Καλιφόρνια Ghost περιηγήσεις και Haunted μέρη

Σας άρεσε να λέτε ιστορίες φαντασμάτων ως παιδί; Σας αρέσει μια καλή τρομακτική ταινία; Σας αρέσει όταν σηκώνονται οι τρίχες στο πίσω μέρος του λαιμού σας; Η Καλιφόρνια είναι γεμάτη περιηγήσεις φαντασμάτων και άλλες δραστηριότητες με υπερφυσικές δραστηριότητες που είναι μόνο για εσάς.

Οι περιηγήσεις φαντασμάτων στην Καλιφόρνια έρχονται και φεύγουν γρηγορότερα από ό, τι οι εμφανίσεις που κυνηγούν μπορούν να εμφανιστούν και να εξαφανιστούν

Λος Άντζελες

Η πόλη των αγγέλων μπορεί να αντισταθμιστεί από περισσότερους δαίμονες και φαντάσματα από ό, τι το όνομά της θα σας οδηγήσει να πιστέψετε.

Παρόλο που είναι γνωστή για τις διασημότητες της, το Λος Άντζελες φιλοξενεί επίσης πολλές φρικιαστικές ιστορίες για τη δολοφονία, το μυστήριο και φυσικά το περιστασιακό σου φάντασμα. Πάρτε μια γεύση από την τρομακτική πλευρά της πόλης κατά τη διάρκεια αυτών των εκδρομών:

Σαν Φρανσίσκο

Συχνά η σκηνή για πολλά μυθιστορήματα μυστηρίου δολοφονίας και ιστορίες βαμπίρ, το Σαν Φρανσίσκο έχει έναν αέρα μυστηρίου της δικής του. Προχωρήστε στο SF για να πάτε στο κυνήγι φαντασμάτων και ίσως ακόμη και να μάθετε πώς να πιάσετε ένα.

Σαν Ντιέγκο

Το Σαν Ντιέγκο θέτει το σκηνικό για μια επισκόπηση φαντασμάτων: Φανταστείτε λάμπες αερίου που τρεμοπαίζουν καθώς περπατάτε σε ένα ομίχλη καθώς η αυγή γυρίζει στο σούρουπο. Τώρα μπορείτε πραγματικά να ζήσετε αυτήν την τρομακτική σκηνή και να τρομάξετε μερικά φαντάσματα ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια αυτών των περιηγήσεων:

Περιηγήσεις φάντασμα σε άλλα μέρη της Καλιφόρνια

Η Καλιφόρνια είναι πλήρης με τρομακτικές πόλεις και σπίτια που θα σας μεταφέρουν πίσω στο χρόνο.

Εξερευνήστε αυτές τις στοιχειωμένες περιοχές:

Περισσότερα φαντάσματα και στοιχειωμένα μέρη

Το ξενοδοχείο Groveland κοντά στο Yosemite έχει ένα φαντασικό σπίτι, ή έτσι η ιστορία πηγαίνει. Στις αρχές της δεκαετίας του 1900, ένας ερευνητής που ονομάστηκε Lyle Lyle πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του και ήταν αρκετές μέρες πριν κάποιος συνειδητοποίησε ότι είχε φύγει.

Παρ 'όλα αυτά, πρέπει να είχε κάποια ημιτελή επιχείρηση επειδή το πνεύμα του φαίνεται να έχει μείνει πίσω.

Οι επισκέπτες του Groveland Hotel αναφέρουν όλα τα περίεργα happenings στο "Lyle's Room" (το οποίο είναι επίσης το πιο δημοφιλές δωμάτιο του ξενοδοχείου). Ο Lyle, ο οποίος λέγεται ότι είναι ένας ψηλός, λεπτός άνδρας με γένια που φοράει ένα καπέλο, δεν αρέσει στα γυναικεία καλλυντικά στο κομμάτι του και θα τα χτυπήσει στο πάτωμα ή θα τα μεταφέρει στο μπάνιο. Ο Lyle είναι επίσης γνωστός για να ενεργοποιήσει και να σβήσει το νερό, ένας ιδιοκτήτης της εκδήλωσης Peggy Mosley και ο σύζυγός της, όταν βίωσαν όταν ήταν οι μοναδικοί άνθρωποι στο κτίριο.

Πρόσφατες έρευνες αποκάλυψαν ότι η Lyle έχει εταιρεία. Οι Paranormal Investigators της Βόρειας Καλιφόρνιας βρήκαν τουλάχιστον δύο ακόμα φαντάσματα στο ξενοδοχείο Groveland, ένας από αυτούς έναν άνδρα (ο οποίος μπορεί να πέθανε κατά τη διάρκεια ενός βίαιου γεγονότος μετά από ένα παιχνίδι με κάρτες) που συχνά βλέπει στην τραπεζαρία και μια νεαρή γυναίκα σε γάμο φόρεμα που περιπλανάται στην αυλή ψάχνοντας για τον γαμπρό της.

Εάν αποφασίσετε να μείνετε στο Groveland ελπίζοντας να συναντήσετε τον Lyle, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι και ταξιδιώτης. Τα μέλη του προσωπικού λένε ότι μερικές φορές πηγαίνει μακριά για μεγάλες χρονικές περιόδους, ίσως για να επισκεφθεί τη φίλη του στο Charlotte Hotel απέναντι από το δρόμο.

Περισσότερα ενδιαφέροντα πράγματα στην Καλιφόρνια

Επιστρέψτε στον Οδηγό για τα πράγματα που πρέπει να κάνετε στην Καλιφόρνια για να βρείτε πιο ασυνήθιστα και ενδιαφέροντα μέρη για να πάτε στις διακοπές σας στην Καλιφόρνια.