθε μισή ώρα κατά τη διάρκεια των πιο πολυσύχναστων περιόδων της ημέρας. Το ταξίδι διαρκεί λίγο περισσότερο από 2 ώρες. Τα εισιτήρια ξεκινούν από περίπου 48,00 λίρες στερλίνες αν αγοραστούν εκ των προτέρων ως δύο εισιτήρια με μονό ή μονόδρομο (που ελέγχθηκαν τον Δεκέμβριο του 2016 για ταξίδια τον Ιανουάριο). Όσο πιο ευέλικτος είστε για το χρόνο ταξιδιού σας, τόσο περισσότερο μπορείτε να σώσετε. Να προσέχετε να ζητάτε εισιτήρια "μονής" ή μονής διαδρομής, διότι τα εισιτήρια μετ 'επιστροφής για αυτό το ταξίδι μπορεί να κοστίζουν περισσότερο από £ 100.

Ταξιδιωτική συμβουλή του Ηνωμένου Βασιλείου Οι φθηνότεροι ναύλοι τρένων είναι αυτοί που ορίζονται ως "Advance" - πόσο μπροστά εξαρτάται από το ταξίδι, καθώς οι περισσότερες σιδηροδρομικές εταιρείες προσφέρουν εκ των προτέρων ναύλους σε βάση προτεραιότητας. Τα εισιτήρια Advance πωλούνται συνήθως ως μονόδρομο ή "ενιαία" εισιτήρια. Είτε αγοράζετε εισιτήρια προκαταβολής, συγκρίνετε πάντα την τιμή "ενιαίας" τιμής εισιτηρίου με την τιμή "επιστροφής", καθώς είναι συχνά φθηνότερο να αγοράσετε δύο εισιτήρια αντί για ένα εισιτήριο μετ 'επιστροφής. Η διαφορά σε ένα ταξίδι μεταξύ του Λονδίνου και του Κάρντιφ είναι δραματική με τους συνήθεις ναύλους να φθάνουν μέχρι και δύο ή τρεις φορές τις προκαταβολές.

Με λεωφορείο

Τα λεωφορεία από το Λονδίνο στο Κάρντιφ διαρκούν από τις 3:30 έως τις 3:00 ώρες. Οι προπληρωμές κοστίζουν μεταξύ £ 10 και £ 20 μετ 'επιστροφής όταν αγοράζονται ως δύο εισιτήρια μιας διαδρομής - αν και αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κράτηση αρκετούς μήνες νωρίτερα και να ταξιδέψετε σχετικά αδιάφορες ώρες, θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το ταξίδι για ένα εκπληκτικό ταξίδι μετ' επιστροφής £ 3 .

Το National Express λειτουργεί με τακτικά δρομολόγια λεωφορείων μεταξύ του σταθμού Victoria Coach στο Λονδίνο και του σταθμού λεωφορείων του Κάρντιφ Τα εισιτήρια της τελευταίας στιγμής για αυτό το ταξίδι κοστίζουν περίπου δύο φορές. Υπάρχει επίσης απευθείας πούλμαν με το αεροδρόμιο του Κάρντιφ και το Πανεπιστήμιο του Κάρντιφ. Τα εισιτήρια λεωφορείων μπορούν να αγοραστούν online.

UK Travel Tip Η National Express προσφέρει ένα περιορισμένο αριθμό διαφημιστικών εισιτηρίων "funfare" που είναι πολύ φθηνά (£ 1,50 για το Λονδίνο στο Κάρντιφ σε σύγκριση με £ 19,50 για παράδειγμα όταν ελέγχονται τον Δεκέμβριο του 2016 για τα ταξίδια στα μέσα Ιανουαρίου). Αυτά μπορούν να αγοραστούν μόνο στο διαδίκτυο και συνήθως δημοσιεύονται στον ιστότοπο ένα μήνα έως λίγες εβδομάδες πριν από το ταξίδι. Αξίζει να ελέγξετε την ιστοσελίδα για να δείτε εάν τα εισιτήρια "funfare" είναι διαθέσιμα για το ταξίδι που επιλέξατε. Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα της National Express και αναζητήστε ένα κουτί που λέει "Online exclusives" και "Χρήση του τιμολογίου μας". Αν υπάρχουν φτηνές τιμές για το ταξίδι σας, εκεί θα τις βρείτε. Βοηθά αν μπορείτε να είστε ευέλικτοι σχετικά με τις ημερομηνίες.

Με το αυτοκίνητο

Το Κάρντιφ απέχει 151 μίλια δυτικά του Λονδίνου μέσω των αυτοκινητοδρόμων M4 και M48. Χρειάζονται περίπου 3 ώρες για να οδηγείτε σε τέλειες συνθήκες, αλλά το M4 μπορεί να γίνει συμφόρηση κοντά στο Λονδίνο, την ανάγνωση και την έξοδο στο M25 που μπορεί να αυξήσει τον χρόνο ταξιδιού σας.

Λάβετε επίσης υπόψη ότι η βενζίνη, που ονομάζεται βενζίνη στο Ηνωμένο Βασίλειο, πωλείται από το λίτρο (λίγο περισσότερο από ένα τετραγωνικό) και η τιμή είναι συνήθως μεταξύ 1,25 και 1,50 δολάρια ανά τετραγωνικό. Τον Δεκέμβριο του 2016, για παράδειγμα, η μέση τιμή για ένα γαλόνι βενζίνης των ΗΠΑ ήταν 5,50 δολάρια

Διαβάστε κριτικές για πελάτες και βρείτε την καλύτερη τιμή για ξενοδοχεία Κάρντιφ στο TripAdvisor.