Το Θέατρο Discovery του Smithsonian στην Ουάσιγκτον, DC

Ένα παιδικό θέατρο στην πρωτεύουσα του έθνους

Το Θέατρο Discovery του Smithsonian είναι ένα ζωντανό θέατρο σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 2 έως 16 ετών που προβάλλουν πολιτιστικές και πολιτιστικές κληρονομιές, μουσειακό θέατρο, ζωντανή ιστορία και προσιτή επιστήμη και μαθηματικά. Είναι ένας προορισμός για ζωντανές εμφανίσεις στο National Mall , παρουσιάζοντας μια πλήρη εποχή παραστάσεων που προσφέρουν μια πύλη στα μουσεία Smithsonian. Οι παραστάσεις είναι ανοιχτές στο κοινό. Οι εκδρομικές παραγωγές και τα προγράμματα στην τάξη είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές σε όλη την περιοχή της Ουάσιγκτον DC.

Προβλέπονται προκαταβολικές κρατήσεις για σχολικές ομάδες και οργανώσεις νεολαίας.

Τοποθεσία

Το Discovery Theater βρίσκεται στο 3ο επίπεδο του κέντρου S. Dillon Ripley, το οποίο βρίσκεται στο 1100 Jefferson Drive SW, στο National Mall, δίπλα στο κάστρο Smithsonian.

Ο πλησιέστερος σταθμός του μετρό είναι ο Smithsonian στη γραμμή πορτοκαλιάς και μπλε και η στάση L'Enfant Plaza στη γραμμή Κίτρινο και πράσινο. Ο χώρος στάθμευσης είναι πολύ περιορισμένος κοντά στο National Mall. Για προτάσεις πάρκων, δείτε οδηγό για στάθμευση κοντά στο National Mall.

Το Ripley Center στεγάζει επίσης τη Διεθνή Πινακοθήκη Smithsonian (που περιλαμβάνει μεταβαλλόμενες εκθέσεις από την Εκθεσιακή Υπηρεσία Ταξιδιών του Smithsonian, την Εθνική Πινακοθήκη και άλλα μουσεία Smithsonian), Smithsonian Associates (Οι κάτοικοι μπορούν να γίνουν κάτοικοι και να συμμετάσχουν σε ποικίλα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα, διαλέξεις, παραστάσεις, σεμινάρια, κινηματογραφικές προβολές και τοπικές εκδρομές) και ένα μικρό συνεδριακό κέντρο και αίθουσες συσκέψεων.

Οι επισκέπτες εισέρχονται στο κτίριο από ένα περίπτερο με χάλκινα τρούλια ανάμεσα στο Κάστρο και την Πινακοθήκη Τέχνης Freer. Οι περισσότερες από τις εγκαταστάσεις είναι υπόγεια σε αυτό το μοναδικό περιβάλλον.

Αδεια

Τα εισιτήρια κυμαίνονται σε τιμή από $ 5-8. Τα προγράμματα ποικίλλουν καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά οι περισσότερες εμφανίσεις γίνονται τις καθημερινές στις 10:15 και στις 11:30 π.μ. Για πληροφορίες σχετικά με την εποχή του Discovery Theater και για αγορά εισιτηρίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα discoverytheater.org ή τηλεφωνήστε στο (202) 633-8700.

Τραπεζαρία και τουαλέτες

Μπορείτε να φέρετε το δικό σας φαγητό και να είστε ελεύθεροι να πικνίκ στο National Mall. Τα περισσότερα από τα μουσεία του Smithsonian έχουν τα καφενεία τους, τα οποία είναι ακριβά και συχνά γεμάτα. Υπάρχουν πολλά εστιατόρια και εστιατόρια σε κοντινή απόσταση με τα μουσεία.

Όλα τα μουσεία και τα περισσότερα από τα μνημεία στο National Mall έχουν δημόσιες τουαλέτες. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου διατηρεί επίσης μερικές δημόσιες εγκαταστάσεις.

Αξιοθέατα Κοντά στο Θέατρο Discovery